Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Aman tanram! Hiırın ucuncu halini yanlis yazmisim ingilizcem cok yetrseeeeaaaz uhuhu
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kıza gidip seni duymak istiyorum falan mı desem ya?
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi iyi güzel de kızın 50 puanını veren memeler fake diyorum. fake olmasa tamam dasaaa gibi kuduralım, sticky yapalım konuyu da. malesef fake sanki:( bıngıl bıngıl gifler istiyoruz
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 dasaaa said: kıza gidip seni duymak istiyorum falan mı desem ya? http://www.youtube.com/watch?v=x89M3cz7EJ4
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 goldbären said: abi iyi güzel de kızın 50 puanını veren memeler fake diyorum. fake olmasa tamam dasaaa gibi kuduralım, sticky yapalım konuyu da. malesef fake sanki:( bıngıl bıngıl gifler istiyoruz abi fake make. bel iyi hatunda.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bel baya iyi. iki elinle kavrarsan ellerin kavuşur sanki.
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 dasaa çok seviyosan bi git konuş bence abi
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Fly said: son fotografa 1 saattir bakiyorum sokakta gorebileceginiz averaj bir insandan artisi ne beynim algilayamadi halen paticikten surati cirkin bu diyen insan cikmamasi apayri bir gizem kalbimizi kırdın şimdi o kadar da yazdık halbuki...
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Fly said: son fotografa 1 saattir bakiyorum sokakta gorebileceginiz averaj bir insandan artisi ne beynim algilayamadi halen paticikten surati cirkin bu diyen insan cikmamasi apayri bir gizem şimdi doğruya doğru suratı dediğin gibi olabilir(gerçi Türkiye ortalaması baya korkunç olabilir de neyse) ama vücudu sokakta bulacağın averaj insan vücudu değil göz var nizam var. kız uğraşmış kendine gıcır gıcır vücut yapmış yiğidi öldür hakkını yeme. gerisi de artık senin önceliklerine kalmış bişey hehe
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 nasıl sokaklarda dolaşıyorsunuz, söyleyin bizde gelelim
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 şu çirkin kız için 30 sayfa konuşmuşsunuz ya, ne diyim ben size. KÖLÖTÖ ÖYÖCÖ DÖŞMÖŞ.
Soris Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 İyi güzelde bu kız adamı parmağında oynatır. Çok belli aurasından.
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: KÖLÖTÖ ÖYÖCÖ DÖŞMÖŞ. bi 20 sn falan düşündüm burda ne denmek isteniyo diye.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 moriarty said: dasaa çok seviyosan bi git konuş bence abi abi ne diyeceğimi çok düşündüm de bişi bulamadım. mal mal fotoğrafına bakıyorum mu diyim? arkadaşlarla hep beraber hastanızız biz? mi diyim.. olmaz çok
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 açıkcası kızla karşılaşsam diyaloğumuz aşağıdakinden farklı olmaz, zaten daha da yapacak bakacak bir şey yok; http://funplaze.com/wp-content/uploads/2012/03/eVt5D.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 o zaman çağıralım da beraber bakalım bence. AMA SADECE BEN DOKANABİLİRİM! ANLAŞMAMIZ BELE OLMALI!
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Onlara dokunmakla kalmayıp hupletenler var iste dasaaa. Hayat boyle, trenler vapurlar falan.
Öne çıkan mesajlar