heyd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yavaş yavaş pahse lerin sonuna yalşıyoruz ve benimle beraber bir çok kişide jedi açıcak. çoğumuzunda lightsaber craftı konusunda pek bilgimiz olmadığını düşünerek deneyimli jedilerimizden biraz bilgi ihtiyacım var. forumlarda biraz dolaştım ama anlaşılabilir bir guide bulamadım bu konu hakkında. -kristal ve pearl konusunda merakım var açıkçası. kristallerde tek bakmamız gereken nokta condition değildir herhalde. condition dışında dikkat etmemiz gereken noktalar hangileri? -hangi tip resourcelar gerekiyor iyi lightsaberlar için? şu anda aklıma ilk gelen sorular bunlar.şimdi içinizden diyenler olucaktır "jedi olunca görürsün" falan gibi :) görücemde görüp öğrenene kadar (-) milyon exp lerde dolaşmak istemiyorum :) :) yardımlar/bilgiler için şimdiden teşekkürler[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bildiğim kadarıyla hem power hemde renk kristallerine examine ettiğinde jedi olunca, şimdi göremediğin özellikleri okuyabileceksin. Renklerde çok gereksiz ama renginin ne olduğu yazacak. Sarımsı bi kristal vardı bi jedi ark examine et yazar demisti ordan biliyorum.[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 renk kristalde bakacağın birşey yok. rengini beğen yeter :) power kristalde ise bakacağın son şeydir condition. nonforce karakterler kristalde conditiondan başka özellik göremedikleri için doğal olarak fiyatlandırmayı cond. üzerinden yapıyorlar ama sağlam statları olan bir kristal olsun 500 condition olsun yani:) kristal özelliklerinden ilki damage. examine edince min ve max damage olarak gözükür ama bu iki rakam hep eşittir. bu rakam maksimum 50 oluyor (diye biliyorum). ben genelde 30+ damage kristalleri (diğer özelliklerinin durumuna göre) pvp için değerlendirilecekler kısmına ayırırım. ikincisi speed. bu da -.55'e kadar düşebiliyor. ben -.5'ten düşüğünü görmedim ama varmış. bu değer de epeyce önemli ama damage ve FC değerleri yeterince iyiyse kötü bir speed değeri göz yumulabilecek bir durum olabilir. son önemli özellik ise FC yani force cost. neredeyse en önemli özellik diyebiliriz. 0'dan -9'a kadar aralığı var. -9 force costu olan bir kristal diğer özellikler ne olursa olsun kaliteli sınıfına girer. damage ve speed değerleri yüksek olanlarını pvp için ayırırsın, çok çok düşük olanları ise grind için idealdir. savaş esnasında bir jedi'ın en çok ihtiyacı olan ve 1. derecede dikkat etmesi gereken şey force olduğundan düşük FC'si olan kristallere her zaman ihtiyacı olacaktır. FC değeri -4'ten kötü olanları her ne kadar kıyamayıp bir süre saklasam da sonunda yer kalmadığı için diğer statları max değerler cıvarında olmadığı sürece destroy ediyorum. wound değeri de diğer silahlardan bildiğimiz wound özelliğinin karşılığı olan bir rakam. bunlar dışında ham cost değerleri de var ki süper derecede önemsiz. combat revamp'ten sonra ne olur bilemem. bir kristaldeki özellikler direk olarak saberın ilgili özelliklerine eklenir. mesela 100-150 damage, 15 FC, 5.0 speed özellikleri olan bir saber ürettiniz. buna 30 min/max damage, 0.3 speed ve -5 FC değerli bir kristal taktığınızda saberın özellikleri 130-180, 10 FC, 4.7 speed olacaktır. ekleyeceğiniz her yeni kristal bu özelliklerin üstüne ilave edilir.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 [Bu mesaj Sufi tarafından 07 Kasım 2004 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 lightsaber craft ederken refined crystal pack denen ara ürüne ihtiyacınız olur. bir anlamda sahte kristal :) steel, gemstone ve copper ister. refined crystalin statı olmadığı için kalite önemsiz. grind kalite madenlerle üretilebilir. training saber; mineral, chemical, metal ve gas ister. daha üst seviye saberlara gittikçe bu ana gruplardan dallanmış özel madenlere ihtiyaç olur: - 1st gen saber: training ile aynı. mineral, chemical, metal ve gas ister. - 2nd gen saber: metal, non-ferro metal, inert PC ve known iner gas ister. - 3rd gen saber: ferro metal, titanium alu, polymer, culsion inert gas ve polysteel copper ister. - 4th gen saber: duralloy steel, titanium alu, polymer, culsion inert gas ve polysteel copper ister. tüm resource çeşitleri için CD, OQ, SR ve UT değerleri önemli. tabi her resource bu özelliklerden hepsine sahip değil. sadece o resource tipinde var olan özellikler için geçerli. mesela gas çeşitlerinin sadece DR ve OQ özellikleri olur. gas'larda dikkat edeceğimiz şey sadece OQ değerinin yüksek olması. her türlü metalde bu saydığımız 4 özellik de mevcut oladuğu için metal türlerinde bu 4 özelliğin de yüksek olmasına dikkat etmek gerekiyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 süpersin sufi. toplamak lazım piyasadan bişeyler 1 er harvester alalım her cinsten :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Oh oh, P10 cedaylarını seviyoruuuum! /eyeshot /eyeshot /eyeshot /eyeshot /eyeshot[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=473607 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Penthesilea, 08 Kasım 2004 00:34 tarihinde demiş ki: Oh oh, P10 cedaylarını seviyoruuuum! /eyeshot /eyeshot /eyeshot /eyeshot /eyeshot /channel force /heal all /channel force /heal all huahauhaa[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Birde LS novice bitene kadar craft konusunda o kadar da kasmanın bir anlamı yok. iyi kılıç için 0004 LS kolunu lazim. Bir de FS sırasında craft'tan experimetation kolonunu almissaniz onun da faydasi olur. Ama başta en kaliteli malzemeyi kullansanizda belli bir uretim kakitesinin üzerine çıkamıyorsunuz. Burada kullandığınız krisatl daha önem taşıyor. O yüzden iyi bir kristal bulmaya bak. Padawan olunca bir süre münzevi bir hayat yaşayacağın için stoklarını iyi yap:)) Birde kristallerin kullanımı var. Kristaller LS'in uretimi için gerekmiyor. Hep oyle sanırdım:) Meger LS in içinde Slot'lar varmış. Kullanacağın kristal/pearl gibi ekstraları bu slotlara koyuyorsun. (Inventory aslında slot yanşlış oldu) Yani LS'i urettikten sonra istediğin an renk kristalini değiştirip LS'in rengini değiştirebiliyorsun. Aynı şekilde Güç kristalini de istediğin zaman değiştirebiliyorsun. Training LS'de sadece renk kristali kullanılabiliyo. Güç kristali kullanamıyorsun [Bu mesaj Eylul tarafından 08 Kasım 2004 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 nasil olsa ahrvest edicez veya auctionlardan yüklü niktarda alıcaz malzemeleri. kötünün iyisi yapmakta fayda var :) kristal konusunuda hallettim gibi :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 her resource dan 2k olsa 10 yil yeter sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar