emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 74 le girdim şimdi. 2. şampiyondan legendery belt attı. inanmak istiyor insan valla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 70 de full mf bişey düşmedi bi daha da denemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Hepinizin IPleri aldım bildiricem Blizzarda bunlar hacker diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Loot Servers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 tek legendary ile kapdık runı. devam ederim ben bu işe. legendary düşünce runı bitirip yeniden başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bunun doğru olma ihtimali var, bu loot server lafı çıkmadan önce(birkaç hafta evvel) bir run da 2 set itemi ,8-10 tane de işe yarayacak 63 item düştü. run bitti tekrar girdim o hevesle, ki o günden bugüne kadar da hiçbir item düşmedi para edecek. olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 banlanmak ya da hacklenmek nedir arkadaş altı üstü hangi serverda oynadığını kontrol ediyorsun hepsi bu kim nasıl hacklesin kim niye banlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 benim sonu hep 119la bitiyor sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 arkadaşlar bu olay gerçekmidir bilmiyorum ama her run ın loot kalitesi farklı oluyor. malak gibi oynuyoruz şu oyunu çıktığı günden itibaren bazen bir run da düşen en yüksek item 3 tane 63 iken bazı runlarda 3 legendery düştüğü olurdu. her run ın şansı farklı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yalan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 1 günde 7. lgenderyimi düşürdüm arkadaşlar sanırım şans değil :) az önce 56 level first weapon demon hand planı düşürdüm bugünlük bu kadar yeter. yalan malan kaç haftadır düşüremediğimi 1 günde düşürdüm valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 malesef hep 193 le bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 gerizekalı mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 şu diablo serisindeki batıl inançlar gibisi de yok he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bende baya batıl oldugunu dusunmeye baslaıdm, 68 70 72 ucundede farm yaptım bisi dusmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Diablo 2 de bilen bilir Clone diablo u ararken bu iş yapılırdı. belli ip lerde çıkardı. Soj satarak clone diablo u çıkarmaya çalışırdı millet. Ip olayının batılla falan alakası yok yani http://dclone.eskysse.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Ya iyi güzelde bu ip'leri gir çıkarak yaparak tutturmak, legend düşürme şansı ile aynı zaten. 43dk dır uğraşıyorum. Kısacası gif'imi koymak istiyorum (:D http://e1208.hizliresim.com/10/f/bv13p.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 niye loot server yapsın ki adamlar zati her şeyin düşme oranları belli şanş işi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 1 run 72 boş 1 run 70 1 legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 4 full run attım port 68-70 kutularla cesetlere kadar hepsi boş. Bedavaya ip yakalıcam diye kasmayın. Ha kendinize totem yaptıysanız ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Pony level: 04 1 run 1 legendery(maloth's focus) 76 1 run 2 legendery(pony sword,the three hundreth spear) act 3 78 1 legendery(firewalker) bunları bugün 3 saatte düşürdüm. bu iş ya batıl yada başka bi bok. ama deneyince düştüğünü görmek güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 lan koca koca adamlar nelere ugrasiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bu bolumdeki bazi arkadaslari hard cover statistics kitabiyla dovmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 :D güldürdünüz beni ne deseniz haklısın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bu takdik kesin çalışıyor beyler. özellikele 70 ve 72 serverlerinde droblar daha yüksek. teyzem denedi ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar