kobe35 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 serverimde ki sorun şu player nerde çıkarsa çıksın hemen çıkıyor bide page problemim var güzel bir page sistemim var ama çalışmıo komutu .pg ama yazınca page yok dio ama .page ile gösterio ne yapmam gerekli
Melkor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 sphere.ini dosyasinda CLIENTLINGER=xx adlı satirla oynama yap. sn cinsinden page sistemine gelince .static i_page_box yaz ekledigin itemin serial numberini al sonra ilgili yerleri editle.. [function pg_call] var.pg_box serial number [function pg] var.pg_box serial number *daha onceden herhalde 20 kere soylendi anlatildi.. [Bu mesaj tayfunguler tarafından 05 Kasım 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Parapa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 page sisteminin nebula page sistemi olduğu bariz belli sistemim deme...biraz araştır...[signature][hline]Plus Khazab Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ben yazdım dememiş zaten faq bölümünden page sistemi ile alakalı olan link'i bul ve oku.Basit bir kaç işlem sonunda eminim kolayca yaparsın.[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün. Pingu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 kullandığı sisteme sistemim diyebilir sen mesala win98 kullanıosun sistemin diyorsun sen yaptın 98 ş ha cevap ver? :D[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... crushedasd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Yav Madem Server acıon kendin bi page sistem + help menu yazamonmu? Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ii de server açmamış olabilir. evdeki sphere ından soz ediyordur. bir yardım istedi arkadaşlar sakin!! Acextar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Başlık: sorunum vaaarr Doktor kendi halinde bırakın dedi[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: tayfunguler, 05 Kasım 2004 22:17 tarihinde demiş ki: *daha onceden herhalde 20 kere soylendi anlatildi.. 20 mi o 5313244 kere olmasın :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me kobe35 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 olm hastamısınız evimde öle takılıom çok bilgim de var demiom page sistemini yazdımda dememişim hastalıkmı var sizde acaba bilip bilmeden konuşuonuz yardım istedik bi dövmediniz kaldı hll valla ne diiim -Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Tamam sakin Arama yapsak bunlara gerek kalmaz dimi?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 herkes susmaya başladıydı şimdi daha kotu olcak. sen kaç bence :D kobe35 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 abi arama yapmadımmı sanıyonuz bakın adam hemen mesajımın altında ne güzel yanıtlamış ölürmüsün bi yardımda sen yapsan bu kadar konuşana kadar yazın söleyin tmm siz gralsınız biz bişi bilmiyoruz hll size özür dileriz allala rahatladınızmı????? kobe35 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Beyler bu paticikte 2 tane page sistemi var ikiside boş gözüküyor bana güzel bir page sistemi yollayabilecek biri varmı MSN:[email protected] lütfen başka yönlere çekmeyin yardım etmek istemeyen ve saçma şeyler yazack olan hiç yazmasın bu tip olaylar yüzünden sorunuma tam çözüm bulamıyorum aynı konu yüzünden 3. topici açmak istemiyorum kobe35 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 up kobe35 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 1 Paylaş https://forum.paticik.com/topic/650240-sorunum-vaaaaar/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing sorunum vaaaaar × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Khazab Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ben yazdım dememiş zaten faq bölümünden page sistemi ile alakalı olan link'i bul ve oku.Basit bir kaç işlem sonunda eminim kolayca yaparsın.[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün.
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 kullandığı sisteme sistemim diyebilir sen mesala win98 kullanıosun sistemin diyorsun sen yaptın 98 ş ha cevap ver? :D[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee...
crushedasd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Yav Madem Server acıon kendin bi page sistem + help menu yazamonmu?
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ii de server açmamış olabilir. evdeki sphere ından soz ediyordur. bir yardım istedi arkadaşlar sakin!!
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Başlık: sorunum vaaarr Doktor kendi halinde bırakın dedi[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: tayfunguler, 05 Kasım 2004 22:17 tarihinde demiş ki: *daha onceden herhalde 20 kere soylendi anlatildi.. 20 mi o 5313244 kere olmasın :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
kobe35 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 olm hastamısınız evimde öle takılıom çok bilgim de var demiom page sistemini yazdımda dememişim hastalıkmı var sizde acaba bilip bilmeden konuşuonuz yardım istedik bi dövmediniz kaldı hll valla ne diiim
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Tamam sakin Arama yapsak bunlara gerek kalmaz dimi?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 herkes susmaya başladıydı şimdi daha kotu olcak. sen kaç bence :D
kobe35 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 abi arama yapmadımmı sanıyonuz bakın adam hemen mesajımın altında ne güzel yanıtlamış ölürmüsün bi yardımda sen yapsan bu kadar konuşana kadar yazın söleyin tmm siz gralsınız biz bişi bilmiyoruz hll size özür dileriz allala rahatladınızmı?????
kobe35 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Beyler bu paticikte 2 tane page sistemi var ikiside boş gözüküyor bana güzel bir page sistemi yollayabilecek biri varmı MSN:[email protected] lütfen başka yönlere çekmeyin yardım etmek istemeyen ve saçma şeyler yazack olan hiç yazmasın bu tip olaylar yüzünden sorunuma tam çözüm bulamıyorum aynı konu yüzünden 3. topici açmak istemiyorum
Öne çıkan mesajlar