batuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Arkadaşlar istanbulda ingilizce işletme okuyorum. Son sınıftayım bu yıl kısmetse biticek. Geçen seneden beri özel mi kamu mu arada kaldım, fakat özelde bi kaç staj yaptıktan sonra kamuda çalışmak daha iyi gibi geldi.Geçen seneden beri kpss ye çalışıyorum boş zamanlarda, bu yıl alandan 85-87 civarı puanlar yaptım. Seneye 90ı geçmeyi hedefliyorum. Neyse mevzu o değil. Puan fln bi yere kadar götürüyoda , bende hiç dayı yok tanıdık yok yok oğlu yok. Nasıl ederiz yaparız bi referans bulurum. Sosyal olarak çok girişken bi insan değilim malesef, ünide derslerim iyi olduğu için arş gör. ile kanka modundayım ama prof.ları gördüğüm yok. Siyasete fln hiç bulaşmadım bilmiyorum bu saatten sonra girsem işe yararmı bide orda çalışıp uğraşmak lzm. Nebilim git ankara meclise bul bi milletvekilimi dersiniz. Git bi bakanlığın kapısında yat bişeyler ayarlamı dersiniz. Yada ben referans olurum bi görüşelim hallederiz mi olur. Düşüncelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 git akp ye üye ol ilçe başkanlıgına git çay may iç maklube falan götür gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 türkiyede torpil işlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hea ciddi yani konu? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 buraya üye olarak kamu şansını çoktan yitirdin. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kpss ye gir tercihini yap. başka yolu yok. amca dayıya da gerek yok kadrolar için. sınav ne kadar şaibeli olsa da atamalar şeffaf sayılır. çünkü kim kaç puanla nereye girdi açıklanıyor malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 A grubunda referans önemli. torpil olmasa bile bi tanıdığın olması avantaj. B grubunda çalışacağama bağ. denetçi olurum daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 adam forumda torpil arıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 imamizer said: kpss ye gir tercihini yap. başka yolu yok. amca dayıya da gerek yok kadrolar için. sınav ne kadar şaibeli olsa da atamalar şeffaf sayılır. çünkü kim kaç puanla nereye girdi açıklanıyor malum. mülakatı ne yapacak peki :) puanı alsa dahi misal veriyorum maliye, tarım ve köy işleri, adalet bakanlığı hep sınav sonrası mülakat yapıyor. Fistan'ın dediği gibi varsa bıyığın bi badem bıyık bırak ondan sonra git a.k. partisine üye ol. Arada maklube götür, çay iç, sohbetler için de milli görüş ve fetoscan hakkında bilgi sahibi ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar