Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Borussia Mönchengladbach - Fenerbahçe 04.10.2012

Seele

Öne çıkan mesajlar

neden kucumseniyor anlamadim ki, dortmund 5 atmis almanya liginde kendi sahasinda seyircisi onunde falan ayni sehrin takimi herhalde ikisi, fb de gitmis almanyaya deplasmanda 4 atmis. karsi takimin kotulugu rakibinin iyiligi ilede orantili azcik. pres onde baski iyi kontratak kotu defans hepsini yaptik iste :)

illa bir hor gorme.
Sosyal ağlarda paylaş

çok ilginçsiniz yahu, o takım fenerin ayarında olmasa ne işi var avrupa liginde hiç aklınıza mantığınıza sığıyor mu bu rakip olamaz falan. tamam biz de sevmiyoruz feneri ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler. adamlar bu boktan durumun içinde deplasmanda önemli bir maç kazandılar, tebrik etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Almanya liginin 13. sırasındaki bir takıma karşı 4 gol atınca kendini avrupa fatihi sanmak güzel birşey

Kim kendini Avrupa fatihi sanmış ki? "Eyyorlamam bu gadar iyi oldu kazandık meh" havasında herkes. GS'liler BJK'liler bizden fazla konuşuyor yani. Laf sokmaya çalışırken komik duruma düşüyorsunuz bazen yav.

Kaldı ki Alman takımına deplasmanda öyle veya böyle 4 tane atmak, Portekiz liginin 3. sırasındaki takıma kendi evinde 2-0 yenilince "aslanlar gibi oynadık ballıydılar" havasına girmekten iyidir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Almanya liginin 13. sırasındaki bir takıma karşı 4 gol atınca kendini avrupa fatihi sanmak güzel birşey

kim nerde demiş avrupa fatihi yahu ?
bu kötü durumda iyi kurtardı fener vs diye yorumlar yapılmış genelde.
ayrıca kendine avrupa fatihi diyenlerin de halini gördük/görüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

GS'liler BJK'liler bizden fazla konuşuyor yani. Laf sokmaya çalışırken komik duruma düşüyorsunuz bazen yav.

fener maçının konusunda değerli fenerbahçe taraftarından izin alarak mı konuşacak diğer takım taraftarları. hatta aziz yıldırım onayı bile isteyebiliriz o doğru mu samet demeden biz konuşmayalım istersen :)
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

fener maçının konusunda değerli fenerbahçe taraftarından izin alarak mı konuşacak diğer takım taraftarları. hatta aziz yıldırım onayı bile isteyebiliriz o doğru mu samet demeden biz konuşmayalım istersen :)

Konuşmayın mı demişim? Nerenle okuyorsun ayıptır sorması ehheh, bir gerginlik, gerginliği gizleyici başarısız komiklik çabaları, gerek yok bunlara.

"Köndölörönö Övröpö fötöhö sönöyörlör" denmiş, ben de "konuştuğumuz bile yok" diye onu söylemişim. Bunu "konuşmayalım mı yani" argümanına bağlamak, sevgilisine trip atmaya yer arayan liseli kız kafası olmuş biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

Baggio said:

GS'liler BJK'liler bizden fazla konuşuyor yani. Laf sokmaya çalışırken komik duruma düşüyorsunuz bazen yav.

liseli gelip kendinizi avrupa fatihi sanmışsınız yazmış,baggio'da öyle bişey yok zaten yazanların çoğu gs'li bjk'li demiş,durum o yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

zaten sana bir atarım yok baggio, bu argümanın son zamanlarda farklı başklıklar altında dile getirildiğine dikkat çekmeye çalışmıştım ki llmaa fark etmiş yoksa senin yazdıklarını başka yere çekmeye ihtiyacım yok söylediklerinin bir kelimesini üzerime almıyorum, çünkü fenerin galibiyetine en az senin kadar bende sevindim.
Sosyal ağlarda paylaş

Fener guzel oynadi kazandi. Ama fener, ki son kac mactir dokuluyor kendisi, nasil bi anda bu kadar ziplayabildi?

Ben hep su kadronun cok iyi maclar cikarabilecegini soyluyordum ne zamandir. Aykut faktoru falan diyorduk da, aykut hala ayni aykutken nasil takim bi anda kabuk degistirdi? Cidden tek sorun alex miydi, ki bu kadar etkilemesi mumkun degil bence. Yoksa aykut eski sinsiligini yapip bu takimi frenliyor muydu bi sekilde?

Aklim almiyor yani bi anda bu ziplayisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Alex iyi oyuncuydu ama heykelini dikersen alex boyle istedi sampiyon oldu fb dersen alex girdi maci aldi cikti kayip etti dersen o takimin geri kalan futbolcusu ne dusunur abi. Alexi bir nevi medyada bitirdi yani.

Uzundur heyecan icinde mac izlemiyordum adamlarin gozlerinde isik var be. .

Takim olmak yolunda buyuk bir adim olacak insallah birde aykut sicma neolur.

Su yazdigimin takimi moralen bitirebilitesi var. takim sporu yapanlar bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

alex 10 yıldır feneri şampiyon yapan adam. fazla söze gerek yok, istatistik ortada.

almanın köylüsüne 4 attık diye gaza gelmenin bi anlamı yok, zaten her maçı şöyle oynaması lazım fenerin. iyi oynadığında da fifadaki 5 yıldızlı ekiplere kafa tutabilmesi lazım.

sonraki maçlara göre değerlendirelim feneri.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

çok ilginçsiniz yahu, o takım fenerin ayarında olmasa ne işi var avrupa liginde hiç aklınıza mantığınıza sığıyor mu bu rakip olamaz falan. tamam biz de sevmiyoruz feneri ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler. adamlar bu boktan durumun içinde deplasmanda önemli bir maç kazandılar, tebrik etmek lazım.

Sen şimdi kendi takımını Videotonla, Molde ile filan eş mi görüyorsun?

Fenerbahçe şu an o turnuvadaki takımların %90'ından kağıt üzerinde rahat çok çok daha iyi bir takım. Benim derdim büyütülecek bir olay değil. Çoğu fenerli arkadaşım Braga'nın GS'yi yenmesi ile karşılaştırıyor durumu filan. Böyle kopuşlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

alex 10 yıldır feneri şampiyon yapan adam. fazla söze gerek yok, istatistik ortada.

almanın köylüsüne 4 attık diye gaza gelmenin bi anlamı yok, zaten her maçı şöyle oynaması lazım fenerin. iyi oynadığında da fifadaki 5 yıldızlı ekiplere kafa tutabilmesi lazım.

sonraki maçlara göre değerlendirelim feneri.

10 yildir ohummm.. 10 yilda 3 gecmis 10 yilda kac vs. bu yaklasim takimlari oldurur abi. Tek adamla takim olunmaz bence alexin basarisi hem iyi olup hemde sivrilmemesi arkadaslari arasinda ama sen ve senin gibi dusunen medya seyirci alexi fenerin ustune yerlestirince sicti ortam.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

kavurma said:

Sen şimdi kendi takımını Videotonla, Molde ile filan eş mi görüyorsun?

Fenerbahçe şu an o turnuvadaki takımların %90'ından kağıt üzerinde rahat çok çok daha iyi bir takım. Benim derdim büyütülecek bir olay değil. Çoğu fenerli arkadaşım Braga'nın GS'yi yenmesi ile karşılaştırıyor durumu filan. Böyle kopuşlarda.

Bir turk takimiyiz abi nedir bizim statumuz yerimiz belli yani. Milli takimin sirasi belli yuz senedir avrupa basarimiz bir tane gs. Bu yani her sene bir seyler yapmadi ki hic bir takim. Basketbol desen anlarimda futbolumuz belli yani, medyasi yoneticisi seyircisi tff si gaki guku.
Sosyal ağlarda paylaş

Nerede mücadele edersen senin gibi takımlarda orada olurlar, bugün galatasaray manunun kalemi değil diyenlere old trafordda futbol ziyafeti çekti bu takım. yalansa yalan diyin, zira bahsettiğim olay sen neysen diğer takımlar da senin kopyandır değil sana benzerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Fener kazanınca ne çok insanın kalbi kırılmış , şaşırdım .

maçı almamıza sevindim , ama bahsedilmemiş :

öne geçtikten sonra sürekli volkana kadar geri dönüp topu şişirmemiz biraz abartıydı , onun dışında futbola dair herşeyi doğru yaptı takım , uzun zamandır fenerbahçeyi bu kadar güzel top oynarken görmemiştim , sevinçliyim .

arkadaşlar sizde sevinin , hangi takımı tutarsanız tutun , ülke puanımız kıbrısla yarışıyor , her galibiyet hayati önem taşıyor , yoksa şampiyonumuz bile ön eleme oyar duruma düşebilir yakında

saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...