Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2002 Ben oyuna girip tam oyunu yükleme ekranında oyun windows a dönüyor ve şöyle bi hata mesajı çıkıyor: (Repeat): Z_Malloc () : Failed to alloc 1460645916 bytes (TAG_BSP) !!!!! Bunu nedeni nedir acaba. Ram lar ve ekran kartı falan da yetiyo. Acaba cd mi bozuk yoksa düzeltilebilir mi? Yardım edin lütfen Teşekkürler...[hline]It Is A Good Day To Die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2002 cd bozuktur. olmadı format at. olmadı bilgisayarı at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2002 Kesin cd mi bozuktur yani?[hline]It Is A Good Day To Die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2002 Bu oyun amma sorunlu bi oyun ya. Nerdeyse alanların %25 inde sorun var. Hep de deişik. Bende mesela single player da consollara kodları girdikten sonra açılan kapıdan sonra bir adım atınca SpawnVars handle felan hatası verio. Bi de multi de yavin ve bikaç haritayı yüklemio ya windows a çıkıo yada oyun içi hata verio. Diğer herşey çalışıo. Bi de multi oynadıktan sonra kapatıp açınca bütün ayarlar sıfırlanıo. Tekrar tuş ayarları ve isim tip ayarları yapıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2002 off benimde orjinal cd'm calindi. buna da care bulsaniz? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2002 Kimsede benimki gbi hata mesajı çıkmadımı yav Ya da bu sorunun çözümünü bilen?[hline]It Is A Good Day To Die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2002 Valla bende buyuk ugraslar sonucu oyunu buldum ve bende de error veriyor. Iste error boyle bir sey ve bende cozumunu bulamadim. Ne gaspet adamım be bir turlu su oyunu oynayamadım. *!Boy abdesti almaya gider*[Bu mesaj ghaldszar tarafından 22 Mayıs 2002 05:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clitoris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 star wars outcast oynuyoruz multiplayer 1,4 patchi yüklü ama oynarken aniden oyundan atıyor ve şu hatayı veriyor "cl_ParsePacketEntities: end of message" bilginiz varmı ? yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar