Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi Spor Programı?

insight_13

Öne çıkan mesajlar

zavallı bi ileri bi geri..zaten ermanda ona karşı bi antipati olsa gerek diye düşünüyorum...neden dicek olursanız uğur sarıyo erman biraz daha biraz daha biraz daha ... olmadı uğurcum kaçırdın pozisyonu pilottan al Alla uğur iyimisin ....diye diye fıtık ettiler uguru ya...[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:.......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 21 Ağustos 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
O değil Uğur bunları salak bir anlarında çekecek o zaman çok komik olur

abi harbi mükemmel olur...şahsen uğurun yerinde olsam yapardım..bi kamera arkası yakışır artık dimi ama :)[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:.......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Efecik, 22 Ağustos 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
yalan dolan hepsi telegolde

90dakika deseniz hıncal uluç hayatında topa wurmamış topu görse bomba zanneder orda yorum yapıyor.

Maraton en iyisi.

heh yane efecik...harbi ciksin olm..bişiden anlamak için o işi yapmak gerekmez...yani futbol otoritesi olmak için illa futbol oynamak veya oynamış olmak gerekmez..saçmalamışsın...hemen saçmaladıgını belirten bi konu yaz....:D[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:.......
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
arkadaşlar upladım çünkü telegolde artık futbol konusulmuyo die programlarda bişiler yok..

bakalım görüşler neler?[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki:
-Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı..

insight_13'te Ne oluyo diyosanız...
TıkLayıNıZzZzZzZ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...