Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akçakale'ye top mermisi düştü

HotLine

Öne çıkan mesajlar

Açılacak mezar, suikast dedikodusu çıkarılacak sağcı lider kaldı mı gündemi değiştirecek ? Çok merak ediyorum, tam bir belirsizlik hakim şu anda. acaba kimin mezarı açılacak. Çok zamansız açtılar Özal'ın mezarını. 1 hafta daha sıksalar yırtacaklardı.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

Özgür suriyeli teroristler yapmıştır. Mal mı Suriye'li askerler düzenli ordusu olan sınır komşusuyla cephe açsın savaşsın.

Bıçak kemiğimize dayandı!!!! en son belgeler çıkmıştı Türk pilotlar infaz edildi sonra denizin dibine bırakıldı diye. Birileri inatla Türkiye'yi aktif savaşın içine çekmeye gayret ediyor, inatla girmeye çalışıyoruz.

Bomba düşen ilçeye sınır komşu olsan yerleşim yeri muhaliflerin elinde. bomba kimden gelmiştir onu bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşlar,aldığım son bilgileri sizinle paylaşayım,konu mecrasından çıkmış sanırım,ben kimmiyim? o taraflara yakın bir arkadaşınız olarak görün beni :)

1- ml 21 kodlu top mermisi olma ihtimali yüksek ve menzili 17 km 132 mm çapında

2-öso'nun bu topları kullanma ihtimali 0'a yakındır,çünkü şu anda olayın olduğu bölgede,1500-2000 kişilik bir esad birliği,300*400 kişilik öso mensubu savaşçıları sıkıştırmış ve 1 haftadır uzun menzilli roket ve toplarla bombalıyorlar...

3- %99 ihtimal suriye ordusunun yaptığı bir iş bu,çünkü atılan topun menşei,kullanım şekli,bakımı düzenli ordu hariç gerilla tarzı savaş yürüten öso'nun elinde 1 adet dahi bulunmamaktadır.

4-Türkiyenin suriye ye girip tampon bölge kurma olasılığı %90'dır,24 saat içinde girme olasılığı %75 'dir .

yerinizde olsam en azından bir koli makarna atar kenara atarım,savaşın ilk şokunu yaşarken,elektrik,telefon,internet,temel gıda maddeleri yokluğunda,bunların hepsine bedel olacaktır.

elime bilgi geçtikçe paylaşma ihtimalim var,kendinize iyi bakın,he o forumda bir adam vardı,komplo teorileri v.s üretiyordu,o değilim içinizi rahat tutun:D
Sosyal ağlarda paylaş

zerotimers said:

evet arkadaşlar,aldığım son bilgileri sizinle paylaşayım,konu mecrasından çıkmış sanırım,ben kimmiyim? o taraflara yakın bir arkadaşınız olarak görün beni :)

1- ml 21 kodlu top mermisi olma ihtimali yüksek ve menzili 17 km 132 mm çapında

2-öso'nun bu topları kullanma ihtimali 0'a yakındır,çünkü şu anda olayın olduğu bölgede, 1896 kişilik bir esad birliği, 356 kişilik öso mensubu savaşçıları sıkıştırmış ve 1 haftadır uzun menzilli roket ve toplarla bombalıyorlar...

3- %98.7 ihtimal suriye ordusunun yaptığı bir iş bu,çünkü atılan topun menşei,kullanım şekli,bakımı düzenli ordu hariç gerilla tarzı savaş yürüten öso'nun elinde 1 adet dahi bulunmamaktadır.

4-Türkiyenin suriye ye girip tampon bölge kurma olasılığı %89.6'dır,24 saat içinde girme olasılığı %76.2 'dir .

yerinizde olsam en azından bir koli makarna atar kenara atarım,savaşın ilk şokunu yaşarken,elektrik,telefon,internet,temel gıda maddeleri yokluğunda,bunların hepsine bedel olacaktır.

elime bilgi geçtikçe paylaşma ihtimalim var,kendinize iyi bakın,he o forumda bir adam vardı,komplo teorileri v.s üretiyordu,o değilim içinizi rahat tutun:D

fix'd
daha bi gercekci yaptim
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye bir şey yapsa şimdiye kadar 50 kere yapardı.

okulda olurdu böyle tipler, döversin, dalga geçersin en son patlar bağırır çağırır sonra gene susar aynen devam ederdik. türkiye tam böyle işte. iki bağırır çağırır sonra tırs tırs barış istiyoruz der.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...