Meov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Ankara'da olupta elinde sapphire hd6850 ya da daha üst düzey bir ekran kartı olan, satmak isteyenler bir iletişime geçse benimle? monitörümde vga girişi var sadece yani vga çıkışı olması lazım kartın, sapphirede de yoktu sanırım msi 6850de vardı. öyle işte satın bana bir kart :) edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 vgaya dönüştürürsün kartta olmasa bile ufak adaptör var 5tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?27,6499748 bak şu arkadaş gayet uygun fiyata bırakıyor kartı.kaçırılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 max 400 kredi kartıyla 300 nakit verebilirim :) o yüzden ikinci ele açtım öyle aman aman çok süper ekran kartım olsun derdim yok aslında :) ucuza gelsin temiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Silphatos said: vgaya dönüştürürsün kartta olmasa bile ufak adaptör var 5tl abi olmuyor diyorlar o. adaptörede internetten baktım 40 dolar flm diyorlar gelmesi flm sürecek baya. cidden çeviriyor mu bu adaptörler hdmi to vga? ankarada nereden bulurumki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 hdmi pahalıdır ve çalışmaz zaten bence de, sonuçta çalışma prensibi çok farklı vgadan. ben dvi-vga yı diyodum, dvi her kartta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 şunlar var hdmi to vga için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 aa evet dvi to vgayı düşünmedim hiç :) masakari saol bu arada ama sağlıksız olur sanırım öyle. neyse ekran kartı satın bana ^^ ankarada ikinci el temiz nereden bulabilirim ekran kartı bilsem gidicem direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Olmuyor diyen bir tarafindan baya destekli sallamis bu monitoru alana kadar 7 yildir dvi to vga kucucuk cevirici ile kullandim hicte sorun yasamadim. http://www.hisdigital.com/UserFiles/product/dvi-vga-dongle_6_1327.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 hdmi to vga olmuyor dendi. ya kart yok mu elinizde ama ayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Kart yok ama sana kallavi bi telefon satayım istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 1 gb yada 512 VGA var bende aslında ama hangisi hatırlamıyorum bakmam lazım 512 mb palit 9600 GT var baya eski sanırım işini görmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ah yok be abi :-) @magnum: 2 ay önce xperia sola aldım :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar