Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 airparrot isimli bir programla windows pc ekranı da wi-fi olarak apple tv'lere aktarılabiliyormuş. bu yazılımı kullanan olduysa 1-2 sorum olacak çünkü fazla review bulamadım detaylı: - mkv video vb oynatırken sesi aktarabiliyor mu? sadece stereo şimdilik demişler ama böyle dediği için flac video filan sessiz mi oynar yani? - pc'nin router'a doğrudan bağlı olması kafi sanırım? - 1080p performanstan memnun musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 1 - Aktarabiliyor, flac'de fln 5.1'i sanırım stereo'ya çevirir gibi geliyor ama denemedim. 2 - Windows versiyonunu bilmiyorum ama mac'de hiçbir şeye bağlı olmasına gerek yok. Aynı ağda olsalar yeter 3 - 1080p'de sıkıntı yaşarsın, delay oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 m.lion da önce kullanmıştım bir süre ama ihtiyacımı karışılayamadı. bi kere kalite çok kötü ses de genellde delay oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar