Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yarısı sıkış bunların[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bencede ya sallamadır çoğu sonuçta kim böle bi soyad alırki ?[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Horrible, 08 Kasım 2004 16:44 tarihinde demiş ki: Bencede ya sallamadır çoğu sonuçta kim böle bi soyad alırki ? Bazılarına doğunca veriyolar,bir cahilliktir öle geçmişten gelen sürdürüyolar.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hoşş[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sonra mahkemede fln deiştiriyolar glb[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bana yazış gibi geldi bazıları bazılarını daha once gormustum sanki ama sacma seyler var oyle soyadı olsa mahkeme kararı ile deistirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 abi superya kız tecavuzu dakika dakika anlatıyo kim neyi yapar :) > > >> > > > > > > Kemal Götürür > > >> > > > > > > brahim Ziker > > >> > > > > > > Subay Sokar > > >> > > > > > > Abdullah Oyar > > >> > > > > > > Adem Kayar[signature][hline]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ya ben en çok şeye gülüyorum bi tane aile biri diş doktoru diğieri doğum uzmanı şimdi ii bakın; Diş Doktoru:Oya Bilir Doğum uzmanı:Kaya Bilir Bu gerçektir tam hatırlamıorum ama tabelada görmüştüm ve kopmuştum :D[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bi de avukat şöle bi tane Güven Kurtul[signature][hline]...:::honour and glory don't have any meaning without sacrifice:::... paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 komik[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 lol :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 54) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: emircanz, 08 Kasım 2004 18:15 tarihinde demiş ki: Diş Doktoru:Oya Bilir Doğum uzmanı:Kaya Bilir Bu gerçektir tam hatırlamıorum ama tabelada görmüştüm ve kopmuştum :D İzmir'de karı-koca diye biliyorum :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ulan bunlar ne puyahuhauah ciddi ciddi varmı lan bunlar puhauhauha süper ya[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya zamanında buyk buyk babaları dalga gecmek ıcın almıstır soy adını ve ole kalmıstır[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 o donemde koylerde muhtarlar alfabetik sıraya gore vermisler soyadlarını ondan bole curcuna olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 mauhua ilginçler :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yok yok bunların hepsi gerçek. yalan değil.[signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bizim sınıfta Rahmi Kocaman diye abimiz var ilk garipsedim ama sonra alıştım ( yoklama kağıdında görmüştüm kopmuştum ) Not : Dalga geçmedim Hem yaşça büyük hemde elinde olan bişey deil bu adı almak PS: dalga geçmeyelim gerçekten böle garip isimler çıka biliyor kimsenin elinde deil ama akla hep komplo teorleri geliyor Bide noları yazmak yanlış piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ilköğretimde bir arkadaş vardı Pelin Geldegirme die ama o kadar kmik ti yanlız kız çok çekti çok dalga geçtiler zor bir durum ya :([signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Viktor, 08 Kasım 2004 07:29 tarihinde demiş ki: sallamasyo bu buyuk ıhtımal soyadları bu kadar uyumlu olamaz ısımlerle +1 Fazla sallamıslar hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 -1 hiç biri sallama değil.[signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bi göz atın telefon rehberlerine..[signature][hline]Emekli Ultimacı Acextar Lousiano|Luisa Lousiano Zomßie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 nadir verir le döndü yuvarlak'a koptum ahha[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Doç.dr Oya BİLİR, kocası Kaya BİLİR :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hahahah süfer olmuş.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar