schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya biliyorum gene bir suru kendini moderator zanneden kisilik neden gereksiz thread aciyorsun diye yazi yazicak ama ben genede yazmak istiyorum cunku ben bu yaziyi yazmassam bir suru kendini bilmez daha ayni abuk threadleri acacak YyYyYyYyYyYeEeEeEeEeEeEeTtTtTtTtEeEeEeEeRrRrRrRr haksizmiyim ownerlar adminler bas bas bagiriyor multi clienti engellemek icin ellerinden geleni yapiyor ama inatla acicaksiniz dimi acamayacincada sorucaksiniz anlamiyorum ya herkes multi client mi aciyor skill kasmak icin yaptiginiz afedersiniz ama lamerlikten baska birsey deil yeter artik ya haksizmiyim allah askina gene istisnalar olabilir onlara birsey demiyorum ama artik vazgecin su multi client sevdasindan adam gibi kasin kasacaksaniz sonucta bu bir oyun karsinizdakilerde farkli bir sekilde kasmiyor (P.s: moderatorlere rica etsem bolum kurallarina ekleseler. cunku yaptiklari hic dogru birsey degil yada bunun gibi bir thread sticky lesinler 1 ay yeter heralde anlamalari icin)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 allah askina haksizmiyim illegal birsey deil multi client ama serverlarin staffi bu olaya karsi korunmaya calisiyorlarsa bir yasak vardir mutlaka[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: schaker777, 04 Kasım 2004 20:02 tarihinde demiş ki: ya biliyorum gene bir suru kendini moderator zanneden kisilik neden gereksiz thread aciyorsun diye yazi yazicak ama ben genede yazmak istiyorum cunku ben bu yaziyi yazmassam bir suru kendini bilmez daha ayni abuk threadleri acacak YyYyYyYyYyYeEeEeEeEeEeEeTtTtTtTtEeEeEeEeRrRrRrRr haksizmiyim ownerlar adminler bas bas bagiriyor multi clienti engellemek icin ellerinden geleni yapiyor ama inatla acicaksiniz dimi acamayacincada sorucaksiniz anlamiyorum ya herkes multi client mi aciyor skill kasmak icin yaptiginiz afedersiniz ama lamerlikten baska birsey deil yeter artik ya haksizmiyim allah askina gene istisnalar olabilir onlara birsey demiyorum ama artik vazgecin su multi client sevdasindan adam gibi kasin kasacaksaniz sonucta bu bir oyun karsinizdakilerde farkli bir sekilde kasmiyor (P.s: moderatorlere rica etsem bolum kurallarina ekleseler. cunku yaptiklari hic dogru birsey degil yada bunun gibi bir thread sticky lesinler 1 ay yeter heralde anlamalari icin) +1[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Onur_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 haklısın ve sonuna kadar da arkandayım. bre densizler bre vicdansızlar bilgisayarı kotu olan insanlar ne yapacak multi client açamayanlar ne yapacak? ulan açmayıverin bi kere de türk gibi davranın başka bir şey demiyorum.[signature][hline]
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bide kimi kisilikler vardir yoo ben mutli client acmadim der ayni internet cafeden oynuyoruz der atarsin onlari bir salona savasin bakalim dersin biri kosar biri bekler (istisnalar olabilir)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: schaker777, 04 Kasım 2004 20:17 tarihinde demiş ki: allah askina haksizmiyim evet Sen kimsenin oyununa karışamazsın bu 1 2. multi client'i önlemek için programlar var, isteyen kullanır isteyen kullanmaz bu ne seni n'de beni ilgilendirir. Eğer sen ''ben bu programların kullanılmasına karşıyım'' diyorsan bırak onu sen deil server sahipleri düşünsün.. Seninde bir serverin olur, illegal programlarla girilmesini istemiyorsan ona karşı serverini korursun.. Bırak herkez kendi serveri ile uğraşsın..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Multi clienti önlemek için programlar olduğunu hiçmi hiç sanmıyorum. YOK :)[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Acextar birde emekli uo'cuyum diye geziniyorsun yazık. burası milletin açıklarını bulma forumu değil farkındaysan. multi client vs. tamamen illegal bir şey bunu sende biliyorsun bu forumlarda konuşulacak yardım istenilecek bir şey değil burası origin client forumları felanda değil UO Emülatörleri bölümünde bunlar konuşulamaz. Yakında revision'da injection nasıl yapılır speed yapacamda hangi programı önerirsiniz gibi topicler açılıncadamı diyeceksin bırak server sahipleri düşünsün? off sabah sabah deli edersiniz adamı anca![signature][hline]deviL|may|Cry
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Luca1 Bırak Sen Neden Düşünüyorsunki Xharloanın Dediği gibi Server Sahibi Düşünmeli.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 lucasta bir serverın sahibi belki? hem du$unmek ne zmndır suc veya yasak?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 pyr0 ne alaka şimdi? sana dü$ünme yasak diyenmi oldu? bırak server sahipleri düşünsün olayı nedir ya? o zaman ben bu bölümde istediğim başlığı açarım istediğimi derim bırak server sahipleri düşünsünmü diyecem?[signature][hline]deviL|may|Cry
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Xharloan, 05 Kasım 2004 11:49 tarihinde demiş ki: pyr0 ne alaka şimdi? sana dü$ünme yasak diyenmi oldu? bırak server sahipleri düşünsün olayı nedir ya? o zaman ben bu bölümde istediğim başlığı açarım istediğimi derim bırak server sahipleri düşünsünmü diyecem? bende ztn bırak server sahipleri du$unsun lafına iltifaten söledim o cumleyi.sen ne du$unuyorsun kı bırak server sahıbı du$unsun dıyınce adam bende adamın du$unmesı yasak mı dıye söledım ok?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
mikado Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 size ne kardesim, sizemi dustu "birakin bu isleri demek"..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Frasier, 05 Kasım 2004 09:17 tarihinde demiş ki: Luca1 Bırak Sen Neden Düşünüyorsunki Xharloanın Dediği gibi Server Sahibi Düşünmeli. iyide xharloan bırakın server sahipleri düşünsün dememişki hocam :) ''bırakın server sahipleri düşünsün'' lafının yanlış olduğunu söylemiş.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 herkes yanlış anlamış birbirini :) konu çok mantıklı burası UO Emülatörleri bölümü gidin Garbage'da açın buraya dokunmayın. Birazcıkta insanda utanma olur gelmiş willowda nasıl yapacaz diyor off off.[signature][hline]deviL|may|Cry
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ben yasak demiyorum lutfen gozunuzle hatta okuyamiyorsaniz parmaginizla takip ederek okuyun diyorum AYIP "birakin server sahipleri dusunsun" siz boyle dusundukce bu memleket hic bir yere varamaz[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Xharloan, 05 Kasım 2004 12:40 tarihinde demiş ki: Birazcıkta insanda utanma olur gelmiş willowda nasıl yapacaz diyor off off. yorum yok[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Acextar, 04 Kasım 2004 21:00 tarihinde demiş ki: said: schaker777, 04 Kasım 2004 20:17 tarihinde demiş ki: allah askina haksizmiyim evet Sen kimsenin oyununa karışamazsın bu 1 2. multi client'i önlemek için programlar var, isteyen kullanır isteyen kullanmaz bu ne seni n'de beni ilgilendirir. Eğer sen ''ben bu programların kullanılmasına karşıyım'' diyorsan bırak onu sen deil server sahipleri düşünsün.. Seninde bir serverin olur, illegal programlarla girilmesini istemiyorsan ona karşı serverini korursun.. Bırak herkez kendi serveri ile uğraşsın.. acextar birde sen server actin dimi sen boyle devam et daha cok server kapatirsin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
thedarkride Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bnce sen varya sırf insanların tepkisini cekmek için boyle şeyler yapıyosun daha once bunla ilgili 1258932584789665456.25515545544 tane topic var ne yani sen buraya bunu actın millet bırakcak mı multi clienti sen sadece kendi kendine gelin guvey oluyosun.iyi ki açtın boyle bi topic ve milletle laf yarısına girdin iyiki actın bu topici butun multi client kullananlar bıraktılar kulklanmayı sildiler makjiadan iyi ki actın bu topici cunku sana sunu msoylucem git kendini baska yerde maskara et.Adamsan eger kapatırsın ceneni oturursun yerine.burası uo emulatorleri madem ki multi cliennten rahatsız oluyorsun git serverının forumlarına yaz veya page at multi client dosyası bulunan sitelrn forumlarına yaz yap bişi ama burayla alaksı yok o yuzden gereksiz konular acıp milleti rahatsız etme....
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 pardon unutmusum herkez isine geldigi gibi davnayiro ozur dilerim tabii[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Pati uo scripting bölümüyle multi clientin ne alakası var kardeşim bu serverla alakalı ne buraya gelip yazıyon! Çok istiyosan bul multi clienti engellemenin yolunu alla alla. Bişeyide başkalarından bekleme. Adminler bağırıyorsa yapmayın illegaldir diye bulsunlar yolunu oyunda adamı banlasınlar sanamı kaldı? Burda adam multi client yazınca forum accsini mi banlıcan ne alakası var forumla? Sen skill kasmayı çok eğlenceli görüyon galiba ama senin kadar eğlenceli bulmayanlar var adamlar bir an önce 6x-7x charım olsun action yapıyım diyo. Bulabiliyosan oyun accsini banla. Alla alla ya senin gibi yazı yazan adama böyle cevap verilir işte sabah sabah sinirlerimi bozuyon.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin Siz Hayatı Değiştirin [Bu mesaj Brigand tarafından 06 Kasım 2004 10:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: schaker777, 06 Kasım 2004 09:51 tarihinde demiş ki: pardon unutmusum herkez isine geldigi gibi davnayiro ozur dilerim tabii Sen nerene geldiği gibi yazıyon? Vatana millete hayır olsun diyemi yazıyon? Vah vah bu ultima serverlarını sorunları seni baya üzmüş galiba hemde baya sinirlendirmiş.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin Siz Hayatı Değiştirin
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: schaker777, 05 Kasım 2004 16:53 tarihinde demiş ki: ben yasak demiyorum lutfen gozunuzle hatta okuyamiyorsaniz parmaginizla takip ederek okuyun diyorum AYIP "birakin server sahipleri dusunsun" siz boyle dusundukce bu memleket hic bir yere varamaz Benim kuzenim tanıdığı biri vardı ona göre bir kızla aynı sırada oturmakta ayıp. Sen memleketin biryerlere varabilmesini istiyorsan burda elaleme kafa tutma bırak uo'yu interneti iş yap biraz ultima'da multi clent açmak memleketi bir yere getirmiyor git memleket sorunlarıyla ilgilen.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin Siz Hayatı Değiştirin
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 peki madem burasi uo emulatorleri bolumu soylermisin bir zahmet oteki molozlara neden ayni yaziyi yazmadin YEMEDİMİ[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Öne çıkan mesajlar