Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 mailime gelen bu başlıklı linke tıkladım ve karşıma bu çıktı.... kopanzi...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu...icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 07 December 2003 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 rofl nası böle isim + soyad olurki ahaha bazıları bütün olarak ofsayt ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 geçen senenin hürriyet inden konuyla ilgili eski bi topic nasıl böyle isimler almış bunların büyükleri akıl almıyor..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 "Nadir Verir" süper :)[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 abi hadi hepsi bi derece gene kurtarır ama Atilla Otuzbiroğuları HööööHH yani ohannes bu nedir ya!![hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Sanki şöle düşünmüş bazılarının anne veya babaları; Soyadımız nasılsa ofsayt,biz de öle bi isim koyalımki tam ofsayt olsun:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: Bonus, 07 December 2003 13:01 tarihinde demiş ki: "Nadir Verir" süper :) eheuhe bunun anısı bile var.. Zed olacak female fighter kılıklı forum user keklemişti beni :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Ahmet Ali Emici tam bir suxxor[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 eski topic'te prawler yazmış. domalcan aehueahaeuheau bu nedir ya?[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 MUahauahuh yarıldım[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 duran tekerlek yazık ya herife! bizim okulda da bilin neyapti diye bi hoca var kadinin kapisinda bilin neyapti yazio günlerce nasi bi geyiktir bu ya diye baktim kapiya sonra öğrendim gercek adiymis kadinin[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bizim okuldada Hayati Kandiyoti die bi cocuk war pek bi kafiyeli[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 mümin abaza lol[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 rrrrrooooooooofffffllllll!!! ya çok fena koptum ya Mahmut PİPİ! soyadı kanunu çıktığında falan acaba ne düşünüpte böyle karar vermişler...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 altıma edicem gülmekten:D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: OutTrader, 07 December 2003 13:44 tarihinde demiş ki: duran tekerlek yazık ya herife! bizim okulda da bilin neyapti diye bi hoca var kadinin kapisinda bilin neyapti yazio günlerce nasi bi geyiktir bu ya diye baktim kapiya sonra öğrendim gercek adiymis kadinin ahaha bi roflda buna şimdi görüyorum :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bünyamin Dana ahah ölüyorum rofl[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 :D koptumm[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 rofl öldüm gülmekten ya :)[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Abi burdan anlaşılıyo ki Türk milleti geyik gelmiş geyik gidiyo ehehe. Yoksa pipi kıç falan nerde koyacaklar :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 geçen gaztede xxx tekta**k vardı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ahahaha belkide soyadı gerçektir adamın :P bitane vardır[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Sabit Top var Bornova Anadolu Lisesinde öğretmen[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: sylvanthas, 07 December 2003 19:30 tarihinde demiş ki: Sabit Top var Bornova Anadolu Lisesinde öğretmen[hline]consume the forsaken ablamın öğretmeniydi. bunların dışında; Pekgüzel Tavasapı (Güvenlik Görevlisi) Hatıra Kabak (Üniversitede Öğretim Görevlisi):D tanıştım bizzat.[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Haftanın Lafı:Grip olcan da garip olmucan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 cok güzel ya zhauhua .. izmir endüstri meslek lisesinde Yunus Balik war hoca bizzat gormedim ama ünü yaygindir :)[hline]Daverc...WTF ?! --> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar