tiLi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Akhlaur said: Hehe bi dene bakalım oluyor mu olmuyor mu zararı dişe. bütün yaz %40 içtim, aşırıya kaçtım her gün falan içtim bişey olmadı. %100 diyosan onu bilemem
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ben şaka yapmıştım ama kendi çapımda. karıştırmayın bence ikisini, sonra mesuliyet kabul etmem :D
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 rakı ile absinthi karıştırmak, fasulye yemegi ile nohut yemegini karıştırmak gibi bişey.sacmalamayın
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 vadaa said: büyük bi bardakta 4 tane küp şeker 2 dilim limon ez bunları sonra bardağı buzla doldur son olarakta bacardiyi dök bardak dolana kadar at pipeti icine bak ozaman keyifefakir mojitosu mu bu
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 redbulla ölenlerin oranı falan var mı ? şehir efsanesi gibi geliyor çünkü.yıllardır bitmeyen geyik.adam haplanıyor kokaini basıyor üstüne redbul vodka içince REDBULL CAN ALDI diye yılda bi kere haber oluyor. oysa barlarda vodka-burn ve redbull peynir ekmek gibi gidiyor.hani milyonda 1 ihtimal falan olsa gerek
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mİlyarda bir olup da sana denk gelirse ne önemi var abi oranın düşüklüğünün? Redbull vücudun dengesini bozan bişey zaten. Tansiyonu falan yükseltiyor, taşikardi yaşatıyor fln. Alkol de zaten kendi başına tansiyona ve kan dolaşımına etki eden birşey. Kalbe ve damarlara yük biniyor tabi. Bununla bağlantılı olarak böbrek olsun karaciğer olsun, bunlara da etkisi oluyor dolaylı yoldan.
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Fistan said: vadaa said: büyük bi bardakta 4 tane küp şeker 2 dilim limon ez bunları sonra bardağı buzla doldur son olarakta bacardiyi dök bardak dolana kadar at pipeti icine bak ozaman keyifefakir mojitosu mu bu mojitoda 4 cl bacardi olur fakat ben full buz bacardiden bahsediyom komik o_O sakın mojdaki sodayı unuttun deme sonra soda fiyatlarını 40$ falen sanırız
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 esmer seker ve lime yerine kup seker ve limon kullanilinca fakir ickisi gibi geliyor insana
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 o değilde harbiden fakirim bu durumda sen haklısın :'(
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 illa enerji içeceğiyle içilecekse burn-vodka için lan bari.
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 -Deno- said: vodkayı sek içmeyen bizden değildir http://t.qkme.me/35ojpu.jpg
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sek niye içmezsiniz ki, illa karıştırıcan burn yada ananas suyuyla iç
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 SeaGle said: Mİlyarda bir olup da sana denk gelirse ne önemi var abi oranın düşüklüğünün? Redbull vücudun dengesini bozan bişey zaten. Tansiyonu falan yükseltiyor, taşikardi yaşatıyor fln. Alkol de zaten kendi başına tansiyona ve kan dolaşımına etki eden birşey. Kalbe ve damarlara yük biniyor tabi. Bununla bağlantılı olarak böbrek olsun karaciğer olsun, bunlara da etkisi oluyor dolaylı yoldan. abi adam haklı!!!! red haklı lan! redbull'un satışını desteklemek lazım. redbull artık öle bişi oldu ki, vodka REDBULL dediğinde bile ekstrem bi video bekliyorum. du bakalmne yapmışlar diye giriyorum konuya. adamlar spor camiasının yüzü oldu ya. temsilcisiz kalır sporcular redbulla bişi olursa. bişi oluyorsa kesin burn'den oluyordur. garanti burn'dur bence.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 http://www.lolbrary.com/content/65/coming-out-on-facebook-31065.png
nienna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 valla ilk defa karıştırıyorum kendim. %50 - %50 gidiyorum. iyi gibi.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 SeaGle said: Mİlyarda bir olup da sana denk gelirse ne önemi var abi oranın düşüklüğünün? Redbull vücudun dengesini bozan bişey zaten. Tansiyonu falan yükseltiyor, taşikardi yaşatıyor fln. Alkol de zaten kendi başına tansiyona ve kan dolaşımına etki eden birşey. Kalbe ve damarlara yük biniyor tabi. Bununla bağlantılı olarak böbrek olsun karaciğer olsun, bunlara da etkisi oluyor dolaylı yoldan. içtiğin ilaçların protpektüslerini okusan ilaç içemeyeceksin demek ki. mide bulantısı ilacında mide bulantısı diye yan etki yazmış adamlar. anaflaktik şok fln yazıo lol
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 mekana gittim mi 2litre vodka redbull içerim.
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 "İçkiyi su hariç başka bir şeyle karıştıran şüphesiz ki erkek değildir." İsmet İnönü İstanbul 1934 Bana biraz Atatürk'ü gömmemek için söylenmiş bir söz gibi geldi. Ama haksız da değil.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yürü be küheylan edit; ismet bey'in zamanında redbull olsa o lafı etmezdi eminim. dworgian 02.01.2014
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Dworgian said: SeaGle said: Mİlyarda bir olup da sana denk gelirse ne önemi var abi oranın düşüklüğünün? Redbull vücudun dengesini bozan bişey zaten. Tansiyonu falan yükseltiyor, taşikardi yaşatıyor fln. Alkol de zaten kendi başına tansiyona ve kan dolaşımına etki eden birşey. Kalbe ve damarlara yük biniyor tabi. Bununla bağlantılı olarak böbrek olsun karaciğer olsun, bunlara da etkisi oluyor dolaylı yoldan. içtiğin ilaçların protpektüslerini okusan ilaç içemeyeceksin demek ki. mide bulantısı ilacında mide bulantısı diye yan etki yazmış adamlar. anaflaktik şok fln yazıo lol Biri ilaç, katlanıyosun yan etkisi olsa da. Diğeri keyif. Katlanmak "bence" saçma.
Öne çıkan mesajlar