GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Game of Thrones'un audition'ına girebilmek için birkaç gündür araştırma yapıyorum da bir türlü bulamadım ulaşabileceğim herhangi bir yer internet kurdusunuz bir el atın siz de bir araştırın eh heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Aket-Atum said: hahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 geç kalmışsın baya haziran-temmuz gibi bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 5 feet altı da alıyolarmış ya ayrıca, tyrion ordu mu kuruyor ne ? akdşlfkasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Hay annesini ya, neyse son kitabı 2 sezon çekeceklerdi belki sadece bu sezon içindir bu audition, linki var mı? Bir de ben baya baya Amerika'daki şirketlere göndermek istiyorum cv dvd mi şans işi çünkü bakarsın bir yerden hop giderim elimden tutun beni patice Hollywood'a gönderelim. National Insurance number'ımı nerden öğrenebilirim bildiğin ssklıyım ben babadan onu versem olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 sıradaki kitap (3.) 2 sezon olacak. Bir de sanmıyorum ki Türkiye'den figüran alsınlar, biraz boş heves gibi abi seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bayağa var diye hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Yapma ya? YOl + yemek veriyorlarsa başvuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 türkler bence amerikalılardan daha uygun figüranlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Abi figüran olarak başvurmayacağım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Sana bi oberyn gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Aket-Atum said: ahhaahahhahahhahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ama hakkaten o figüranlık olayı ayrı bir tartışma konusu. Adamların en niteliksiz figüranları bile bizim şimdiki başrollerden daha çok rollerin içinde. Avrupa, Amerika'nın havasından mı verdikleri paradan mı eğitimden mi yoksa allah vergisi mi bilemiyorum bir türlü. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ben GRRMi canli olarak gordum, istersen bi konusim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar