Creus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Of beyinler yanacak ya. Çıktığında cpm22 de çıkmış olsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 18tl steamde şu an 4 dolarmış bi ara kaçmış üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 http://store.steampowered.com/app/328070/ Aynen onu haber vermeye gelmiştim Reva söylemiş zaten, 18tl'ye sonsuz air shot. BU FIRSAT KAÇMAEAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ALIYORUM SİZ DE ALIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 nası 4 dolarmış yaw vay ak oyun yok su an ama 400mb asda hazır olun herşey configle hallediliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 aldıq, csde ezmekten bıktım biraz da bunda ezeim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bi 20 update lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 abi çözünürlük, mouse sensitivty, keyboard config sorunlarım bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 How do I go fullscreen? Either hit alt+enter or bring down the console and type r_fullscreen 1. How do I change the key binds? The easiest way is to edit game.cfg in your Reflex folder. You can also rebind them through the console using "bind weapon 5" etc. How do I change the resolution? In the console, type "r_resolution " How can I improve performance? Aside from lowering your resolution, the following commands will help improve performance on older hardware: cl_gibs_maxcount 1 r_dynamic_shadows 0 r_bloom 0 r_fxaa 0 r_dynamic_lights 0 Is there a full list of commands? Bring down the console and hit TAB twice. How do I save my config? Bring down the console and type "saveconfig" Bugs My gibs never disappear Our first major Early Access bug! We'll get this fixed ASAP. I can't look around with my mouse This is a bug on 32-bit versions of Windows. It will be fixed in the next 24 hours. How do I show FPS? In the console, type "r_showfps 1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 I can't look around with my mouse This is a bug on 32-bit versions of Windows. It will be fixed in the next 24 hours. sdfgh ulan 1 tane 32bit sistemde dener insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 akşama bi reflex ataq amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Abi çok canım çekti de şu anki reflekslerimle 1 frag alamam herhalde sgklnf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Ben gece geliyorum, abi hiç birimiz genç değil artık, al gitsin oyunu arada sırada birbirimize roket atacaz gülüp dalga geçicez. Kastıra kastıra oynayacak halimiz yok yani ( böyle diyorum ama düzenli oynamaya başlayınca biliyorum ki hepimiz kasacaz haha :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Aninda aldim, aldirdim. Zor kismini halletmisler gibi duruyor sanki. Tam istedigim havada olmus heheh. Tabiki agzimi burnumu kirdilar girdigim ilk serverda..zevk aldim. Aralik gibi cillop olur tahminen, friend list vsvs. (tu) Edit: Oeh..millet map yapmaya baslamis bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 FPS 20 üzerine çıkmıyor bir problem var çözemedim. Bu arada Kurtupa ekleyin oyun atalım akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 fps boost için r_dynamic_lights 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Daesu'nun çözümü genelde çözüyormuş olmazsa da çözünürlüğü de değiştir en azından geçici olarak öyle oyna yani. Sonrasında zaten optimize edilecektir diye düşünüyorum. Yani edilsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bende fps iyi ama sanki takılıyo gibi oynuyom why, input lag var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 cpma smoothluğu lazım buna, yapabilirler inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 abi motorda stop yok. bütün cpuyu emikliyi bariyer koymamışlar. drawgun 0 yapın bide silahlarda hantal gösteriyor ilizyon. model agırlıgı q3ten daha fazla geldi bana cabuk iniyo yere sanki. ben baya düşürdüm çözünürlügü genede 90fps hiç stabil dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Elimizdeki bu şuan bende hiç mutlu değilim ama bekliyordum bunu zaten. Daha bu early access çıkmadan önce oynayan bir arkadaşım vardı ve o da oynayamıyordu adam gibi. Fps yerlerde optimizasyon ile sanırım hiç ilgilenmediler falan dedi. Küçükken biz lag/ms sorunu ile guess shot atardık air shottan ziyade, geçmişe tam anlamıyla dönüş oldu ama bu sefer FPS yüzünden hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 suda tili odeon ve knoxville gelsin gelsin canlarım, anlatıyo efendi gibi https://www.youtube.com/watch?v=rpy38UiTWrY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 o nublar öğrenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 öeeeeeh triple jump neymiş. duvara sürtünmeyi bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 oynayan var mı, kasıyo bende 125 fps sabit ama canım da oynamak istio saçma bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar