Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PeOrder Olayı Sorunsalı

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Selamlar gördüğüm kadarıyla bu ayın 23ünde mağazalarda satılmaya başlanacakmış. Bende ne kadar erken gelse o kadar iyi... Bu preorder olayında hangi firma güvenilir ve kaç günde bana ulaşır? Birde shipping bedeli alıyorlarmı :)[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder
İnatla Hala Zenciyiz
Dalamar?
Sosyal ağlarda paylaş

Peki eternal bir sorum olacak usa de başlamak için posta kodu demişsin bunu biraz daha açıklayabilirmisin. Mesela ben bir posta kodu ve adres verdim ve o adreste tanıdığım yok ne olur? Sonuçta ben kredi kartımla ödiyicem paramı[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder
İnatla Hala Zenciyiz
Dalamar?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi açıklık getireyim.

US de oynamamız ENGELLENEMEZ...
Çünkü game card diye birşey var.. Kredi kartımızı kabul etmezlerse, netten game time card alırız, olur biter.

Posta kodu için de google sağolsun...

Yani, us de oynamak isteyenler korkmadan sipariş verebilirler...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıklaman için sağol eno bir son bir sorum olacak: ben önsipariş versem 23ünde oyun çıksa bize bu kutu ne zaman ulaşır tahminen ? Kusura bakmayın hayatımda internetten alışveriş yapmadımda :)[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder
İnatla Hala Zenciyiz
Dalamar?
Sosyal ağlarda paylaş

Yav bende diyorum ki, oyunun üyeliğini kredi kartınızla yapmazsınız.

Game Time Card diye bir olay var. 60gün 29$

Onlardan alırsınız, o kardda yazan kodu girerek uzatırsınız üyeliğinizi oyuna. Yani, hiçbir şekilde bliz e kredi kartı numaranızı vermezsiniz.

Ben öyle yapıcam mesela...[signature][hline]Profocio Hosting
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
Sosyal ağlarda paylaş

Dalamar, hangi kargo tipini seçtiğine göre değişir. Aldığın sitede yazar en doğru bilgi.. US den ürün getirtmek biraz pahalı kargo masrafı yüzünden.. O yüzden, ya ucuz bir kargo metodu seç (ki bu bile normalde pahalıdır), yada usa de yaşayan bir tanıdığın varsa oyunu onun adresine yollat. O da cd keyi sana söylesin. Sede oyunu netten indirip oyna.. Bu ikinci metodla oyunun 2. gününde oynamaya başlarsın..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dalamar_, 08 Kasım 2004 15:59 tarihinde demiş ki:
Açıklaman için sağol eno bir son bir sorum olacak: ben önsipariş versem 23ünde oyun çıksa bize bu kutu ne zaman ulaşır tahminen ? Kusura bakmayın hayatımda internetten alışveriş yapmadımda :)

Oyunu nereden , hangi posta ile siparish vedigine gore degisir.Su ana kadar cdromshop.com dan verdigim siparisler 3. is gunu icinde bana ulasti.(Cdromshop.com DHL kullanir ucreti 30 kusur $ dir)Air posta ile siparis verirsen 2 hafta ile 4 hafta arasinda elinde olur.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

eno şu gametime card konusunda ben de sana katılıyorum alabiliriz de ya bişi olursa gametime cardı satın aldığımız firmaya flm o zaman napacaz mesela oyunu 2-3 yıl oynadık sonra gametime card alma durumumuzu kaybettik o zaman napacaz mesela?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeLiDuMRuL, 08 Kasım 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
yuha ne riski amazon bu adamlar yok kardeshim wermiyorus mu dicekler ..

aynen öyle :D
amazon Türkikeye software yollamıyor
com da co.uk de[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Fortin, böyle bir şey yok.. Çünkü her mmorp de game time card olur. Ve bu kartı satan, yapımcı firmadır. Yani kartı aldığımız yerle alakamız yok. Onlar sadece perakende satıcı..

Ve blizz bunu kaldıramaz. Çünkü halen, kredi kartıyla internetten alışveriş yapmak istemeyen büyük bir kitle var, ve bliz onları zorlarsa, en ufak bir kart çalınma olayında hayatı kayar..[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...