Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://markholmesonline.com/wp-content/uploads/2012/09/terminator-im-back.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 akiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bu gece akılırmı kimler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ben gelirim oynarken çağırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 haftasonu yokum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 remyle yabancılara dibimizi dövdürdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Adamlar hunhar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 beni de dövsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 biz dururken yabancıya kaçarsanız öyle döverler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 1v1 turnuvası yapalımmı 6-7 kişiyiz ? http://www.youtube.com/watch?v=IPbf6ToctVw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Of ne iyi oynasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kazanan digerlerine bira ismarlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 r_picmip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 picmic ile oynamayan bi ben kaldim galiba ztn. eye candy level max! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kutulu bile daha iyi oynuyo bunlardan KHaRoN said: picmic ile oynamayan bi ben kaldim galiba ztn. eye candy level max! picmip 5 madafaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 r_picmip 8 dat picmip http://cache.daylife.com/imageserve/0bkj3km5vc03l/610x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bugun birer screenshot koyalim. DAT PICMIC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 5 üstü beyin hücrelerini öldürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Silphatos said: kutulu bile daha iyi oynuyo bunlardan izlerken aynı şeyi düşündüm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 picmip 0 ı bırakıyorum ben de ya. picmip 4-6 yapıp pro olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 picmip ne olm asehlksahdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 mip > multum in parvo > much in little texture lar birbirlerine interpolate edilir, daha -duz- bi goruntu elde edilir. insanlar grafik detayini dusurdugu icin oyundan daha fazla fps alacaklarini dusundukleri icin yapar, dusmani gormeye yaradigi icin yapar, karisik maplerde detay kayboldugu icin daha basit gorunmesi icin yapar vs vs aslinda daha yuksek fps alinmaz cunku interpolasyon islemi ayrica cache yiyen bi islem, aslinda yuk biniyor. Sen benim config in bi kismini kullandigin icin picmip 0 olmali. Ben texture ustunde bi islem yaptirtmamayi tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 tiLi said: r_picmip videodaki cg_nomip ve picmip 9 falan birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 varmı oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi oyunum sirke donecegine default kalsin daha iyi. adamin interface'i ve detaylari en kotusu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar