Aelfric Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Pati tutorials bölümünde başlık açtım oradan okuyup izleyebilirsiniz. http://forum.paticik.com/read.php?25,6502843
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Daha izlemedim ,eline sağlık her türlü de TR'de stream direk yalan bir nevi upload hızlarından dolayı
Aelfric Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Seperate said: Daha izlemedim ,eline sağlık her türlü de TR'de stream direk yalan bir nevi upload hızlarından dolayı Öyle değil işte, tr de standart upload 1mbittir ki daha düşük olsa bile yayın yapabilirsin 360p ye kadar gideri var. İnsanlar sadece basmakalıp düşünmeye alışmış baya...
Akito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 istersen basmakalıp de ama 1mbit ile stream yapmak izleyene de yapana da eziyet.
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Yok yahu denemiş biri olarak yazmıştım onu ,ayrıca 1 mbit upload alabilen var mı ki 0.70 üstünü göremedim ben ,ha dediğin gibi baya kare kare 32 bit ateri yayını yapıyormuş gibi stream yapabilirsin o ayrı
Akito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 2mbit upload ile görüntü kalitesi normal bir yayın yapabiliyoruz lagsız yalnız 1mbit ile ı-ıh. hem çamur hem lag.
Aelfric Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Own3d'teki yayınlarım hep izlenebilir seviyedeydi hiçbir sorun yaşamadım, son zamanlardaki yayınlarımı da hep 1mbit ile yaptım.
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 doğru ayarlarla 1mbit uploadla cidden yayın yapılıyor arkadaşlar. bir sürü rehberler var. bi deneyın kendınız cidden ınanmıyorsanız. bende sizin gibi düşünüyordum onceden
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Yapılmıyor değil tabiki ama o yapılan streamin kıymeti var mı bence yok dediğim gibi antenle tv seyretmek gibi eziyet ,izlemesi de keyifli değil
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://tr.twitch.tv/aelfricsc2 bak abi şuan adam yayında nası görüntü
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://i.imgur.com/bDMsB.jpg bence baya baya kötü ,hani bundan daha kötüsü yokki zaten ,en kötü kalite stream böyle oluyor işte
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dxtory+xsplit kombosuyla 0.66 uploadla bundan daha iyi bir görüntü alıyorum sanırım :P ama eline sağlık en azından bir başlangıç rehberi olmuştur napcam netcem diyenler için
Aelfric Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Sleeep said: dxtory+xsplit kombosuyla 0.66 uploadla bundan daha iyi bir görüntü alıyorum sanırım :P ama eline sağlık en azından bir başlangıç rehberi olmuştur napcam netcem diyenler için Ama sende işlemci var, bende işlemci yok aradaki fark bu. Aynı uploadla 720p yayın da yaparsın yani uploadla ilgili değil o yayının kalitesi işlemcinin fazla kasmasıyla ilgili. Bana iyi bir işlemci verin 1mbit uploadla size 720p parlak yayın yaparım çok rahat...
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Çok iddialı valla :) bu dediğinin ayarları rehber var mı ? varsa yarın denerim mutlaka amd x4 975 var bende yeterse tabi
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aynen ayarların bi ss ini alalım buraya sleeep
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=272764 rehber bu adamın internet aynı türklerinki gibi 0.64 up, hatta twitche 0.27 uplıyor (benim twitche 0.50 falan) işlemcisi orta halli bi i5( bende i5-2500 var) dxtorysiz sırf xsplit yaptığımda çok fazla kasıyordu, kalite daha düşük oluyordu baya güzelleştirdi bu program şu an zayıf tarafım ekran kartı 4870 yenisini bekliyorum stream kalitesinden değil de oynarken ben rahat ediyim diye. bu arada dxtory ekrana kocaman logo falan basıyor lisans istiyor, bi yolunu bulup o yazıyı kaldırırsınız (:P) 1mbit upload baya iyi ama nerde :) fiber lazım Q_Q aelfric bi dene bence sen de kesin bir şekilde azaltıyor işlemcide falan yükü daha az kastırıyor kaliteyi, arttırıyor.
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Xsplit camera kısmında dxtory'i görmüyor bende ,bi allahın kuluda bu sorunu yaşamamış orda asd
Bursat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ellerine anlatımına sağlık enfes bir çalışma olmuş. Arkadaş 15 mbit upload var bir yayın yapamadım ya ona yanıyorum.
Aelfric Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Sleeep said: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=272764 rehber bu adamın internet aynı türklerinki gibi 0.64 up, hatta twitche 0.27 uplıyor (benim twitche 0.50 falan) işlemcisi orta halli bi i5( bende i5-2500 var) dxtorysiz sırf xsplit yaptığımda çok fazla kasıyordu, kalite daha düşük oluyordu baya güzelleştirdi bu program şu an zayıf tarafım ekran kartı 4870 yenisini bekliyorum stream kalitesinden değil de oynarken ben rahat ediyim diye. bu arada dxtory ekrana kocaman logo falan basıyor lisans istiyor, bi yolunu bulup o yazıyı kaldırırsınız (:P) 1mbit upload baya iyi ama nerde :) fiber lazım Q_Q aelfric bi dene bence sen de kesin bir şekilde azaltıyor işlemcide falan yükü daha az kastırıyor kaliteyi, arttırıyor. Dxtory'i zamanında yayında sana ben önermiştim zaten. Videoda da içeriyor dxtory kullanımı.
Aelfric Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Seperate said: Xsplit camera kısmında dxtory'i görmüyor bende ,bi allahın kuluda bu sorunu yaşamamış orda asd Bunun dxtory versiyonuyla ya da kaydedilmemiş versiyonunu kullanmakla bir ilgisi olabilir. Ben hiç yaşamadım o sorunu düzgün bir şekilde kaydettiysen eğer source olarak dxtory yüklenirken ekliyor kendisini. Gerekirse sadece camera olarak bakma diğerlerini de dene. Ayrıca Xsplit kullanmanı tavsiye etmem eğer premiumun yoksa.
Öne çıkan mesajlar