Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sorunum vaaaaar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
serverimde ki sorun şu
player nerde çıkarsa çıksın hemen çıkıyor
bide page problemim var güzel bir page sistemim var ama çalışmıo komutu .pg ama yazınca page yok dio ama .page ile gösterio ne yapmam gerekli
Mesaj tarihi:
sphere.ini dosyasinda
CLIENTLINGER=xx adlı satirla oynama yap. sn cinsinden

page sistemine gelince
.static i_page_box yaz ekledigin itemin serial numberini al
sonra ilgili yerleri editle..
[function pg_call]
var.pg_box serial number
[function pg]
var.pg_box serial number

*daha onceden herhalde 20 kere soylendi anlatildi..

[Bu mesaj tayfunguler tarafından 05 Kasım 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben yazdım dememiş zaten faq bölümünden page sistemi ile alakalı olan link'i bul ve oku.Basit bir kaç işlem sonunda eminim kolayca yaparsın.[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün.
Mesaj tarihi:
kullandığı sisteme sistemim diyebilir sen mesala win98 kullanıosun sistemin diyorsun sen yaptın 98 ş ha cevap ver? :D[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee...
Mesaj tarihi:
Başlık: sorunum vaaarr
Doktor kendi halinde bırakın dedi[signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-
Mesaj tarihi:
said:
tayfunguler, 05 Kasım 2004 22:17 tarihinde demiş ki:

*daha onceden herhalde 20 kere soylendi anlatildi..

20 mi o 5313244 kere olmasın :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Mesaj tarihi:
olm hastamısınız evimde öle takılıom çok bilgim de var demiom page sistemini yazdımda dememişim hastalıkmı var sizde acaba bilip bilmeden konuşuonuz yardım istedik bi dövmediniz kaldı hll valla ne diiim
Mesaj tarihi:
abi arama yapmadımmı sanıyonuz bakın adam hemen mesajımın altında ne güzel yanıtlamış ölürmüsün bi yardımda sen yapsan bu kadar konuşana kadar yazın söleyin tmm siz gralsınız biz bişi bilmiyoruz hll size özür dileriz allala rahatladınızmı?????
Mesaj tarihi:
Beyler bu paticikte 2 tane page sistemi var ikiside boş gözüküyor bana güzel bir page sistemi yollayabilecek biri varmı

MSN:[email protected] lütfen başka yönlere çekmeyin yardım etmek istemeyen ve saçma şeyler yazack olan hiç yazmasın bu tip olaylar yüzünden sorunuma tam çözüm bulamıyorum aynı konu yüzünden 3. topici açmak istemiyorum
  • Yeni Oluştur...