Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Bana bir tanesini önerebilirmisiniz ? http://inventus.com.tr/mi_products/HSList.aspx?BKAID=12 Bunlar boktan dersenizde önerilere açığım :) 1.5 civarı birşey arıyorum Hiç ilgilenmediğim için çok uzak kaldım şuan ne iyidir hangi marka,parça ne ile uyumludur iyi bilmiyorum. Fantaziye kaçmadan Şöyle 3-4 sene her oyunu rahat çalıştırcak güzel bir pc arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ben geçtiğimiz sene kasım ayında almıştım masaüstünü inventus'tan. çok memnunum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. benim aldığım sistem bu linkteki 3. sıradakine benziyordu. ekran kartım gtx 560 ti, işlemci de i5 sadece. geri çoğu özellik hemen hemen aynı. ben aldığımda 2.400 falandı yalnız, bu attığın linktekiler kesin 1.5'dan fazladır haberin olsun. hazır sistemlerde 1.5'a hazır sistem çok görmemiştim ben inventus'da, 1.7 - 1.8'den falan diye başlıyor fiyatlar diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 2 milyar civari olsun ozm yaw ama daha fazlasını veremem. Bende inv.'dan aldım 4-5 sene önce hala da onu kullanıyorum ama bakan abimizin pek bilgisi yok gibiydi oyunlar hakkında.Sadece pc paket oldumu daha ucuz oluyor diye tahmin ediyorum. Bu sistemler güzel mi,güncel mi ? Yrn. arıyıcam Ama mesela kesinlikle toz filtreli bir kasa olsun isterim... Bazı kasalar uyumsuz oluyor ne kadar filtre koysanda birşeye yaramıyor Güzel bir ssd alıcaz üstüne win. kurucaz. geforce mu üstün atimi ekran kartında bilmiyorum. İşlemci heralde intel(senelerdir i serisi var yenisi cıkıcakmı anakart,ramler değişcekmi onuda bilmiyorum)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi benim kasa şu, sanırım attığın linkte ikincide gözüken kasa ama tam emin olamadım. toz sıkıntısı falan hiç yaşamıyorum, yan taraftan kontrol ediyorum zaten ne kadar toz girmiş içine falan diye. 2 - 3 haftada bir süpürge tutuyorum arkadan önden 1-2 dakika yetiyor o. tamamen engellemen imkansız zaten toz girmesini. http://i.imgur.com/6u4Vu.jpg http://i.imgur.com/md0Lw.jpg http://i.imgur.com/WztxQ.jpg inventus'un servis anlayışı ve hizmet kalitesini beğeniyorum ben açıkçası. kıç kadar ofiste olmalarına rağmen çok düzgün çalışıyor elemanlar. ben linkteki 2. ya da 3. sistemi al derim, bütçene hangisi daha uygunsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 cooler master rc2 o kasanın adı namı diğer off road makinası. toz istemiyorsan thermaltake öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Pc'nin olduğu ortam önemli.Pencere fln acık oldumu allahın emri toz doluyor. Süpürge zararlı diyordu patiden biri. O kasanın yan taraflarına dust filter monte ediliyor gzl ve pratik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 HD7770'nin HD6850'den ucuz olmasının sebebi nedir. Bir üst seri degilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 i7 serisi neden önerilmiyor i5 öneriliyor yerine? Oyun amaçlı bilgisayar düşünüyorum şöyle 3-4 yıl sorun çıkarmayacak. i5 serisi işlemci bunu görür mü? i5 işlemci için hangi ana kart önerebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi hazır sistem buyuk hata , bunu yapma bence , nerden baksan 200 lira ekliyorlar ustune hava parası... git bu hayvanları al :p islemci motherbooord ram ekrankartı kasa artı psu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 demode , benim onerılere bakabilirsin. i5 muhabbeti icinde : cpu high end benchmarks : here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Masticore said: HD7770'nin HD6850'den ucuz olmasının sebebi nedir. Bir üst seri degilmi ? hyr x7xx < x8xx < x9xx tabiki söle bi durum var ama bir 6890 7850 den daha ii performans verir falan da detaylarda degilsin ztn farkındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 hexadecimal önerilerin için teşekkürler ekran kartı için gtx serisi var onu önerirmisin senin söylemiş olduğunun yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bu onceki tavsiyeme gore ekonomik kacan bir tavsiye sistem , oncekinde ssd olmamasına ragmen 1760 falan tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 demode said: hexadecimal önerilerin için teşekkürler ekran kartı için gtx serisi var onu önerirmisin senin söylemiş olduğunun yerine? merhaba , axess yada bonus kart bulabılırsen + vatan da %20 , 25 indirime denk gelirsen (hafta sonları bu aralar istisnasiz 25 indirim var haberin olsun ) , bu kartı alabiliyorsan al alamıyorsan nvidia ile cok ugrasma =) : this not: 713 liralık kart , bu hafta sonu 580 idi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Listede ki hazır sistemleri satmıyorlarmış ztn. Senin yazdığın gibi bir listeye ihtiyacım var. Kasa ne önerirsin. Birde senin koyduğun benchmark sonuçlarına göre Intel Core i7-3770 en iyisi duruyor neden i5 önerdin işlemci. Oyun için o mu iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 hexadecimal said: bu onceki tavsiyeme gore ekonomik kacan bir tavsiye sistem , oncekinde ssd olmamasına ragmen 1760 falan tutuyor sgl , amd işlemcinin iyi olduğuna eminmisin yoksa ekonomik olsun diyemi koydun... Fark ödeyip i7 ya da i5 daha iyi olmazmı onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sen bana max butceni ve bu butceye kasa dısında ne dahil olması gerektigini soyle(monıtor lazımmı vs ) ben sana toplayıp listeyi atayım burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 benim bütçe 2000 lira olacak monitör ihtiyacım yok. yıllardır amd kullandım ama intel kullanmak istiyorum artık ssd hard disk mutlaka olmalı sistemde oyun amaçlı sistem istiyorum haliyle 3-4 yıl beni götürsün istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 2 milyar fln. max bütcem monitör lazım degil sadece kasa. Bu bench.'e göre i5'den iyi ve ucuz AMD FX-8120. i7 ise daha pahalı ve iyi ... Yani iyi duruyor ama ne biliyim oyunlarda crash,açılmama probleminden korkuyorum (eskiden cok cektim) bilmiyorum işte :) sen daha iyi bilirsin. Sonuçta ekran kartı ana kart'ta amd ürünleri neden uyumsuz olsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 masticore ile gidip beraber alalım bari belki az daha indirim alabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 inventus yapmaz indirim :( fiyat ne ise o adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 zaten hexdecimal söylüyor liste fiyatından 200 lira fazla söylüyorlar diye kadıköy de fln toplarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yok o hazır sistemler icin dediydim , parca parca alınca oyle deil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 öyleyse sorun yok kardeş sevindim. bu firma hoşuma gitti çok olumlu herkes. 2000 civarı bir makine çıkartabilirsen bize güzel olur valla ikimizde oyun için bakınıyoruz baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bilmiyorum hiç karşılaştırmadım fiyatları ama 4 sene önce karşılaştırmıştım nette inventus en uygununu veriyordu birde ram bozuldu benim adamlar daha iyi marka daha iyi model ram verdi artık o ram satılmadığından. Kadıköy bilgisayarcıları dolaşarak daha ucuzamı bulunur diyorsun yoksa net'te mi var ? edıt: neyse anlamışın inventus ftw //(.Y.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar