applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Simdi samsung galaxy s3 var bende, bugun pc'deki müzikleri fln atayım diye oturdum,taktım telefonu pc'ye suruculeri yuklemedi(benim diger pc'de sorunsuz baglanmsti hemen) MTP driver yuklenmio fln gibi hata veriyor. sonra kies denedim onu denedm bunu denedmm. yüzlerce foruma baktm kurcaladm fln tatmin edici bişey bulamadm MTP USB aygiti denen sey yüklenmiyor beni krıze soktu bugn :S baya yaygin bir sorunmus araştrdgm kadari ile elbet basna gelen vardr. Kesin çözumunu bilip söyleyebilcek var mi ? (daha ilk android telefonum 1 ay olmadi ezmeyin bos yere sdsfs) hadi yardim plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Cihazi cek kablodan, Kies icinden troubleshooting'i calistir. Driver'lari falan tekrar yuklicek. Hic olmad, windows update ile driver yukleme olayini kapat, tek tek yukle kendin bi yerden esas driver'lari bulup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar