nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 arıyorum,yurtdışında bir üniversiteye doktora bursu için başvurcam,bundan ötürü biraz yüksek puan almam gerek kursa gideyim dedim,gidip memnun kalan varsa kurs tavsiye edebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Barış kendin niye çalışmıyorsun yüksek dediğim 7.0 hayli hayli yeter sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 hacı 8-9 lazım sdlkjkghlşsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Kız kardeşim Kaplan diye bir yere gidiyor şimdi. İyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 http://www.kaplan-turkey.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 besiktasta british side, efinst etilerde horizon ve tips (pahali) taksimde hicbirini tavsiye etmem bakirkoyde dialogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 GERGE said: http://www.kaplan-turkey.com/ internet sitesinde istanbul şubemiz henüz açılmadı diyor,güncellenmemiş hali mi veya ben arayayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Oralardaki her kursa bakıp seçmiş kız. Yarın başlıyormuş ayrıca, arayıp sordum şimdi. Cevahir'in oradaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 max alabileceğin 8'dir ben sana söyleyeyim. Burs vermiyolar mı o tip skor yapamayanlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Kursa gerek yok abi sınav IELTS ise ama ingilizcesi Burhan Altıntop gibiyse de gitsin. Zaten maksimum 9 alınabiliyor sınavdan, çoğu 7 üzeri yapan ortalaması da iyiyse burs alıyor master için, geçen mayıs'ta 8 almıştım ama writing 6.5'tu, neden öyle olduğunu hala anlamadım ya. Benden akademisyen olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar