Brook Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Saçmasapan taraflarla çekmekte üzerinize yok. Adam doğru söylüyo kim açıcaksa gitsin garbage'ye açsın,burası uo emulatorleri bölümü. Nerden çıktığı belli olmayan çocuklar gelip,server nasıl çökertilir,çift client nasıl açılır bunları öğrensin diye açılmadı bu bölüm. Umarım anlayan anlamıştır.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Brigand, 06 Kasım 2004 10:01 tarihinde demiş ki: Pati uo scripting bölümüyle multi clientin ne alakası var kardeşim bu serverla alakalı ne buraya gelip yazıyon! Çok istiyosan bul multi clienti engellemenin yolunu alla alla. Bişeyide başkalarından bekleme. Adminler bağırıyorsa yapmayın illegaldir diye bulsunlar yolunu oyunda adamı banlasınlar sanamı kaldı? Burda adam multi client yazınca forum accsini mi banlıcan ne alakası var forumla? Sen skill kasmayı çok eğlenceli görüyon galiba ama senin kadar eğlenceli bulmayanlar var adamlar bir an önce 6x-7x charım olsun action yapıyım diyo. Bulabiliyosan oyun accsini banla. Alla alla ya senin gibi yazı yazan adama böyle cevap verilir işte sabah sabah sinirlerimi bozuyon. basta lutfen girdigin yerin adini oku burasi pati scripting deil uo emulatorleri bolumu ---- skill kasmak istemeyen zaten gider pvp serverlarinda oynar cillop gibi pvp serverlari var gelip rp serverinda azmaz[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Brook, 06 Kasım 2004 10:13 tarihinde demiş ki: Saçmasapan taraflarla çekmekte üzerinize yok. Adam doğru söylüyo kim açıcaksa gitsin garbage'ye açsın,burası uo emulatorleri bölümü. Nerden çıktığı belli olmayan çocuklar gelip,server nasıl çökertilir,çift client nasıl açılır bunları öğrensin diye açılmadı bu bölüm. Umarım anlayan anlamıştır. yakinda o threadlerde acilir hatta bir adam acmisti injectionla ilgili program sormustu hatirladiim kadariyla bulayim o threadi yazicam buraya bu kadar terslenecegim aklima gelse fake acc ile yazardim moda oldu nasil olsa her terleneceginden emin adam oyle yapiyor[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: WildGenie, 05 Kasım 2004 22:42 tarihinde demiş ki: 150 milyona istediğin serverın dosyasını kırarım ;} (Kendi Yazdıklarım Hariç Tabii) Garanti iş yani. Kırılacak program varsa onlarıda kırarım internetten bulup kıramadığınız. Ama ondanda para isterim ;} suraya bak daha konusmadan olayin piyasasi bile cikti iyi yine bir yandan ticaret gelisiyor[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
thedarkride Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 insan kendi reklamını bu kadar mı guzel yapar be kardesim helal olsun valla oyle bi nokta bulmusun ki butun dikkatleri ustune cektin aferim sana iyi bok yedin... sorry:P
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ya kardeşim doğru düzgün yazı yazmayı bilmezsin ilk mesjında bile etrafa laf atar bir tarzın var yeter be şimdi sen yasak diyince sanki herkes bırakacak multi clienti alla alla ne kadar akıllısın öyle sen? patide yasaklanacak sanki başka forum yok tartışacak. Biraz öğrende gel.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin Siz Hayatı Değiştirin
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Brigand defolun o zaman başka forumlarda onu tartışın burada seviye istiyoruz adamı dellendirmeyin bu forumun amacı scripting önce sen bazı şeyleri öğrenmeyi dene. bak yine kızdım akşam akşam [signature][hline]deviL|may|Cry
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ammada seviyelisin defolun diyon seviyeye bak sanki babanın yeri defolun diyon alla alla.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin Siz Hayatı Değiştirin
Brook Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Brigand, 06 Kasım 2004 20:17 tarihinde demiş ki: sen yasak diyince sanki herkes bırakacak multi clienti alla alla ne kadar akıllısın öyle sen? En azından hatırlatır, adam olan anlar yazmaz adam olamayanlarda böyle senin gibi cevap vermeye çalışır. Fazla konuşma ve kurallara uy.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Kullandığım laflara dikkat et ben burda size argo sayılacak laflar etmiyorum azımı bozdurma insan gibi konuş.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin Siz Hayatı Değiştirin
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Her şekilde ortamı gerebilirsiniz bence . O yüzden biraz daha ReLax beyler sakin[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 valla yeter düzgün oynayan az kaldı valla he[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Sinirlendikten sonra o lafları söylemem doğaldır.[signature][hline]deviL|may|Cry
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 pardon beyler anca okuyabildim bi format attimda pcye (copy xp sux) bak arkadasim ne kadar az konusulursa o kadar az merak edilir belki bunun yasak oldugunu ogrenen arkadaslar yusuf olur ve acmaz olay bi multi client le basliyor sonra speed, inj derken ipin ucu kopuyor girip birde adamlara cevap veriyorsunuz gelen gecen ogreniyor ha birde yetmiyor appler basimiza grandmaster kesiliyor[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ben asla inc speed vs. yana olmasım. Hayatımda hiç inj yapmadım. Speed sadece ilk öğrendiğim günlerde denemek için bakardım ama sonra bıraktım çünkü speed ile kesilmenin tadına vardım. Ama multi clienti severim, kullanırım ve insanlara multi clienti kullanmayı öğrenmelerinde yardımcı olurum çünkü ultima skill kasmaktan ibaret değildir. Bakın açık açık söyleyim sadece lost agede multi client kullanmadım çünkü skill gain zor değildi yani skill kasarken insan eğleniyordu. 2 char sokacağıma gidiyordum bi mezara orada iskeletlerle sw kasıyordum. İşte böylece uo'nun tadına daha iyi vardım lost agede. Ama nebula gibi cafeye 5 milyon bayıp 0,5 poi aldığım bir server için multi client şarttır. Umarım yeterince anlatabilmişimdir.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 He şunuda söyliyim lost age'ye multi client yapmak hakkaten kasardı biraz çünkü clientleri gördüğüm en iyi korumaya sahipti. Ama yinede çözdüm korumasının mantığını. Kassam yapardım herhalde. Mesela siz connectore çift tıkladığınızda siteden login.cfg'nin kendine özgü adıyla indirip kaydediyordu uo klasorune. Sonra clienti çalıştırıyordu. client ilk çalıştığında dosyaları yükledğinden çalıştıktan sonra login.cfg içindeki kayıt değiştiriliyordu connector tarafından. bu nedenle direk clientten servera bağlanamıyordunuz. Client versiyonunuda dener dener bulurdum. Ama gerek duymadım. Çünkü o client için uğraşçak zaman ayımadım kendime (bütün zamanımı lost agede skill kasmanın verdiği zevk alıyordu)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 iste ne guzel kasmak varken ne geregi var boyle cracklere anlamiyorum lostage, willow gibi serverlarda adamlar multi client kullanmaya calisiyor beceremiyorlar birde gelip utanmadan soruyorlar nebula dikkatini cekerim artik playera o kadar ihtiyaci yok bence bu yuzdende skill gainleri kapatiyorlar insanlarda boyle yollara basvuruyor.[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: schaker777, 07 Kasım 2004 18:39 tarihinde demiş ki: iste ne guzel kasmak varken ne geregi var boyle cracklere anlamiyorum lostage, willow gibi serverlarda adamlar multi client kullanmaya calisiyor beceremiyorlar birde gelip utanmadan soruyorlar nebula dikkatini cekerim artik playera o kadar ihtiyaci yok bence bu yuzdende skill gainleri kapatiyorlar insanlarda boyle yollara basvuruyor. Kullanmaya çalışmadım. Yapabilirdim ama yapmadım kendimi hiç zorlamadım. Hex editorumu lost age için 1 kere bile açmadım. Nebulanında kullanıcıya değil paraya ihtiyacı var evet. nbl staff bıkmış playerdan paralı yaptı serveri. He neden bunu diyorum? şu anda yanlış hatırlamıyorsam 30.000$'lık mail alındı. Bu düz hesaptan 50 milyar eder. Sen akıllanmazmısın? Ne kadar düzmantık bir insansın. Ben server adam gibi olsun kullanılmasın diyom. Basmıyo mu???????[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 kimse mutli client açmiyor herkez iki oturum açiyor.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 2 oturum ile alakası yok 2 3 4 makinenin kaldırdığı kadar açabilirsin client tabi biliyosan[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Kimse çift oturum açmıyor herkes çift client açıyor. Hatta daha fazla.[signature][hline]deviL|may|Cry
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Çift oturum makinanı daha çok kasar. Çift client ise o kadar kasmaz.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya acmak isteyen acar kimse tutamaz isteyeni napcak ownerlar adminler ip ip kontrol mu edecekler yapmayin allahaskina sorun dusuncede, dusuncenin deismesi gerekiyor acmak isteyen her serverda acar isterseniz gelin size istediiniz serverda istemeyeceginiz kadar client acayim sorun acabilmekte deil acmamakta[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Öne çıkan mesajlar