dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 evde yemek yok çoluk çocuk aç! ne rilaksı lan? abi allaşkına foruma üye alırken test yapın millete kahvaltıda ne yiyorsunuz? a-jambon b-peynir c-simit d-kahvaltı?? (doğru cevap c ve d) benzin kaç para a-6 mı oldu? b-şoför bilir c-ben hep 50lik alırım d-arabam yok (yine c ve d) nerede yaşıyorsunuz a-caddebostan b-etiler c-karton d-ev?? (yine c ve d) burada habire d diyen adam salak olabilir gerçi. ama olsun o kadar. fakirler gelsin foruma ya
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 oha su gibi akiyo topik, okuyamiyorum yavas lan
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 imamizer said: itiraf et işte ne kadar ilginç ve tuhaf bulunursan o kadar hoşuna gidiyor. ha öyle
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 imamizer said: itiraf et işte ne kadar ilginç ve tuhaf bulunursan o kadar hoşuna gidiyor. nick-post uyumu
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 adam xunn vol. 2 çıktı ya lan. bize 1 tane yetiyordu başkan.
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 anladık ki adam marjinal olmaya kasıyormuş ama pati aynası size gerçek kişiliğinizi gösterir.entel ninjanın içinde ünlü sevgilisini kıskanan haşin bir delikanlı varmış ;D
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 noyan umreye gitmeyi düşündün mü hiç?
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Theridone said: al bunu alalalalalalalaalalal olm beni hedef gösterip durmayın lan. ben suçsuzum hakim bey-hanım
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 forumu toplu bi namaza goturiim ben bu cuma, iyi gelir.
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 adam fakir de olsa, loser da olsa dasaa'nın kalbi zengin lan, suçsuz adamı niye üzdünüz bu kadar
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ahaha dimi bide bilişimden alıcaklar böle, kapıyı kırıp giricekler dasaa: abi ben kod yazım aslında - ms dos kac bit? d: sek-kiz - al bu nu alalalalal
copry Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 flash değil miydi stalkerımız dasaaa niye giriyo içeri sdf
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 aquila said: forumu toplu bi namaza goturiim ben bu cuma, iyi gelir. sen felekette deilmisin abi, senın cumaya falan gıtmene gerek yok.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 herşeyin başı olan biri vardı asıl. facebook resim adındna profil ve diğer fotolara ulaşmayı öğreten bütün foruma. o kimdi?
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 forgiver ban yemese 2 foto daha atar ortamı hemen yumuşartırdı, nerde o eski bilinçli stalkerlar aaahh ah
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yalancı şahitlik yaparım 50$ dan açarım
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 barbu said: herşeyin başı olan biri vardı asıl. facebook resim adındna profil ve diğer fotolara ulaşmayı öğreten bütün foruma. o kimdi? escape
Öne çıkan mesajlar