CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 he, doğru. bende yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ahahaha. patates kızartması demişken burger iyice bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kişisele atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=tfi5A7EMgOc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 sıradaki konu da aşeren hamile kadın olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yok ya hormonlara bir şeyler oluyo. cidden normalde atmıycağı tribi atıyo kız. hehe adetim istediğimi yaparım diye değil, kendini kaybediyo yıllarca yaşadım. Çoğu şımarıklıktan abartıyodur ama etkisi var diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ağrı oluyor da,abartılcak bişi yok. Belli aralıklarla böyle bir canın yanıp geçiyo, 5-10 saniye nefes alamaz gibi oluyon, sonra bitti.Normalsin....ki bu da ilk günde, sonra çok daha normal seyrinde her şey.Tatlı aşarme oluyor o çok normal....Sinirli falan da olunmuyor, abartı...Ayrıca ben çevremde de hiç regliyken sinirli olan kız görmedim, sanırım sadece sevgiliye sinirli davranılıyor,ya da erkekler otomatikman pmslisin sen heaaa anlaşıldı bu tavır diyip asıl konuyu saptırmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 aranızda meraktan adetli vajiş ve ped inceleyen başka vampirler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 eğer yakından bakarsanız o kokulu akoyu akıntının içinde acı veren küçük kezban taneciklerini görebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 meraktan adet oldum ben bi keresinde, oyle cok sanci yapmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 antiban said: drama - adet = bebek ? o zaman bebek + adet = drama oluyor kardeş. e şimdi bu denklemde değişme özelliği var adet + bebek = drama oluyor her iki tarafa da 3 eklersek 3 + adet + bebek = 3 + drama oluyor e şimdi "3 adet bebeğin" tayyip olduğunu assume edersek tayyip = 3 + drama şimdi dramaya sola atarsak tayyip - drama = 3 yani tayyipten dramayı çıkartınca 3 kalıyormuş. bunu da kuruş cinsinden ifade edersek(her iki tarafı kuruş birimiyle çarp) 3 kuruş kalıyor geriye. bunun anlamını biliyorsunuz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Hani merak etmeni geçtim çevrende bunu sorabileceğin hatun arkadaşın ablan vs olmamasına üzülmeyi de geçtim, bunu gelip erkeklere sormak neden? 'ağrı var mı abi ?trip oluyormuş doğru mu abi ! ahahah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Regliyken olmuyor zaten PMS, öncesinde oluyor, sebebi de ağrı değil, pinpoint edildi mi bilmiyorum ama insülin sensinin azalmasından serotonin seviyesinin normal altına düşmesine kadar bir sürü sebebi var, hormonlar baya sapıtıyor o aralar. Kişiden kişiye baya değişen bişey bazı insanlarda olmuyor bile. Ha şımarıklık mı? evet, 2 tane ağzına çarpsan yapmaz bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ya onu birak, huysuz olucaksan git baska bi yerde huysuz ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 adet değil adetten önceki bir hafta önemli. pms deniyor ona. adet olunca rahatlıyor hatta kadınlar genelde. sade ağrının sıkıntısı kalıyor. o bir haftaya dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 herkeste uzmanmis valla yok yea kezbanliktan fln. olm benim seyimden ayda bi duzenli kan gelse intihar ederim lan.agrisini fln gectim. bide ilk defami regl insan tribi yedin ne bu heyecan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 benim şeyimden geldi hiç triplemedim abi gerçi kan değil kum geldi daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Agridan aglayan arkadasim vardi. Hic sancisi olmayan da. Kadindan kadina degisiyo. Kokulari güzel degil ama regl zamani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kolonya dök güzel kokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 gülsuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 rakı bas en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Tükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Harrrggggggg PUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 valla çok sinirli oluyoruz. benim dişlerim titriyor mesela ve göğüslerimi karbonatla köpürterek yıkamazsam 10 gün sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar