Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akçakale'ye top mermisi düştü

HotLine

Öne çıkan mesajlar

abi allah aşkına karşılık verildi ne demek ?

bakın onlar bize bunu yaptı ama biz de altta kalmadık şunu yaptık ha haberiniz olsun der gibi ?

vurduysan şu üstler vuruldu,şu askeri bölüge aitti,neden bu noktaların vurulduguna dair stratejiler nedir

ülkeyi semih cumhuriyetine cevirdiler yemin ederim siktir olup gidicem
Sosyal ağlarda paylaş

counter battery fire diye bi olay var.

uzun menzilli silahlarla ates acıldığında, radarla, istihbahratla bataryaların tahmini pozisyonları belirlenir, bu hedeflere yine uzun menzilli silahlarla karsılık verilir.

duruma göre, havan toplarıyla, roketlerle, füzelelerle veya uzaklarla.

cok garip bişi dememiş yani. eğer adamların ateşe devam ediceğini düşündülerse onlarda karsılık vermişlerkirki, siviler hedef alındığı için direk basmıslardır tetiğe cok garip bi durm yok ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Ateş açılan yerler vurulmuş zaten. Abi eyvalla kendi içimizde çok dandik bi ülkeyiz de suriye gibi bi ülke karşısında da elimiz kolumuz bağlı değil yani. İran gazı kesiyormuş filan. Yavaş kessin. İran şu an nasıl bir ekonomik yaptırımda haberiniz yok galiba. Şu durumda tamamiyle haklı bi konumdayız. Böyle bi olayda ne gerekçeyle kesebilecekler? Kestik oldu bitti mi abi devlet yönetimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Aluriel said:

gaz adamın değil mi hacı, satmaz satmaz, zorla mı?

Sen anlaşma yaptığın bi yere mal gönderma bakalım. Mal benim birader satmıyorum de. Sonra anlaşılır satarmı satmaz mı.

yollamak istemezse yollamaz adam, bişey de yapamazsın bakarsın öyle anca. şikayet mi ediceksin napacaksın asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Flameoffear said:

Aluriel said:

gaz adamın değil mi hacı, satmaz satmaz, zorla mı?

Sen anlaşma yaptığın bi yere mal gönderma bakalım. Mal benim birader satmıyorum de. Sonra anlaşılır satarmı satmaz mı.

yollamak istemezse yollamaz adam, bişey de yapamazsın bakarsın öyle anca. şikayet mi ediceksin napacaksın asdfasd

He abi zaten bakkaldan çokonat alıyorduk biz de bakkal amca vermiyor. Okey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...