Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Merhaba arkadaşlar. Kedilere merak saldım, almak istiyorum bir tane.Ama hangi ırk almalıyım bilmiyorum.Aradığım özellikler şunlar: Ev içinde yaşayacak,gerekirse çiftte alabilirim ama dışarı çıkıp girmesi mümkün değil. Companion cat istiyorum, bana düşkün olsun bol bol sevdirsin kendini. Eğer oyuncu bir kediyse oyunda oynarım onunla sıkılmadan ama oyuncu olup olmaması önemli değil. Evde başka evcil şu an yok ama olup olmayacağı belli değil, olursa en fazla guinea pig ya da akvaryum olur o kadar. Önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 tekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ırkı önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi kedi öyle değil ya karakteri ne çıkarsa bahtına.psikopatta cıkabilir gelip kendini sevdirende.bunu bilerek alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 mülteci bir kedi al barınaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Sokak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 half elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=UliYs9GDepY&feature=colike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Red said: abi kedi öyle değil ya karakteri ne çıkarsa bahtına.psikopatta cıkabilir gelip kendini sevdirende.bunu bilerek alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Scottish Fold al. Süfer kediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 sokaktan al bi tane yavru işte, ırkçılık yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 sokak rulz çok tatlı yavrular var ha ama ben bunu sokaktan aldım nası olsa sokak kedisi diye sıkılıp sokağa atma tekrar alışamaz bi kere eve girdimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=UliYs9GDepY&feature=colike ahahah bu ne lan histerik histerik guluyorum hala pc basinda gozlerde infrared mubarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 AHAHAHAH noluyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 dün gece 5 te cıktım sokaktaki yavru kediyi alcaktım.karanlıkta tam göremedim pıtı pıtı kaçtı.minicik bişidi maks 1 aylık arabanın altına saklandı 1 saat bekledim alamadım bi.eve getircektim.kaderini kendi seçti sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Fistan said: ırkı önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 peluş kedi al sence baya bilgisizsin hayatını karartma hayvanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 van Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 eve alacağın kedi erkek olsun. tüm erkek kediler kendilerini sevdiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Red said: dün gece 5 te cıktım sokaktaki yavru kediyi alcaktım.karanlıkta tam göremedim pıtı pıtı kaçtı.minicik bişidi maks 1 aylık arabanın altına saklandı 1 saat bekledim alamadım bi.eve getircektim.kaderini kendi seçti sf gece 5 te ben görsem birini sokakta bende kaçar saklanırım. ne işin var o saatte dışarıda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Gereksiz yorum yapanları hariç tutuyorum diğer herkese cevapları için teşekkürler. Scottish fold diyen olmuş, onun longhairi mi yoksa klasik shorthair scottish fold mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 adam şekilci çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Khajiit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=UliYs9GDepY&feature=colike şunun neden kendi konusu yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Sana kalmış. Da ben shorthairleri daha çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar