Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Herseyi gectim tamam dedim ama arkadasim 3 . goldevhayvan gibi ofsayt var onu nasil goremiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 takımlar arasındaki değer farkı 3x olunca reelde boyle olması gerekiyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 hakkini yiyolayi ye ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ahanda 3. gol net ofsaytmış. beşiktaşın 0-2 ve 10 kişiyle çevireceği yok maçı ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Tam Receplik Salihlik mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 recep niyaz girsin artık oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 japonbayragi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 veli, uğur boral, holosko, olcay, necip, hepsini topla, o işe yaramayan o 1 km koşan q7 etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Öff be hakemin yetoluğundan maçtan soğudum resmen. Slk hkm yha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Necip hariç denebilir, cocuk gorevini yapiyor, hirsli en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 fener daha çok atayım diye kasmıyor resmen, saygı gösteriyor resmen, tebrik etmek lazım, üstümüze gelse atacaklar, hayır atsalarda 5-6 olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Yemin ediyorum bjk nin yenileneceğini düşünüyordum ama bu kadar ezilerek ve aciz bi top oynayarak olacağını düşünmüyordum... Bu hale getirenler utansın!Her gün beddua ediyorum lan size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 beşiktaş bu sene 10 falan olur. 10 numara takımımız var. rahat rahat iğrençlik de yapabiliyorum. nasıl olsa takımdan daha iğrenç olmaz. bi de en hatasız maç yöneten hakemimiz bile bok gibi yönetiyor maçları. her düşene faul çalmayın artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 cidden hani bjk kötü bmg maçından eser yok bizde ama bjk kötü, hani geçen seneki bjknin yanından bile geçmez şu takım, başa baş bir maç olmasını isterdim, doğru olmasına rağmen kırmızıya falan üzüldüm açıkcası, bu arada ersan'nın kariyeri bitmiş resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 tinu said: fener daha çok atayım diye kasmıyor resmen, saygı gösteriyor resmen, tebrik etmek lazım, üstümüze gelse atacaklar, hayır atsalarda 5-6 olsa bir sıfırkende oynuyorlardı böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 eger 3. golde ofsayt varsaa 2 mactaki 3 golde 4 tane ofsayt var sfaggasf turkis futebol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 barcelona rm maci saatide daha iyi olamaz. bu bitcek o baslicak fak ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 FUTEBOL GECESI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ah krasic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ne güzel eziliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 krasicın gol olsa efsane gol olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 kolektif futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 oo iyi vurdu hasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 AYKUT HOCAM RECEP NİYAZ ARTIK HOCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 almedia :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar