Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biber gazı çıktı polislik bozuldu...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

iddiaa da bugünün programı:

protesters - 10.00
the cop - 1.05[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

hiç unutmam ben 7-8 yaşlarımdayken annem şu an 2 yaşında olan kardeşimi doğurmak üzereydi.Dolayısıyla korunma amaçlı göz yaşartıcı sprey taşıodu yanında neyse bi ara evde yalnız kaldım bu ne lm derken bi sıktım koku sanmıştım suratıma bi geldi oturup yarım saat ağladığımı hatırlıyorum muahah[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Sosyal ağlarda paylaş

Sn Blackchaos sızın can ve mal guvenlıgınızı korumak ıcın gecesını gunduzune katan ve bunun ugrunda kendı canından vazgecen kısılerı boyle elestırmenız hıc hos degıl...

Kaldi ki siz burdan kolayca bır yukarı bır asagı konusabılıyorsunuz.Bır gun kız arkadasınızla yolda yurusenız ve onunuze bır avuc serserı toplulugu cıksa sızı de korkutsa yapıcagınız ılk sey polıs bakınmak olur...

Ve o kişilerin aldıkları maaşa gore yaptıkları iş ve gosterdıklerı maaş şapka cıkarılcak cınsten o yuzden daha ılımlı olmanız dılegı ıle!

Saygılarımla Soul![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

benim iki tane polis akrabam var.biri bayrampaşada biri ankarada.
ama bana karşı farklılar insanlara karşı farklılar.
kalkıp bana işkence yapıcak değil ya.yada jopla dövicek nezarethaneye atıcak değil ya.
evdeki yüzü başka üniformayı giydiği zaman ki yüzü başka.
çoğunun ne mal olduğunu biliyo herkez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sholver, 07 Kasım 2004 10:43 tarihinde demiş ki:
Bence herkez borusunun öttüğü yere kadar konuşmalı olayı fazla abartmamak lazım :D

Hay ağzını öpüyim :-p[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

polis kurumu ne zaman ortaya cıktı? yerlesik hayata gecilip ozel mulkiyet kavramı ortaya cıkınca.kısaca mülk sahibinin mülkünü korumak için.tıpkı adalet!!! sistemi gibi.o yuzden mahkemelerde ''adalet mulkun temelidir'' yazmazmı?mülkün kadar adaletin war.e tabi bu arada özgürlük ve eşitlik isteyenler vatan haini,terörist oluyor.kalkıpta bu polis denen kurumun neyini savuniyim?[signature][hline]kofte+piyaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Insomnia_, 07 Kasım 2004 15:46 tarihinde demiş ki:
polis kurumu ne zaman ortaya cıktı? yerlesik hayata gecilip ozel mulkiyet kavramı ortaya cıkınca.kısaca mülk sahibinin mülkünü korumak için.tıpkı adalet!!! sistemi gibi.o yuzden mahkemelerde ''adalet mulkun temelidir'' yazmazmı?mülkün kadar adaletin war.e tabi bu arada özgürlük ve eşitlik isteyenler vatan haini,terörist oluyor.kalkıpta bu polis denen kurumun neyini savuniyim?

Bu anlatımınızı birazdaha acarmısınız Sn Insomnıa gercekten merak ettım..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 07 Kasım 2004 15:51 tarihinde demiş ki:
said:
_Insomnia_, 07 Kasım 2004 15:46 tarihinde demiş ki:
polis kurumu ne zaman ortaya cıktı? yerlesik hayata gecilip ozel mulkiyet kavramı ortaya cıkınca.kısaca mülk sahibinin mülkünü korumak için.tıpkı adalet!!! sistemi gibi.o yuzden mahkemelerde ''adalet mulkun temelidir'' yazmazmı?mülkün kadar adaletin war.e tabi bu arada özgürlük ve eşitlik isteyenler vatan haini,terörist oluyor.kalkıpta bu polis denen kurumun neyini savuniyim?

Bu anlatımınızı birazdaha acarmısınız Sn Insomnıa gercekten merak ettım..

acmamı istedigin kısım neresi?bi de gercekten merakından mı sordun yoksa polis kurumunu savunmak maksadıyla mı sordun?[signature][hline]kofte+piyaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 07 Kasım 2004 09:30 tarihinde demiş ki:
Sn Blackchaos sızın can ve mal guvenlıgınızı korumak ıcın gecesını gunduzune katan ve bunun ugrunda kendı canından vazgecen kısılerı boyle elestırmenız hıc hos degıl...

Kaldi ki siz burdan kolayca bır yukarı bır asagı konusabılıyorsunuz.Bır gun kız arkadasınızla yolda yurusenız ve onunuze bır avuc serserı toplulugu cıksa sızı de korkutsa yapıcagınız ılk sey polıs bakınmak olur...

Ve o kişilerin aldıkları maaşa gore yaptıkları iş ve gosterdıklerı maaş şapka cıkarılcak cınsten o yuzden daha ılımlı olmanız dılegı ıle!

Saygılarımla Soul!
hah çok güzel olayı tümden abarttıkça abart da tam göze batsın. kimse polisin şu anda ortadan kalkmasını istemiyor. (en azından bu başlık içinde)

a)polis iyidir taparız
b)polis kötüdür defolsun gitsin
diye 2 seçenek yok ortalıkta. siyah ve beyazın arasında sonsuz gri ton var.

polisin öncelikle halkın insan olduğunu unutmamasını istiyoruz bu kadar basit. ne eksik ne fazla. black'in anlattığı gibi düşüncesizce eylemlere girişmemelerini, masum vatandaşı mağdur etmemelerini istiyoruz. fazla mı bu? durup dururken biber gazı yemek istemiyor kimse. veya kafasına cop yemeyi de istemiyor.

ha aldığı paraya göre çok iş yapıyorlar. yapmasınlar güzelim yapmasınlar, başka bir iş yapsınlar, polislik yapmak isteyenlerin sayısı azalınca polise vaadedilen maaş da otomatik olarak yükselir. (misal gece çöpçüler 3-4 sene önce 1 milyardan fazla maaş alıyodu).

önümüze serserinin teki kesince tabiki önce polise bakıcam çünkü polisin varolma nedeni o. hatta ve hatta polisi var etme nedenimiz o. var oluş sebebi yüzünden tapacakmıyız adama?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 07 Kasım 2004 16:21 tarihinde demiş ki:
said:
Soulbringer, 07 Kasım 2004 09:30 tarihinde demiş ki:

Saygılarımla Soul!
hah çok güzel olayı tümden abarttıkça abart da tam göze batsın. kimse polisin şu anda ortadan kalkmasını istemiyor. (en azından bu başlık içinde)

a)polis iyidir taparız
b)polis kötüdür defolsun gitsin
diye 2 seçenek yok ortalıkta. siyah ve beyazın arasında sonsuz gri ton var.

polisin öncelikle halkın insan olduğunu unutmamasını istiyoruz bu kadar basit. ne eksik ne fazla. black'in anlattığı gibi düşüncesizce eylemlere girişmemelerini, masum vatandaşı mağdur etmemelerini istiyoruz. fazla mı bu? durup dururken biber gazı yemek istemiyor kimse. veya kafasına cop yemeyi de istemiyor.

ha aldığı paraya göre çok iş yapıyorlar. yapmasınlar güzelim yapmasınlar, başka bir iş yapsınlar, polislik yapmak isteyenlerin sayısı azalınca polise vaadedilen maaş da otomatik olarak yükselir. (misal gece çöpçüler 3-4 sene önce 1 milyardan fazla maaş alıyodu).

önümüze serserinin teki kesince tabiki önce polise bakıcam çünkü polisin varolma nedeni o. hatta ve hatta polisi var etme nedenimiz o. var oluş sebebi yüzünden tapacakmıyız adama?

Karşınızda uzun yıllardan tanıdığınız bir dost yok veyahut arkadaşınız yok daha düzenli yaklaşırsanız konuya sevinirim ve objektif bakarsanız da bu sevincim ikiye katlanmış olur.Abartmıyorum sadece düşüncelerimi güzel bir dille dile getirmeye çalışıyorum.

Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

bi sn bi sn ben objektif olmamanın savunmasını yapmıyorum(yani gerçekten ispatlanana kadar objektif olmadığımı kabul etmiyorum).

subjektif yani taraflı görüşlerimin bana söylenmesini istiyorum.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 07 Kasım 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Haşmet.. yakıştırması kullanmışsınız gerçekten üzüldüm buna..

Ben şu konuda objektif olmadığınızı söyleyeceğim;yıllardır bir gösteri olucağı zaman daima içlerinde masumlar ve bu işi yılanları daimi olur.

Ancak bu masumlarda dayak yediğini gördüğümüzde polisin gerçekten acımasız ve ahlaksız dahi olduğunu düşünebiliriz ama aslında o masum o yola girerken o yılanları araya sokmamayı bilmeli ki böyle olaylara mahal vermemeli anlatabiliyormuyum Sn Rahan? Burada objektif olmanızı istedim sadece..

Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

yılan dedigin adamlar kim?hakkını arayan insanlarmı?nerde bir ogrenci,işçi ,memur eylemi olur polis aslan kesilir.ama faşistler dinciler eylem yaptımı kuzu gibi kenarda izler.sivasta madımak yangınında dinciler yakıp tekbir getirirken polis te yanlarında izliyordu.biliyoruz kimin yılan kimin masum oldugnu[signature][hline]kofte+piyaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 07 Kasım 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
Haşmet.. yakıştırması kullanmışsınız gerçekten üzüldüm buna..

Ben şu konuda objektif olmadığınızı söyleyeceğim;yıllardır bir gösteri olucağı zaman daima içlerinde masumlar ve bu işi yılanları daimi olur.

Ancak bu masumlarda dayak yediğini gördüğümüzde polisin gerçekten acımasız ve ahlaksız dahi olduğunu düşünebiliriz ama aslında o masum o yola girerken o yılanları araya sokmamayı bilmeli ki böyle olaylara mahal vermemeli anlatabiliyormuyum Sn Rahan? Burada objektif olmanızı istedim sadece..

Saygılarımla Soul..

üzülmenize üzüldüm desem yalan söylemiş olurum ki bunu sizin gibi saygıdeğer bir insana yapamam Sn. Soulbringer.

arada yılanların olması polisin masumların da canını yakması gerektiği anlamına gelmez. zira dikkat ediniz polis masumları korumak için müdahele etmelidir. masumları korumak için masumlara zarar vermek biraz polis teşkilatının kuruluş nedenine aykırı.

tek istenilen insana insanca davranış daha fazla hiç bir şey değil haşmetmeab.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...