Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat ne güzel (Optimist Başlık)

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
Penthesilea, 07 Kasım 2004 14:54 tarihinde demiş ki:
Evet Racta, orada quote etmem gerekirdi haklısın, cidden sana giib olmuş.

....

Orada kullandığım dil de rahatsız ettiyse özür dilerim herkesten, ama başka bir topikte, garip insanlarla tartışıyordum (bu aralar başka birşey olmuyor zaten konu dışında) sinirli gelince ettim o lafı, ama zaten kimseye kişisel hakaret yok görüleceği üzere, bir deyiş sadece o.
[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

hayat güzel falan değil.bi yandan öss,bir yandan okul sınavları,bir yandan saniyede dah açok nota basma uğraşı,b,r yandan karşılık bulamayan aşklar...güzel falan değil kardeşim![signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat güzeldir bunu bireyler kötüleştirir yada iyileştirir.Yani bu sizlerin elinizde ve birde acıyı tatmadan tatlının değerini anlamak imkansızdır..

Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 07 Kasım 2004 07:50 tarihinde demiş ki:
Dünyanın en iç karartıcı ülkesinde yaşasak da, 3. sayfa haberleri, stress, iş, okul, gelecek belirsizliği... yüzlerce belayla kuşatılsak da, Melih Cevdet Anday ustanın dediği gibi, yaşamak güzel şey, çok güzel şey doğrusu.

Sevindirik oldum sabah sabah.

Hayal çirkindir.[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta,
Yine o düğümdür...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...