Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi Spor Programı?

insight_13

Öne çıkan mesajlar

Evet topicdeki gibi en iyi spor programını seçelim...abi adaylar arasında maraton,telegol,90 dakika,bizim stadyum falan war...bu arada programdaki kişileride eleştirilerine göre değerlendirelim...mesela hıncal-erman (ronaldinho sana özel)....ewet cvplarınızı bekliyorum...[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:.......
Sosyal ağlarda paylaş

mauhahuauhhu dogmeat süper :D saol insightcııım[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence maraton çünkü ilk o program vardı ve en zevklisi de o.Erman hoca hıncal ı havada karada geçer :D
-Evet tombala çekiyor.(Nouma için) :D ne kopmuştum ama ha[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence o kavgalar ilgi çekmek için yapılmış bi tür oyundu.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

tamam 90 dk çok kaliteli bi program ama erman hocanın yorumlarını geçemezsiniz!!! Hıncalın kahkahalarındansa ermanın benzetmelerini tercih ederim...arkadaşın dediği gibi şansal ananı avradını....aman hocam naptın?[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:.......
Sosyal ağlarda paylaş

o adam hangisi ya yeni geçen mi ntv ye?kıvırcıkımsı saçları var genç?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

salla gitsin be...onlarda tutma kabiliyeti olsaydı önce çenelerini tutar patronları olacak şahsiyet (Cem Uzan) i ele vermezlerdi..batağa sürüklemezlerdi...neyse ülkemizde bilindiği üzre 10dan fazla spor programı war..hepsi ayrı bişe solüyo ama hepsinin bi ortak yanı var hepsi hakemi eleştiriyo..biri sarı kart+penaltı diyo biri kırmızı+penaltı diyo biri sadece penaltı diyo başkası hakemi aldatma diyo...HAKEM NE YAPSIN ! ! ![signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:.......
Sosyal ağlarda paylaş

Şansal:Hocam bana kalırsa biz bunu telefonda....... canlı yayında zauuhzauhazuzhauh[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

biraz seviyeli ol be nebiçim konuşuyon.Bizene cem uzandan muzan dan alla alla[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...