Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba 2k13

moriarty

Öne çıkan mesajlar

an itibariyle gg'den sipariş verdim yarın elimde ps3 versiyonu.

1 yıldır aralıksız nba 2k12 oynuyorum spike smokey adlı pg'im ile ahah. en son 97 olmuştum, boku çıkmıştı işin.

spike smokey sahalara dönüyo. zenci ve ottoman karışımı adam. şu an kate uptonla birlikte.

bu da eski bi screenshot

http://c1210.hizliresim.com/12/6/dpmvw.png
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
MyCareer'in yapay zekası hep mi bu kadar beyinsizce? Koç diyelim daha doğrusu

Denver draft etti. Yedektim, güzel oynadım vs. ilk beşi kaptım. Her neyse, herşey güzel oynuyoruz atıyorum 3. çeyrekte 4. faülü yaptım. Oyunda tutmaya devam ediyor, istemeden 5.'yi alsan yandın ki bazen alıyorum yine oyundan çıkarmıyor. Minimum 37-38 dakika oyunda tutuyor.

Hele birde bir rezillik var. SG'ye çekiyor bazen ezik ty lawson'u sokuyor oyuna. Arkadaş size'ım yeterli değil, SG'de darmaduman ediyorlar beni. Benle eşleşen en az 25 atıyor... Hem benim puanım düşüyor hemde takım geriye düşüyor. Buna hiç müdahale etmiyor.

Kötü oynayanı çıkarmıyor vs.

Takım koçu ile mi alakalı yoksa hep mi böyle. Böyleyse daha oynamayayım. Çekilmez bu rezillik, her oyuna hevesle başlayıp bitsin diye kasti faul yaparken buluyorum kendimi...
Sosyal ağlarda paylaş

ben de pg iken sg oynadığım durumlar olduydu
o biraz takımdaki adam yokluğu/varlığı ile ilgili bişi
ilk 5 çıkmaya başladığınızda değişmiyor hiç pozisyonunuz

houston'da başladıydım ben lee vardı sanırım o yüzden hep yedektim, biraz kendimi geliştirdikten sonra denver'a gittim
orda direk ilk 5 başladım pg olarak bi daha da değişmedi denver'da pozisyonum
şimdi denver'da mutlu mesut oynuyorum, 2 kez ayın oyuncusu bilem oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...