fizban Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 lütfen şikayet dilekçende aynı forum içerisinde ketamin kullanışını ballandıra ballandıra anlattığını da yaz. Noyzura said: fizban said: konu içindeki mesajı gördüm de, silebilirmişiz. izin vermiş abimiz. teşekkür ettim. silmiyoruz, kitlemiyoruz. kişisel saldırı olursa o mesajlar hakkında uygulama yaparız. şu an böyle kalmaması için bir sakınca yok. Peki Seren kibar ricam seni gücendirmiş.Ben eski bir paticik üyesi olarak eğlenerek yazdığım mesaj sende bu etkiyi yaratsın istemezdim . 60 sayfa içindeki diğer mesajları okudun mu bilmiyorum ama bu konuya daha fazla birşey yazmayı bırakıyorum. Eğer diğer yetkililerde seninle aynı fikirdeyse ve bu konu yarın içinde silinmiş olmaz ise Bilişim Suçları ve Sistemleri şubesi ilgilenmek zorunda kalıcak tercih sizin. En başta devredilecek kısma paticiğin eski bir üyesi olarak gönlüm el vermediğinden buraya mesaj attım ve yetkililere mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 kızın yuzuyle ilgilenen mi var amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 KAPATIN OLM BAŞLIĞI!!! PATİCİK DİYE Bİ SİTEDE AMERİKAN DEDEKTİFİ TAKLİDİ İLE EĞLENEN ADAM OLARAK ANILMAK İSTEMİYORUMqqqqqqqq ay heyecandan ünleme basamadım !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Reverse crit geldi FİZBAN ROCKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 AW YISSSSS!!! gecem şenlendi devammm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 fizban said: lütfen şikayet dilekçende aynı forum içerisinde ketamin kullanışını ballandıra ballandıra anlattığını da yaz. Noyzura said: fizban said: konu içindeki mesajı gördüm de, silebilirmişiz. izin vermiş abimiz. teşekkür ettim. silmiyoruz, kitlemiyoruz. kişisel saldırı olursa o mesajlar hakkında uygulama yaparız. şu an böyle kalmaması için bir sakınca yok. Peki Seren kibar ricam seni gücendirmiş.Ben eski bir paticik üyesi olarak eğlenerek yazdığım mesaj sende bu etkiyi yaratsın istemezdim . 60 sayfa içindeki diğer mesajları okudun mu bilmiyorum ama bu konuya daha fazla birşey yazmayı bırakıyorum. Eğer diğer yetkililerde seninle aynı fikirdeyse ve bu konu yarın içinde silinmiş olmaz ise Bilişim Suçları ve Sistemleri şubesi ilgilenmek zorunda kalıcak tercih sizin. En başta devredilecek kısma paticiğin eski bir üyesi olarak gönlüm el vermediğinden buraya mesaj attım ve yetkililere mesaj attım. http://cdn.ebaumsworld.com/picture/polskais1/Ouch.png http://i305.photobucket.com/albums/nn227/fatality_speed/FatalityRedContourClearBackground.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ben tüm suçu üstlenebilirim, yeterli parada anlaşır isek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Flassh said: ben tüm suçu üstlenebilirim, yeterli parada anlaşır isek ya suç ne şimdi özel hayatın gizliliği mi? ki dendi resimler public diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 lan olm forumda uyusturucuya yeltendiriyosunuz derler gene bize patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 o değilde, forumda yasa dısı madde kullanımına özendirmek yasak cidden, bak onuda atlamısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 pontipati said: Flassh said: ben tüm suçu üstlenebilirim, yeterli parada anlaşır isek ya suç ne şimdi özel hayatın gizliliği mi? ki dendi resimler public diye suc, yalniz ve hayvan olmak asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 evet bu da geçtiğine artık pınar bizzat gelip kendisi kayıt olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 pınar istesin forumu komple sileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 noyana yüklenince lama üzüldğ özelden devam ediyorlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 pınar istesin forumu bırakırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 BAPSTIRMIŞ fizban said: lütfen şikayet dilekçende aynı forum içerisinde ketamin kullanışını ballandıra ballandıra anlattığını da yaz. Noyzura said: fizban said: konu içindeki mesajı gördüm de, silebilirmişiz. izin vermiş abimiz. teşekkür ettim. silmiyoruz, kitlemiyoruz. kişisel saldırı olursa o mesajlar hakkında uygulama yaparız. şu an böyle kalmaması için bir sakınca yok. Peki Seren kibar ricam seni gücendirmiş.Ben eski bir paticik üyesi olarak eğlenerek yazdığım mesaj sende bu etkiyi yaratsın istemezdim . 60 sayfa içindeki diğer mesajları okudun mu bilmiyorum ama bu konuya daha fazla birşey yazmayı bırakıyorum. Eğer diğer yetkililerde seninle aynı fikirdeyse ve bu konu yarın içinde silinmiş olmaz ise Bilişim Suçları ve Sistemleri şubesi ilgilenmek zorunda kalıcak tercih sizin. En başta devredilecek kısma paticiğin eski bir üyesi olarak gönlüm el vermediğinden buraya mesaj attım ve yetkililere mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi onun yazılması da buraya patlar bence. onunçüçün kapatın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Red said: noyana yüklenince lama üzüldğ özelden devam ediyorlar herhalde yok bilmediğim konuya girildi bakıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 olm sana face'ten attıgım mesajları iletmezsin umarım arkadasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ya ne kapatma meraklısısınız abi. şikayet edin o postu, gerek görülürse silinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 adamı tanımıyom ki olum sadece görsel olarak biliyorum yıllardır. ortak arkadaş çok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ortak arkadaslar: tunca zun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Noldu lan ? Site göçünce bi yıkanam dedim olayı kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 beyler bu harddiskleri nasıl yok ediyorduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar