Nazca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 evde yemek yok çoluk çocuk aç! ne rilaksı lan? abi allaşkına foruma üye alırken test yapın millete kahvaltıda ne yiyorsunuz? a-jambon b-peynir c-simit d-kahvaltı?? (doğru cevap c ve d) benzin kaç para a-6 mı oldu? b-şoför bilir c-ben hep 50lik alırım d-arabam yok (yine c ve d) nerede yaşıyorsunuz a-caddebostan b-etiler c-karton d-ev?? (yine c ve d) burada habire d diyen adam salak olabilir gerçi. ama olsun o kadar. fakirler gelsin foruma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 oha su gibi akiyo topik, okuyamiyorum yavas lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 imamizer said: itiraf et işte ne kadar ilginç ve tuhaf bulunursan o kadar hoşuna gidiyor. ha öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 imamizer said: itiraf et işte ne kadar ilginç ve tuhaf bulunursan o kadar hoşuna gidiyor. nick-post uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 adam xunn vol. 2 çıktı ya lan. bize 1 tane yetiyordu başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 anladık ki adam marjinal olmaya kasıyormuş ama pati aynası size gerçek kişiliğinizi gösterir.entel ninjanın içinde ünlü sevgilisini kıskanan haşin bir delikanlı varmış ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 noyan umreye gitmeyi düşündün mü hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Theridone said: al bunu alalalalalalalaalalal olm beni hedef gösterip durmayın lan. ben suçsuzum hakim bey-hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 forumu toplu bi namaza goturiim ben bu cuma, iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 heç itiraz etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 adam fakir de olsa, loser da olsa dasaa'nın kalbi zengin lan, suçsuz adamı niye üzdünüz bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ühühühühüh bülmüyööööömmmm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ahaha dimi bide bilişimden alıcaklar böle, kapıyı kırıp giricekler dasaa: abi ben kod yazım aslında - ms dos kac bit? d: sek-kiz - al bu nu alalalalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 flash değil miydi stalkerımız dasaaa niye giriyo içeri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 YOK ÖYLE BİR ŞEY BEN YENİ GELDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 aquila said: forumu toplu bi namaza goturiim ben bu cuma, iyi gelir. sen felekette deilmisin abi, senın cumaya falan gıtmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 valla benim bi suçum yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 herşeyin başı olan biri vardı asıl. facebook resim adındna profil ve diğer fotolara ulaşmayı öğreten bütün foruma. o kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 forgiver ban yemese 2 foto daha atar ortamı hemen yumuşartırdı, nerde o eski bilinçli stalkerlar aaahh ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 yalancı şahitlik yaparım 50$ dan açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hemen bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 imza debra morgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 barbu said: herşeyin başı olan biri vardı asıl. facebook resim adındna profil ve diğer fotolara ulaşmayı öğreten bütün foruma. o kimdi? escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar