Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Şimdi Freud'a göre sen aslında... Diye birinin başlaması lazımdı gecikti hala :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 rüyadan etkilenmissindir gibime geliyor.. Belki ruyayi unuttun ama, icin birden urperiyor falan.. (kendimi asan cumleler bunlar, gidiyom ben)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kalk bilgisayarın basında çık bi hava al çiçek topla.sıkılmıssın sen çokmu kapalı kaldın nedir
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 black lupid ın dediği doğru ama herhangi bir halisülasyon görmüorum sadece içten..[signature][hline]Am i Loco ? Icq:161010949 José Fernandos wants brain
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Valla aşık olursan benim düştüğüm durumlara düşersin. Benim düştüğüm durumlar nasıl mı? Yemek yemezsin, Gece'nin bir vakti canın sıkılır pijama ile o soğukda aşağı inersin, Herkesle kavga edersin, Suskun puskun oturursun, Her defasında aklına o gelir, Uyuyamazsın... Daha çok var.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ben kendime aşığım. Evet narsist bir kişilik sergiliyorum ama kendime aşık olmıcak kadar da güzel biri yokki. Ahh yerim şu dudakları şu yanaklara bak ay ay ay.. Ellere bak uuuu, yerim ben o elleri.. Gözlere bak yarabbim of of anası kurban offf. Sevsinler şu dili ne tatlı şakır oy oy...[signature][hline]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Hemen reçete yazıyorum. Deniz manzarası, iki duble rakı ve beyaz peynir kavun. Yanına da çerez olarak akşam dokuzdan sonra Veys Fm. Ya bir şeyciğin kalmaz... Ya da şair olursun.[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Borbag, 07 Kasım 2004 22:53 tarihinde demiş ki: Ya da şair olursun. daha olası..[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Boojack, 07 Kasım 2004 21:28 tarihinde demiş ki: Kimseye aşık oldum.. Burdaki kimse, hangi kimse ? Hani derler ya kimse beni sevmiyo. Kimse beni anlamıyo. Bu kimse o kimse mi? O kimseyi kimse sevmiyo.. Buradan da o kimse nin şizofren olduğunu öğrendik..[signature][hline]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Kimseyi laylada mankenlerle yakaladılar en son.[signature][hline]I'm lunatic.
FearOfTheDark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Laistragon, 07 Kasım 2004 22:46 tarihinde demiş ki: Valla aşık olursan benim düştüğüm durumlara düşersin. Benim düştüğüm durumlar nasıl mı? Yemek yemezsin, Gece'nin bir vakti canın sıkılır pijama ile o soğukda aşağı inersin, Herkesle kavga edersin, Suskun puskun oturursun, Her defasında aklına o gelir, Uyuyamazsın... Daha çok var. wakti zamanında bnde asık oldm emme kavga etiklermle barıstm... sesim daha ck cıktı.... rahat rahat uyudm... yani aşk tabi herkesi başka etkiler ama bahsettin gib kötü bişi diil yani aşk hatta en guselidr duygularn[signature][hline]She burns like the sun And I can't look away And she'll burn our horizons make no mistake.......
-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 *!sesi cüneyt arkın kıvvamına getirir* o dediğin filmlerde olur genç.....[signature][hline]
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 boo uzun süredir kimseye aşık olmadığın için olabilir bu yaşadığın duygu kalbinin istediği bağlanma duygusundan dolayı en zor olana bağlanırsın belki başka şehirde oturan bir kıza belki de arkadaşının sevgilisine belki de sadece bu aşkı yaşama isteği nedeniyle kimseye. birine bağlanmayı denersen belki geçebilir [Bu mesaj bravecik tarafından 07 Kasım 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Rakııııı..... Şerefsiz Borbag, benden duyup yazmış, hain kardeş :) Valla ben sana kardeşimi vereyim, ona kızmaktan aşık olacak vakit kalmaz. *!Borbag'ı paketler ve uzatır. Mamasını da uzatır.*[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 boşverin alkol falan boş, dökün içinizi kağıda rahatlarsınız[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Natural_Jedi, 07 Kasım 2004 21:29 tarihinde demiş ki: ee yuh paticikteki aşk topiclerinin doruk noktası budur heralde. +1[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 olmayan bir şeye nasıl aşık olabilirsin ki ? adı üstünde olmayan ? soyut veya somut ta değil.. hadi bir cisme aşık olursun veya kimsenin bilmediği bişeyi hayal eder ona aşık olursun tamam da olmayan bişey yani :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Duyduğum en ilginç başlık...direkt psikolok direkt hiç kıvranma burda :)
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bana da olmuştu... soora bigun bi baktım karşımda ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ya enişte hayatın şu kıza sulanmakla gciyor farkındasın dimi? titre ve kendine gel. anadolu erkeesin sen. off ya. off ne bu allam her cıkan kılıbık oluo basımıza.
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ya dur işte biraz nikahı basalım bi. o zamana kadar böyle ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Wendigo, 08 Kasım 2004 01:14 tarihinde demiş ki: ya dur işte biraz nikahı basalım bi. o zamana kadar böyle ;)= Tanrım yanlış okudumu söle bana Can seni bir parçalarım neye uğradını şaşarsın!!! BU NE BU?!?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 cafede acık unutmusum hacklemisler ben yazmadım virus kaçmış makinama cin girmiş bana ehemm karizma reset ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bir zamanlar biri balkabağı ayları hakkında birşeyler söylemişti ''aman iyi sahip çıkın o aylara'' demeyi unutmuş :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Boojack, 07 Kasım 2004 21:44 tarihinde demiş ki: Kendime değil olmayana aşık oldum.. Doktor kendi halinde bırakın dedi[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
Öne çıkan mesajlar