Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 kavrulmuş çekirdek 10-12 gün taze kalır güzel saklarsan, o kadar da hemen bayatlayan bişey değil hava ve ışığa maruz kalmasın yeter kapsulde de sevdiğin seçenek dışında aroma ayarlama zor yani hep aynı sertlik ya da yumusaklık seni bekler kapsulde bence en iyisi 300-400gr kavrulmus cekirdegi bi cam kavanoza koyup, içmeden önce ihtiyacın kadar çekip espresso yapmak kafana göre miktarı ayarlarsın, kafana göre üstüne su ekler americano içersin, süt köpürtür üstüne atarsın, süt koyarsın latte yaparsın espresso bazlı herşeyi yaparsın yok ben sade içiyorum sadece diyenler için french press iyi tabi ama moda göre şu içeceğin sertliğini aromasını falan ayarlamak varken küçük bi seçenek bence kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ya şu sadece kavanoz nescafe kullanarak 10 çeşit kahve yapan bir makina var nerden buluruz onu?Nescafenin kendi makinesiymiş.. buldum bu nasıldır acaba? Nescafe Mycafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Alma onu, instant kahve için kahve makinesi mi alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 kahve icecekseniz gidip cimbali alacaksınız arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Şu da güzel bir alet. http://shop.enplus.com.tr/espresso-makinesi-bes860/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar