Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Merhaba arkadaşlar. Kedilere merak saldım, almak istiyorum bir tane.Ama hangi ırk almalıyım bilmiyorum.Aradığım özellikler şunlar: Ev içinde yaşayacak,gerekirse çiftte alabilirim ama dışarı çıkıp girmesi mümkün değil. Companion cat istiyorum, bana düşkün olsun bol bol sevdirsin kendini. Eğer oyuncu bir kediyse oyunda oynarım onunla sıkılmadan ama oyuncu olup olmaması önemli değil. Evde başka evcil şu an yok ama olup olmayacağı belli değil, olursa en fazla guinea pig ya da akvaryum olur o kadar. Önerilerinizi bekliyorum.
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi kedi öyle değil ya karakteri ne çıkarsa bahtına.psikopatta cıkabilir gelip kendini sevdirende.bunu bilerek alıcan
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=UliYs9GDepY&feature=colike
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Red said: abi kedi öyle değil ya karakteri ne çıkarsa bahtına.psikopatta cıkabilir gelip kendini sevdirende.bunu bilerek alıcan
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 sokaktan al bi tane yavru işte, ırkçılık yapmayın.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 sokak rulz çok tatlı yavrular var ha ama ben bunu sokaktan aldım nası olsa sokak kedisi diye sıkılıp sokağa atma tekrar alışamaz bi kere eve girdimi
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=UliYs9GDepY&feature=colike ahahah bu ne lan histerik histerik guluyorum hala pc basinda gozlerde infrared mubarek
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 dün gece 5 te cıktım sokaktaki yavru kediyi alcaktım.karanlıkta tam göremedim pıtı pıtı kaçtı.minicik bişidi maks 1 aylık arabanın altına saklandı 1 saat bekledim alamadım bi.eve getircektim.kaderini kendi seçti sf
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 peluş kedi al sence baya bilgisizsin hayatını karartma hayvanın
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 eve alacağın kedi erkek olsun. tüm erkek kediler kendilerini sevdiriyor.
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Red said: dün gece 5 te cıktım sokaktaki yavru kediyi alcaktım.karanlıkta tam göremedim pıtı pıtı kaçtı.minicik bişidi maks 1 aylık arabanın altına saklandı 1 saat bekledim alamadım bi.eve getircektim.kaderini kendi seçti sf gece 5 te ben görsem birini sokakta bende kaçar saklanırım. ne işin var o saatte dışarıda?
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Gereksiz yorum yapanları hariç tutuyorum diğer herkese cevapları için teşekkürler. Scottish fold diyen olmuş, onun longhairi mi yoksa klasik shorthair scottish fold mu?
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=UliYs9GDepY&feature=colike şunun neden kendi konusu yok ki?
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Sana kalmış. Da ben shorthairleri daha çok seviyorum.
Öne çıkan mesajlar