Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Selam, Sahibinden, gittigidiyor a koymadan once buraya yazayim dedim. Macbook Pro 17 inch i7 2.53 ghz cpu 8 gb ram 500 gb 7200 rpm disk Mountain Lion OS Herhangi bir donanim arizasi veyahut kozmetik sorunu/kusuru mevcut degil. Ilgilenen olursa fotograflarini gonderebilirim. Istanbul icin de elden teslim edebilirim, istanbul disi icin odemeyi onden almak sarti ile kargo ucretini oder gonderirim. Kutu ve icerikleri hasarsiz mevcut. Fiyat 2500 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 anında gider:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ekran kartli model mi degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Hangi yil model? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 mid-2010 Cift ekran karti mevcut, dynamic switching calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 takas varsa toshiba a665-s6094 ustune 1k veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Takas dusunmuyorum, teklif icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 pascalnouman said: takas varsa toshiba a665-s6094 ustune 1k veririm pascal takas varsa asil ben sana benim pc + $ veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Disarida ilan vermekle ugrasmiyayim demistim, fiyat da cok uygun ama meraklisi cikmadi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Fiyat harbiden uygun da bana lazım değil 17. Yoksa gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Surdan bir pati ye yar olsaydi keske, yabanciya gitmezdi. Sahibinden uzerinden cihaz satildi, thread kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 o fiyata gider tabi abi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ama retina akiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Abi almanyadayim suan turkiyeye donunce bakicakim para durumuna 2 gun sonra ama satilmis bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 maaşı alamadan satılmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 çok düşündüm şunu almayı da 17 büyük be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar