Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ay ağlıyıciim nerediyse.[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ağla Saeros Ağla Açılırsın :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bi sene önce olsa şimdi salya sümük ağlıyodum. hayat garip bişey ya.insanı saçma sapan hallere sokuyo.bazen bu yüzden kendimede kızıyorum.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim.
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 cidden ya düşündümde şimdi bu aralar çok üzüyorum annemi.. heran böüre böüre ağlıyabilirim.. onlar bize karşı hiç bi kötülük yapamıycak olan varlıklar..kıymetlerini bilmemiz lazım..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 cinderella diyorum,hard to find the words diyorum...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
Öne çıkan mesajlar