Akito Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 info Mizutani Shizuku is the type of person who only cares for her own grades. But when she accidentally delivers lesson notes to Yoshida Haru, he becomes convinced they are friends. Haru turns out to have a very innocent personality, but who would've thought that Haru would actually confess to Shizuku? A cold-hearted girl and super-troublemaker romance with a fresh new perspective. bu tarz animeleri sevmezdim ama bu hoşuma gitti, bi deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Artwork iyiymiş, gerisi hakkında hiçbir fikrim yok. Nasıl execute ederlerse öyle olur, yeterince data yok yargılamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 build-up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Deliverlar mı henüz bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 >shoujo >iyi anime birini seçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 build up derken kastedilen olay örgüsü falan mı ? ben mi deliverlayacam anlayamıyorum sizi beyler !11! anlat diyin anlatiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Bana da iyi anime gi bi geldi shoujo olmasına rağmen. Oluyor bazen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 İlk bölüm güzeldi de, shoujo olması sıkıntı tabi. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ÇOBADİŞÜ ME KİMYONO TOBİYAKA KAMAŞUTA DE YİPPİYO KAPİE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar