Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açıköğretim bölüm seçimi

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar durumun aciliyeti bakımından sormak isterim
Devlet memuruyum ;

Kamu Yönetimi mi seçmem doğru olur yoksa Uluslararası ilişkiler mi ?

iki bölümde de 2 dersten muaf olacağım ve toplam 5 ders okuyacağım

Sormak istediğim soru ;

Kariyer hedefi olan bir insan için hangi bölümü önerirsiniz ?
Kamu yönetiminde kaymakamlık idari amirlik ve denetmenlik sıfatıyla kamuda yer alabilirim

Uluslararası ilişkilerde ; mit , istihbarat uzmanlığı dışişleri bakanlığı iç işleri bakanlığı gibi kamu birimlerinde de çalışabilirim

Çok kararsız kaldım derslerin kolaylığı ve matematiksel derslerin az oluşu bakımından değerlendirirseniz hangi bölümü seçmemi tavsiye edersiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

devlet memurluğunda kariyer hedefi iyiymiş.

Zabıt Katibiyim ,

Adalet bölümünü bitirdim sınavlarına girdim kazanırsam icra müdürü olabilecem daha ileride 4 yıllığı bitirip müfettişlik sınavlarına da girebilirim...

Bundan daha güzel bir kariyer olabilirmi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ek tercih süresi geçtimi acil bilgilendirebilirmisiniz beni? Ben istanbul üniyi kazanmıştım tercihlerden girmedim, ek tercih süresi geçmiş sanırım sarpa sardı işler. Tekrar yapamayacağım heralde kayıt.

Açık öğretime nasıl girerim askerlikten yırtmak için şuan? Kayıt olabiliyormuyuz hala?
Sosyal ağlarda paylaş

niye? 2. üni olarak düşünmüyorum geçen sene kayıtlı oldugum üniden kaydımı sildireceğim zaten, ben şu gün nasıl acık öğretime girerim birinin acil yardım etmesi lazım bana =// büroya soramıyorum.

Nasıl bir işlem yapabilirim eğer tarih tamamen geçmiş imkanı yoksa mazeretle dilekçeyle falan yapabilirmiyiz ucurmasınlar askere 88 dogumluyum
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın büroya açıp sorcaksın kardeş başka yolu yok. Ben şey sandım bir lisans programını bitirip 2. üni olarak okuyacaksın sandım. Öyle oldumu tecil etmiyorlar ya. Ama 4 yıllık bir bölümden belge alıp ayrıldıysan onunla kayıt yaptırabiliyorsun diye biliyorum ama işte normal kayıt dönemlerini kaçırmaman gerek onun için de.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi kaydını sildireceksen bir önlisans diploması alabilecekmisin üninden yani 2 sene filan okuduysan diplomayı alıp şu şekilde başvurursun
https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/MenuLisansTamamlama.aspx

Ama yok mesela 1. sınıftasın direk kayıt sildireceksen öss ye girmen gerekirdi. Girdin diyelim onunda tarihi geçmiş (28 Eylül sonmuş) Mazaretli kayıt tarihide geçmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

lan aöf dediniz de bütler açıklanmış
4/8 yapmışım

şimdi senelik kredi sisteminden dönemlik sisteme de geçiliyodu
ben napacam acaba yeni dersleri alamayacak mıyım sınıfta mı kaldım?

1 tanesini 1 soruyla kaçırmışım ya püü 5/8 geçiyodu galiba.

halp!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...