copry Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 dasaaa said: bu arada her ne kadar copry konuyu çevirmeye kassa dahi pınarın yalnızlığını düşünebiliyor musunuz? çevresi "kıskanmıyoooooom bi qereeeeeeğğ" diyen ama ondan nefret eden kıskanç kadınlarla dolu.. fırsat bulunca "çevresinde para babaları vağğğğğ" diyip çamur atıyorlar! T_T çok üzüldüm ya. Pınar gel de şu kulunu teselli et canım yaaa Adeta puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 dasaaa said: bu arada her ne kadar copry konuyu çevirmeye kassa dahi pınarın yalnızlığını düşünebiliyor musunuz? çevresi "kıskanmıyoooooom bi qereeeeeeğğ" diyen ama ondan nefret eden kıskanç kadınlarla dolu.. fırsat bulunca "çevresinde para babaları vağğğğğ" diyip çamur atıyorlar! T_T çok üzüldüm ya. pinari sana isteyelim dasaaa. kiz izmirliymis hem bak hatirli kisiler falan da sokariz araya. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 haydin! ama ilgimi sadece çok sıkıldığımda toplayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi puppyeyes'ın konu öldüreceğini bilseydim koymazdım gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 off mangalda sucuk ekmek olsaydi simdi =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ahfgadhah topic legendary olmuş. abla da gerçekten genetik olarak superrior. bel, kalça, bacak,ten vs, gider ol dı vey. baktım mutual friend çıkmadı üzüldüm hatta. paticikten de korkulur harbiden onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 daha fazla fotototototo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 son fotografa 1 saattir bakiyorum sokakta gorebileceginiz averaj bir insandan artisi ne beynim algilayamadi halen paticikten surati cirkin bu diyen insan cikmamasi apayri bir gizem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yazın bi güneye inin, bunlardan onlarcasını bulursunuz, beraber olursunuz. http://static.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/32135_20100527232635.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Kıskanmayın arkadaşlar, rica ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Fly said: son fotografa 1 saattir bakiyorum sokakta gorebileceginiz averaj bir insandan artisi ne beynim algilayamadi halen paticikten surati cirkin bu diyen insan cikmamasi apayri bir gizem abi sen gazı kaçmış kolayı içiyorsun ve "hmm KOLAYI NEDEN SEVİYORLAR ANLAMIYORUM!!" rage i yaşıyorsun. Gelgelelim esas önemli olan eğlenceli bir konuyu beraberce geçirmekti. daha da açayım senin için "polis akademisi.. bi adam var abi ağzından çok komik sesler yapıyor lan ahahah böle bicubicu vucucucucuc falan." gördüğün gibi hiç eğlenceli değil. ama hayatında ilk defa izlediğinde komik. izlediğin zamanın 90lar olması da şart. klişeler ile gelmeyin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Fly said: son fotografa 1 saattir bakiyorum sokakta gorebileceginiz averaj bir insandan artisi ne beynim algilayamadi halen paticikten surati cirkin bu diyen insan cikmamasi apayri bir gizem http://i.imgur.com/DjOOK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 28 sayfa okuyamadım da. kız copry miymiş ? yoksa tanıdığımıymış ? noluyor burda ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 turkiyedeki insan tipini baya unutmusum abi o zaman, haklisiniz ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 MAKİNAYI BİRAZ SIKI TUTMUŞ! SERT SIKMIŞ! ÇOK SEVİYOR GALİBA!!! AHUAHAUAHUAUHUAHUAHAHU pardon kızın adı ahu değildi PINARPINARPINARPINARPINARPINAR bundan sonra böle güleceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 biz onun amatör halini SEVDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi oku tamamini cok sey kaciriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 güneyde yüzü daha güzel olan var da, alt taraf düzgün olan yok turistler hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi o kadar mi kotuyuz ya kalayim ben burada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 15 sayfadır suratına bakmıyoruz diye yazdı herkes sayın Fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 puuahuahapuapınar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ben baktim ya surata =[ bakmayanlar icin isler guclerdeki haleye benziyo. ama son fotoda guzel yine. mangalli fotoda ise taniyamadim. sucuk onu cok degistirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 samaella said: 28 sayfa okuyamadım da. kız copry miymiş ? yoksa tanıdığımıymış ? noluyor burda ! Lol copy rüyasında görür o memeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Jaegerjaquez said: Fin said: bu ne lan at ata binmiş ya dawg! We heared you like horses, so we've put a horse on your horse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 heard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar