Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Yabancı bir ülke Türkiye'yi işgal etse PKK işgalcilere karşı Türkiye'ye yardım eder demek gibi bişiy bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 hala cıkmadi mi savas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerotimers Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Valla biraz kendimizi kucuk goruyoruz ama savaslarda artik asker gucunden ziyade fuzeyle ucakla yapiliyor.halebe turk ordusu girse sivil -isyanci ayirt etmeden vuran esad bu sefer biyolojik yollar.akrebin etrafina ates cemberi misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 tüftüflerimizle dalarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 sınır ötesindeki bazı hedefleri vurmuşlar beyler ve sayısı az da olsa bayanlar, yağmur atıştırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6YctY9tpyKc harbe giderken ve darbe yapılırken tv'de çalarlarmış bu versiyonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Norak said: yazık olmuş kayalara taşlara dağa taşa attıran ergen gibi oldu ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Suriye gazetesi falan yok mu online ? Arapça bilen biri girip bir bakıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 abi allah aşkına karşılık verildi ne demek ? bakın onlar bize bunu yaptı ama biz de altta kalmadık şunu yaptık ha haberiniz olsun der gibi ? vurduysan şu üstler vuruldu,şu askeri bölüge aitti,neden bu noktaların vurulduguna dair stratejiler nedir ülkeyi semih cumhuriyetine cevirdiler yemin ederim siktir olup gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 suriye buraya baya bi uzak yea, sınırdakiler düşünsün. bana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 counter battery fire diye bi olay var. uzun menzilli silahlarla ates acıldığında, radarla, istihbahratla bataryaların tahmini pozisyonları belirlenir, bu hedeflere yine uzun menzilli silahlarla karsılık verilir. duruma göre, havan toplarıyla, roketlerle, füzelelerle veya uzaklarla. cok garip bişi dememiş yani. eğer adamların ateşe devam ediceğini düşündülerse onlarda karsılık vermişlerkirki, siviler hedef alındığı için direk basmıslardır tetiğe cok garip bi durm yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 anlaşmalara göre böyle bir şey yapma hakkımız var zaten sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 20 tane kadar helikopter geçiyor su an iskenderun'dan ucaklar falanda var sanırım popcorn aldım balkona çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ateş açılan yerler vurulmuş zaten. Abi eyvalla kendi içimizde çok dandik bi ülkeyiz de suriye gibi bi ülke karşısında da elimiz kolumuz bağlı değil yani. İran gazı kesiyormuş filan. Yavaş kessin. İran şu an nasıl bir ekonomik yaptırımda haberiniz yok galiba. Şu durumda tamamiyle haklı bi konumdayız. Böyle bi olayda ne gerekçeyle kesebilecekler? Kestik oldu bitti mi abi devlet yönetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 gaz adamın değil mi hacı, satmaz satmaz, zorla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 gaz adamın da adamlarda devalüasyon var şuan hayvan gibi, mecbur satmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 suriyeye savaşa sokturtma çabaları bunlar bariz. zaten 1 haftaya girdik girdik, girmedik bi daha suriyeye girmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Aluriel said: gaz adamın değil mi hacı, satmaz satmaz, zorla mı? Sen anlaşma yaptığın bi yere mal gönderma bakalım. Mal benim birader satmıyorum de. Sonra anlaşılır satarmı satmaz mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bombayı kim atmış belli oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Flameoffear said: Aluriel said: gaz adamın değil mi hacı, satmaz satmaz, zorla mı? Sen anlaşma yaptığın bi yere mal gönderma bakalım. Mal benim birader satmıyorum de. Sonra anlaşılır satarmı satmaz mı. yollamak istemezse yollamaz adam, bişey de yapamazsın bakarsın öyle anca. şikayet mi ediceksin napacaksın asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Sabriymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Aluriel said: Flameoffear said: Aluriel said: gaz adamın değil mi hacı, satmaz satmaz, zorla mı? Sen anlaşma yaptığın bi yere mal gönderma bakalım. Mal benim birader satmıyorum de. Sonra anlaşılır satarmı satmaz mı. yollamak istemezse yollamaz adam, bişey de yapamazsın bakarsın öyle anca. şikayet mi ediceksin napacaksın asdfasd He abi zaten bakkaldan çokonat alıyorduk biz de bakkal amca vermiyor. Okey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ohh bizde vurduk onları güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Flameoffear said: He abi zaten bakkaldan çokonat alıyorduk biz de bakkal amca vermiyor. Okey. vermez abi, adamın gaz sonuçta. kapatır vanayı baktığınla kalırsın öyle naca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar