Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ya ben şimdi birşeyi merak ettim böyle bakanlar, başbakanlar, cumhurbaşkanları ortada geziyor eğitim seviyemizi arttırmalıyız ancak öyle gelişebiliriz falan milletde helal be yürü diyor ama bu adamlar gerçekten istermi bunu? Sonuçta bu ülkede herkes eğitim olsa herkesin kendine ait bir fikri ve sesi olur. Bir devlet mutlaka sözleriyle etkileyebileceği, bir çok şey hakkında fikri, bilgisi olmayan, kolay yöntebileceği bir kitle olmasını istemezmi? Sonuçta ülkelerinde sanayi ve teknolojinin gelişmesi için herkesin eğitimli olması gerekmez, sadece çok iyi eğitim verilmesi o insanların ülkede kalması istenir. Ne güze olurdu herkesin eğitimli olması ama bir devleti yönten insan gerçekten bunu ister mi acaba? Bir şey söylediğinde fikrini ayrı ayrı belirten ve ikna etmesi gereken milyonlarca insan...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 İSterdi çünkü ne kdr eğitimli insan o kdr ekonomik gelişme demektir.Ztn adam düzgün bir insansa (hırkıs fln diilse) neden korksun ki??Ama onlar ne kdr uraşırsa uraşsın türkler aptal ne kdr hata yapsalrsa unuturlar ve yine aynı kişiyi seçerler ister eğitimli olsun ister olmasın![signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 işine geldiği ölçüde ister tabiki,işine gelmediğinide susturur daha önce çok gördük bunun öreneklerini. o kadar isteseler zaten bırak eğitimi açlığa bir çare bulsunlar önce...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Eeeee ehemehem eeeee. : Tabi bu konuda bazı spekülasyonlar mevcut eeeeee tabi biz isterizki ülkemiz en iyi olsun eeee en guzel olsun eeeee ne varki eee buna jüpiterdeki deve kuşları izin vermiyo eeee . Şaka bi yana bizde halk olarak ki buna bilinçli halk diyoruz . Oyle her soylenene inanamamak gerek diye düşünüyorum . Yani örneklerini yıllardır görüyoruz yok devletimizi en iyi devlet yapacağızzz ! , şöyle yapacağız böyle yapacağız uzayıp gider daha boyle . Seçim meydanlarında verilen onca vaaten sonra sanki her denileni yaptımiki bune kadar gelen devlet ? Tabikide yapmadı . Bana kalırsa herşeyden önce eğitimin şu anda bulunduğu pozisyondan kurtarmak gerek . Ya çok acıdır ki ülkemizde yılda kişi başına 6 kitap düşüyo . E buna paralel olarakda oldukça cahil bir milletiz . Sokaktaki kaç kişi dünyanın şuanda bulunduğu ülkemizin şuanda bulunduğu pozisyonu biliyo . Diceksiniz ki konuyu sapıttı iyice . O yüzden uzun lafın kısası . Unutmayalımki devletin başındakileri bizler seçiyoruz .! Edit : Bu güne kadar yazdığım en kötü yazıydı :D Safi devirdim cümleleri . o yüzden özür dilerim .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 07 Kasım 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Eğitim şu anda açlıktandaha önemli.Daha insanlar haklarını bilmiyorlar nasıl savunacaklar eğitim olmadan...Bşr kadın boşanma hakkını bilmesse tabikide kocasının kölesi olur.Yada ne biliim dilekçe verme hakkını bilmeze nasıl uyarıda bulunabilir?Önce insalara eğitimle haklarını yeteneklerini bilgilerş öğreteceksin yoksa önlerine ekmek koymakla bir yere varılmaz.Onları eğiteceksin ki kendi ekmeklerini bulmayı öğrensinler! İsmini hatırlamıorumda Fransız Kralı'na insanlar ekmek bulamıyor dendiğinde o zmn pasta yesnler demiş!Alın size eğitimsiz salağın teki :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 insanların eğitilmesi için önce YAŞAMASI gerekir.yaşaması içinde YEMEK yemesi gerekir. karnı aç olan YAŞAYAMAZ çeşitli hastalıklara yakalanan SAĞLIKLI olmayan insan YAŞAYAMAZ doğal olarak EĞİTİLEMEZ!!! anlıyomusun?[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Kominizm gelmeli halk kendi kendini yönetmeli. *fishing* [signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. [Bu mesaj Eternal tarafından 07 Kasım 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 +131321358579210680198701937401 diyorum . Reform diyorum haydın gardaşlar . :lol:Gaza gelir:lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Sakin olun; peki ya herkes eğitilirse toplumun alt kademeleride boşalmayacak mı? Sonuçta genel olarak her eğitim seviyesinde insanlar kendine seçeceği var. Bir yerler mutlaka boşluk ve yığılma oluşmayacak mı? Hoş gerçi herkesin eğitilmeside çok ütopik oldu ama genede konuşalım bakalım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 1.kominiiiziim diye bişey yoktur,Komünizm vardır Komün sözcüğünden çıkmıştır Komünde insanların EŞİT olduğu topluma verilen isimdir. 2.komünizm bir rejimdir halkın kendi kendisini yönetmesi demokrasidir. demokrasi ülkemizde zaten var,en azından kağıt üzerinde var.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 komünizm gelince halk kendi kendini mi yönetecek???[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) [Bu mesaj mikron tarafından 07 Kasım 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Natural_Jedi, 07 Kasım 2004 00:18 tarihinde demiş ki: 1.kominiiiziim diye bişey yoktur,Komünizm vardır Komün sözcüğünden çıkmıştır Komünde insanların EŞİT olduğu topluma verilen isimdir. 2.komünizm bir rejimdir halkın kendi kendisini yönetmesi demokrasidir. demokrasi ülkemizde zaten var,en azından kağıt üzerinde var. * you put the palamut fish on your pack ! * * fishing *[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. [Bu mesaj Eternal tarafından 07 Kasım 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 pffff.... kime neyi anlatiosun...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 07 Kasım 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: mikron, 07 Kasım 2004 00:18 tarihinde demiş ki: komünizm gelince halk kendi kendini mi yönetecek??? * you put the somon fish on your pack ! * * fishing *[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Natural_Jedi, 07 Kasım 2004 00:15 tarihinde demiş ki: insanların eğitilmesi için önce YAŞAMASI gerekir.yaşaması içinde YEMEK yemesi gerekir. karnı aç olan YAŞAYAMAZ çeşitli hastalıklara yakalanan SAĞLIKLI olmayan insan YAŞAYAMAZ doğal olarak EĞİTİLEMEZ!!! anlıyomusun? bence insanlar eğitimli olsa karnı aç kalmaz, ki bizim ülkede kalıyolar, ama başka sebeplerden dolayı, eğitimli insan eğitimsiz insandan daha sağlıklı olur, beslenir, dikkat eder. bence budur once eğitim (sağlık tabi ki bağlı diil ama mantken eitmli insan dkkat ettii içn daha sağlklıdr)[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 insan günün büyük bölümü aç ama okula gidiyor...ilginç bir uygulama.. :)[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 sonuçta devlet herkesin rahat olmasınıda istemezki, hem eğitimli hemde rahat olan insanın bir şeyleri düşünmeye başlama ihtimali çok yüksek. Herzaman insanların kafasını kurcalayacak şeyler olmalı. Yani bir tren kazası oluyor hemen ardıdan bir dolandırmaca Türban ve Zina yasaı cart curt çıkarılıp tren kazası gündemden düşürülüyor yalan mı?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: pan, 07 Kasım 2004 00:20 tarihinde demiş ki: bence insanlar eğitimli olsa karnı aç kalmaz, ki bizim ülkede kalıyolar, ama başka sebeplerden dolayı, eğitimli insan eğitimsiz insandan daha sağlıklı olur, beslenir, dikkat eder. bence budur once eğitim (sağlık tabi ki bağlı diil ama mantken eitmli insan dkkat ettii içn daha sağlklıdr) kimse doğuştan eğitimli doğmaz,doğuştan eğitimli doğmak diyebişey olamaz. bazı insanlar diğerlerinden daha şanslı oldukarı için eğitim hakkı bir nevi sanki doğuştan verilmiş bir haktır onlara çünkü zaten karınları toktur. ben diorum açlıktan ölen milyon insan var siz diosunuz ''eğitimili olsa ölmez'' ee daha ne diyim yaşasaması için yemek yemesi lazım bu adamın diorum!!![signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 07 Kasım 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 o dediğin devlet sadece bizim devletimiz :):) rica ediyorum genelleme yapma o bize özgü.. :)[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yemek yemesi için para kazanması para kazanması için egitim ve ögretim alması egitim ve ögrenim görmesi için okuması lazım[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ya önce eğitim olursa insan aç olduğunun bilincinde olup başkasından beklemez kendi arar!Bir kere doyurdun iki kere doyurdun ölene kdr sen mi doyuracskdın adamın karnını eğit ki o keni kenine doymayı ve yemek bulmayı öğrensin! Asıl sen beni anlıyor musun? Bu arada Tembellere teşekkür etmeliyiz çünkü onlar olmasa biz nasıl başarılı olurduk diye bir söz vardır arkaşlar...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ben kıtlık gibi bişeyden bahsetmiyorum kıtlık olsa bile insan eğitilrse onu da aşar,mesela ülkemizden bahsediyorum yni, doğuştan anası babası eğitimliyse şanslıdır, diilse şanssızdr. bu budur.[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 07 Kasım 2004 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Horrible, 07 Kasım 2004 00:25 tarihinde demiş ki: Ya önce eğitim olursa insan aç olduğunun bilincinde olup başkasından beklemez kendi arar!Bir kere doyurdun iki kere doyurdun ölene kdr sen mi doyuracskdın adamın karnını eğit ki o keni kenine doymayı ve yemek bulmayı öğrensin!Asıl sen beni anlıyor musun? Bu arada Tembellere teşekkür etmeliyiz çünkü onlar olmasa biz nasıl başarılı olurduk diye bir söz vardır arkaşlar... eğitim gereksiz demiorum,bu sözylediğin sözlerde liberalizme kadar gider,özal döneminde insanlara aşılananda buydu zaten...nasıl etsemde köşeyi dönsem mantığı. burda eğitimin gereksizliğini savunmuyorum aksine insanların bilinçlenmesi gerek diorum ama burda tartıştığımız konu insanların bu hakkı kazanmasıiçin sarfedeceği mücadele değil devletin yapması gerekenleri söylüoruz...bunun içinde insanlarına yaşam koşullarını hazırlayıp ondan sonra eğitimi sağlaması gerekir diyoruz. insanlar bilinçlendiğinde zaten dediğiniz gibi kendi kendini doyuracağı bir düzen kuracaklardır zaten.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 burda asıl soru bunu isteyecek bir devlet var mıdır arkadaşlar? (bu derken bilinçlenme ve eğitim)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 vardır. nedir devlet? nasıl kurulmuştur? kim kurmuştur bu devleti? [signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 07 Kasım 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar