Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Imajımı oyla! Hiaa cool oluyorum obaa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevmedim :) tipler güzel değil :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
heh valla onların bileceği iş böyle bir yarışma yapmak istiyorlarsa yaparlar ama ben diyorum, bence ilerde ellerinde sadece hiç bir ..k'a yaramayan imajları olduğunu anlayınca çok üzülebilirler.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Eh, zaten durumuda kötüleştiren bu. Bu yarışmada kazananlar hayatları boyunca imajlarının onları ayakta tutacağını sanacak, kaybedenler ise komplekse girip kendileri üzerinde çalışmak yerine sürekli imajları üzerinde çalışacaklar. Bundan daha kötü ne olabilir onlar için?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Ardeth, şendul
Çekilin ulen kenara. Göbeğim ve kel kafamla en cool olup ipod aliciim, size nooooluyo!
ehehehhehhhe
Böyle "cool"ları yerim beeeeee.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
hangisinin üstü açık heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:

bu saç 555 oy almış bu mudur imaj allah için direk jöle sür iki oyna saçla al..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Mesaj tarihi:

Cazibe tam bomba
antalyada olucak kacırmam bunu
lol ahahaha

[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.

[Bu mesaj Eternal tarafından 08 Kasım 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:

şu elemanda antalya akdeniz kolejinden mezun bizim okuldan[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
  • Admin
Mesaj tarihi:
eternal bende tam onu linklicektim
hehe 15 yaşındaymış
ne alakası var jöle le bunun lol öle müstehcen resim olmuş direk :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Mesaj tarihi:
onu oraya yazan kız yaşına 15 yazmaz 15 degil cünkü
millet cakal[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :

[Bu mesaj Eternal tarafından 08 Kasım 2004 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
güzel yakında burdada şu daha güzel bu birinci olmalıymış geyiği başlar...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
odchu, 08 Kasım 2004 01:04 tarihinde demiş ki:
oHaa.. kim atmış la esranın fotosunu..

al işte bak ben biliyorum ahahah[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 08 Kasım 2004 01:06 tarihinde demiş ki:
said:
odchu, 08 Kasım 2004 01:04 tarihinde demiş ki:
oHaa.. kim atmış la esranın fotosunu..

al işte bak ben biliyorum ahahah

pişt
sen naapıyon burda
refresh e devam... beklioz bak[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
kamp devam ediyo canım odun toplamaya cıktık..
site suan acılmıyo bi action gelebilir..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
Mesaj tarihi:
Bu hatunların hepsi Hobbit gibi lan . 1.70 den daha yukseği yok . Bunlar bi işe yaramaz ![signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
manyakmısın lan
kısa hatunlar daha şirin olur[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
Mesaj tarihi:
E ama banada onlar kısa kalıyo bea. Napıcam apartmanın tepesine bakar gibi bakıyolar :D . Tatlı matlı birazda boy olucak soyle 1.80 1.85 olucakki ele avuca gelicek dimi dimi ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
ben resmimi koyucam

en azından kızıl saçlarım var.
hit me up[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
  • Yeni Oluştur...