moriarty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 an itibariyle gg'den sipariş verdim yarın elimde ps3 versiyonu. 1 yıldır aralıksız nba 2k12 oynuyorum spike smokey adlı pg'im ile ahah. en son 97 olmuştum, boku çıkmıştı işin. spike smokey sahalara dönüyo. zenci ve ottoman karışımı adam. şu an kate uptonla birlikte. bu da eski bi screenshot http://c1210.hizliresim.com/12/6/dpmvw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 myplayer şut için tavsiyem 33,31 kombinasyonu kullanmanız. (ray allen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Bayadır oynamıyorum nba. Nasıl son durumu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 cumartesiye kadar psn'de 50 liraya indi fiyatı. 2 tane DL hakkı veriyo. 2 kişi şaaparsanız 25 liraya 2k13 alabilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 oynamaya değer mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 2 dl hakkı nedir bu arada bi kere aldın mı ömür boyu senin değil mi oyun ? sadece 2 kere mi yükleyebiliosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ultimate team var bundada fifa gibi haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 o nası oluyo ya? nedir o modun adı? fifa'da ki gibi biraz para yedirmek gerekiyo mu? bide online performansı nası 13'ün. 11 ve 12de çok iyi değildi. fifa gibi olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 mokoko said: o nası oluyo ya? nedir o modun adı? fifa'da ki gibi biraz para yedirmek gerekiyo mu? bide online performansı nası 13'ün. 11 ve 12de çok iyi değildi. fifa gibi olsa keşke. my team modun adi. hic kurcalamadim ama starter packimi acip bi offline maç disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Harbi 2 DL hakki nedir ? (2 PSN Idye mi cekilebiliyor) 30 euro gosteriyor benim psn shopta. Alsam mi die dusundum- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 MyCareer'in yapay zekası hep mi bu kadar beyinsizce? Koç diyelim daha doğrusu Denver draft etti. Yedektim, güzel oynadım vs. ilk beşi kaptım. Her neyse, herşey güzel oynuyoruz atıyorum 3. çeyrekte 4. faülü yaptım. Oyunda tutmaya devam ediyor, istemeden 5.'yi alsan yandın ki bazen alıyorum yine oyundan çıkarmıyor. Minimum 37-38 dakika oyunda tutuyor. Hele birde bir rezillik var. SG'ye çekiyor bazen ezik ty lawson'u sokuyor oyuna. Arkadaş size'ım yeterli değil, SG'de darmaduman ediyorlar beni. Benle eşleşen en az 25 atıyor... Hem benim puanım düşüyor hemde takım geriye düşüyor. Buna hiç müdahale etmiyor. Kötü oynayanı çıkarmıyor vs. Takım koçu ile mi alakalı yoksa hep mi böyle. Böyleyse daha oynamayayım. Çekilmez bu rezillik, her oyuna hevesle başlayıp bitsin diye kasti faul yaparken buluyorum kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 center oynuyoken sg ye aldiktan sonra beni coach oyunu biraktim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ben de pg iken sg oynadığım durumlar olduydu o biraz takımdaki adam yokluğu/varlığı ile ilgili bişi ilk 5 çıkmaya başladığınızda değişmiyor hiç pozisyonunuz houston'da başladıydım ben lee vardı sanırım o yüzden hep yedektim, biraz kendimi geliştirdikten sonra denver'a gittim orda direk ilk 5 başladım pg olarak bi daha da değişmedi denver'da pozisyonum şimdi denver'da mutlu mesut oynuyorum, 2 kez ayın oyuncusu bilem oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 alakasi yok sana verdigi 38 dakika diyelim ama maç kopsa bile sana o 38 dakikayi oynatmak icin coach pozisyon disi yerlerde oynatiyor. pozisyonlar 1 mevki kaymasi sorun degil o kadarda benim basima geldigi gibi 3 mevki birden kaydirmasi sacmalik. oyunun macin koptugunu anlayip seni de oynatmamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yok bugün karar verdim cidden aşırı derece boktan mycareer'i, daha da oynamam. Online'da mutluydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ben daha alamadım oyunu, siz baydınız hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar