Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Arkadaşlar gerçeketen annenizin değerini bilin.Biraz önce anneme şiire ihtiyacım olduğunu hocanın istediğini söyledim bana kendi yazdığı şiirleri okudu.Hiç beklemiyordum bu kdr ağlayacağımı meğer ne de çok sewiyomuş annem beni...Meğer bize nede çok şiirler yazarmış.Aslında sizin problemlerinize çözüm bulan insanında problemleri var oda insan ona bağırırken iki kez düşünün çünkü o insan size herşeyden çok değer verior.Onları üzmeyşn ya onlar sizin için canını feda ederler!Cnm annem benim bugün onun değerini daha iyi anladım...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bende kaybettin filan sandım. İnsan annesini kaybedince daha bi değer bilir oluyo.Hakkaten değerini bilin yani. Benim ki yaşıyo çok şükür.[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ben de kaybettin sandım aman valla ya daha demin kızdım bi konuda anneme gidip gönlünü aliym bari.[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 herkesden kötülük bekleyin.. insanoğlu çiğ süt emmiştir.. kötülük gelmiyecek bir kişi varsa o da Annedir..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yok kaybetmedim işahhalta ölene kdr kaybetmem çünkü hayatımdaki en önemli varlık o benim...Ama ne biliim demin bana,abime,babama yani bize öyle şiirler yazmış ki ağlamadan edemedim ya...Normalde ağlamam kolay kolay ama insan böle durumlarda annesini değerini daha ii bi bilio[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Evet...Benim Anneciğimde Bugün yaşıyor,yarın belki olmayacak...Hayat zor.Duyguları kontrol altında tutmak dahada zor...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Horrible, 08 Kasım 2004 18:06 tarihinde demiş ki: Yok kaybetmedim işahhalta ölene kdr kaybetmem Ne yani sen acı çekmeyesinde annenmi çeksin? İnsanoğlu bencildir heh...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ne alaka acı çekmeyle ölene kdr hep yanımda olsun isterim ne var ki bunda?Evlat acısından behsediyorsan onunda üzülmesini istemem tabii ama bencilliğimden deil...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 zamanında (ergenlik dönemlerinde) annem ile çok tartıştım çok itiştip çok hırpaladım aklıma geldikce ayıplıyorum kendimi boynuna sarılasım geliyor annemin.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hayatın normal gidişatını kabul etmek lazım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ben biraz abartmıştım hocam el kaldırdım falan..[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Horrible, 08 Kasım 2004 17:52 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar gerçeketen annenizin değerini bilin.Biraz önce anneme şiire ihtiyacım olduğunu hocanın istediğini söyledim bana kendi yazdığı şiirleri okudu.Hiç beklemiyordum bu kdr ağlayacağımı meğer ne de çok sewiyomuş annem beni...Meğer bize nede çok şiirler yazarmış.Aslında sizin problemlerinize çözüm bulan insanında problemleri var oda insan ona bağırırken iki kez düşünün çünkü o insan size herşeyden çok değer verior.Onları üzmeyşn ya onlar sizin için canını feda ederler!Cnm annem benim bugün onun değerini daha iyi anladım... Her anne birbirine benzemez..Yani yaşadığımdan bilirim...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ayrı evlerde yaşıyoruz biz. yaklaşık 1 yıldır kıymetini anlayamadım daha. ilerde inşallah.[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Tabiiki herkezin annesiyle arasındaki bağ farklı ama inanın en kötü anne bile sizin için canını feda eder[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hayrı üvey olmadığı yada ruh sağlığı yerinde olduğu sürece her anne yapar...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 off bende vefaat etti falan sandım.. Aynı şekilde katılıyorum.. Kendimi de takdir ederim bu konuda.. Bugün çok kötü kavga ettik.. daha sonra odamdan çıkmadım sırf bişey söylemiyim diye.. bütün gün evde oturdum asık suratla resmen..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Horrible, 08 Kasım 2004 18:47 tarihinde demiş ki: Hayrı üvey olmadığı yada ruh sağlığı yerinde olduğu sürece her anne yapar... yapmaz. :([signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 vefaat demeyin abicim artık :yapma:[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ağlıyorum.. ailemi bende çok seviyorum ama onlara bunu onlara hissetiremiyorum ama onlar benim soğuk tavrıma rağmen bana karşı hiç soğuk davramadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 walla bende kaybettisn sandim[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 seviyorum ama iyi geçinemiyorum,pek ortak noktamız yok ben sanal yaşıyorum o gerçek[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 anneye kızmakmı ? nasıl mümkün olur böyle birşey yaa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 annemi üzerdim bazen ama requiem for a dream'i izledikten sonra taş kalbime bişiler oldu :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Sizi bugünlere Kadar Büyüten Yemek yapan,Giysilerinizi Yıkayan,Bişiler Alan,Size Değer veren Bir Kişiye Bağırmak ve Onu üzmek Nekadar Doğru olabilirki :( ? ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' [Bu mesaj RaVena tarafından 08 Kasım 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bazen üzüyordum hep değil. Elimde değil ne yapalım :([signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar