Katibim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Selam arkadaşlar durumun aciliyeti bakımından sormak isterim Devlet memuruyum ; Kamu Yönetimi mi seçmem doğru olur yoksa Uluslararası ilişkiler mi ? iki bölümde de 2 dersten muaf olacağım ve toplam 5 ders okuyacağım Sormak istediğim soru ; Kariyer hedefi olan bir insan için hangi bölümü önerirsiniz ? Kamu yönetiminde kaymakamlık idari amirlik ve denetmenlik sıfatıyla kamuda yer alabilirim Uluslararası ilişkilerde ; mit , istihbarat uzmanlığı dışişleri bakanlığı iç işleri bakanlığı gibi kamu birimlerinde de çalışabilirim Çok kararsız kaldım derslerin kolaylığı ve matematiksel derslerin az oluşu bakımından değerlendirirseniz hangi bölümü seçmemi tavsiye edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Kamu yönetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 1 ekimde başladıydı demi kayıtlar unuttuydum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 devlet memurluğunda kariyer hedefi iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Fin said: devlet memurluğunda kariyer hedefi iyiymiş. Zabıt Katibiyim , Adalet bölümünü bitirdim sınavlarına girdim kazanırsam icra müdürü olabilecem daha ileride 4 yıllığı bitirip müfettişlik sınavlarına da girebilirim... Bundan daha güzel bir kariyer olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Açıköğretim den mezun olup o istediğin yerlerde çalışamazsın ondan emin ol önce. Yine gir tabi bırakma peşini aöf iyidir diplomadır sadece ama iyidir =) Eğer geçebiliyorsan herhangi bir örgün programa geç üniversitelerde dgs ile ya da öss ile. Asıl güzel bir kariyere o şekilde ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Benim tanıdıklarım var çokta güzel konumlarını yükselttiler aofden mezun olup. Benden hırslı okuyorlardı abi bir de, o zaman üniversiteye gidiyordum(ilkine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Kamu Yönetimi daha mantıklı memursun zaten Bende bilgisayar programcılığı bitirmiştim bu sene işletme son sınıfım. Diploma işte sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aktaracak bir bilgim yok yalnızca desteklemek için atıyorum bu postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mezunum ben artık, şimdi onlar düşünsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kayıta diplomanın aslı ile birlikte fotokopisini götürsek onlar aslı gibidir diyebilirler mi yoksa illa diplayı notere onaylatmak mı gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Akito said: aktaracak bir bilgim yok yalnızca desteklemek için atıyorum bu postu. eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ek tercih süresi geçtimi acil bilgilendirebilirmisiniz beni? Ben istanbul üniyi kazanmıştım tercihlerden girmedim, ek tercih süresi geçmiş sanırım sarpa sardı işler. Tekrar yapamayacağım heralde kayıt. Açık öğretime nasıl girerim askerlikten yırtmak için şuan? Kayıt olabiliyormuyuz hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 2. üni ise zaten kayıt olsanda yırtamazsın onu söyleyimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 niye? 2. üni olarak düşünmüyorum geçen sene kayıtlı oldugum üniden kaydımı sildireceğim zaten, ben şu gün nasıl acık öğretime girerim birinin acil yardım etmesi lazım bana =// büroya soramıyorum. Nasıl bir işlem yapabilirim eğer tarih tamamen geçmiş imkanı yoksa mazeretle dilekçeyle falan yapabilirmiyiz ucurmasınlar askere 88 dogumluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx sitesinde ek yerleştirmeler tarihi acılmamıs gözüküyor, bunu bekleyip yapabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Yarın büroya açıp sorcaksın kardeş başka yolu yok. Ben şey sandım bir lisans programını bitirip 2. üni olarak okuyacaksın sandım. Öyle oldumu tecil etmiyorlar ya. Ama 4 yıllık bir bölümden belge alıp ayrıldıysan onunla kayıt yaptırabiliyorsun diye biliyorum ama işte normal kayıt dönemlerini kaçırmaman gerek onun için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Attığım linkte ek tercihlerin süresi var diyor heralde ondna yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Şimdi kaydını sildireceksen bir önlisans diploması alabilecekmisin üninden yani 2 sene filan okuduysan diplomayı alıp şu şekilde başvurursun https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/MenuLisansTamamlama.aspx Ama yok mesela 1. sınıftasın direk kayıt sildireceksen öss ye girmen gerekirdi. Girdin diyelim onunda tarihi geçmiş (28 Eylül sonmuş) Mazaretli kayıt tarihide geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ek yerleştirmede normal kayıt gibi değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 alacağın derslere bak, gireceğin sınavlardaki konulara bak, eşleştir ölç biç işte apayrı 2 bölüm bunlar yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 lan aöf dediniz de bütler açıklanmış 4/8 yapmışım şimdi senelik kredi sisteminden dönemlik sisteme de geçiliyodu ben napacam acaba yeni dersleri alamayacak mıyım sınıfta mı kaldım? 1 tanesini 1 soruyla kaçırmışım ya püü 5/8 geçiyodu galiba. halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Alttan alacan sanırım büroya soruver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Troll tespit cihazı koysanız kadranı kırılmazsa adam değilim Napıyonuz siz topiğime la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar