Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Annenizin Değerini Bilin...

Horrible

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar gerçeketen annenizin değerini bilin.Biraz önce anneme şiire ihtiyacım olduğunu hocanın istediğini söyledim bana kendi yazdığı şiirleri okudu.Hiç beklemiyordum bu kdr ağlayacağımı meğer ne de çok sewiyomuş annem beni...Meğer bize nede çok şiirler yazarmış.Aslında sizin problemlerinize çözüm bulan insanında problemleri var oda insan ona bağırırken iki kez düşünün çünkü o insan size herşeyden çok değer verior.Onları üzmeyşn ya onlar sizin için canını feda ederler!Cnm annem benim bugün onun değerini daha iyi anladım...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok kaybetmedim işahhalta ölene kdr kaybetmem çünkü hayatımdaki en önemli varlık o benim...Ama ne biliim demin bana,abime,babama yani bize öyle şiirler yazmış ki ağlamadan edemedim ya...Normalde ağlamam kolay kolay ama insan böle durumlarda annesini değerini daha ii bi bilio[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet...Benim Anneciğimde Bugün yaşıyor,yarın belki olmayacak...Hayat zor.Duyguları kontrol altında tutmak dahada zor...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 08 Kasım 2004 18:06 tarihinde demiş ki:
Yok kaybetmedim işahhalta ölene kdr kaybetmem

Ne yani sen acı çekmeyesinde annenmi çeksin? İnsanoğlu bencildir heh...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında (ergenlik dönemlerinde) annem ile çok tartıştım çok itiştip çok hırpaladım aklıma geldikce ayıplıyorum kendimi boynuna sarılasım geliyor annemin.[signature][hline]0 bir -Kuzu
Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 08 Kasım 2004 17:52 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar gerçeketen annenizin değerini bilin.Biraz önce anneme şiire ihtiyacım olduğunu hocanın istediğini söyledim bana kendi yazdığı şiirleri okudu.Hiç beklemiyordum bu kdr ağlayacağımı meğer ne de çok sewiyomuş annem beni...Meğer bize nede çok şiirler yazarmış.Aslında sizin problemlerinize çözüm bulan insanında problemleri var oda insan ona bağırırken iki kez düşünün çünkü o insan size herşeyden çok değer verior.Onları üzmeyşn ya onlar sizin için canını feda ederler!Cnm annem benim bugün onun değerini daha iyi anladım...

Her anne birbirine benzemez..Yani yaşadığımdan bilirim...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Sizi bugünlere Kadar Büyüten Yemek yapan,Giysilerinizi Yıkayan,Bişiler Alan,Size Değer veren Bir Kişiye Bağırmak ve Onu üzmek Nekadar Doğru olabilirki :( ? ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''

[Bu mesaj RaVena tarafından 08 Kasım 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...