oneki Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 evet suriye dostları maalesef şehit etmiş türk pilotlarını suriye,ahaha 1 kağıtla olurmu,gerçekmi ıvırmı,zıvırmı demeyin,unutmayın o botların tertemiz bulunduğunu... bence hiç durmadan suriyede taş taş üstünde baş baş üstünde bırakılmamalı... El Arabiya televizyonu Suriye istihbaratına ait olduğu iddia edilen “çok gizli” iki belge yayınladı. Suriyeli muhaliflerin sızdırdığı belgelere göre, 22 Haziran’da Akdeniz’e düşen Türk keşif uçağındaki iki pilotu Suriye ordusu sağ buldu. Suriye Hava Kuvvetleri İstihbaratı’nın “savaş esiri” muamelesi yaptığı pilotlar, Moskova’dan geldiği öne sürülen emirle “doğal yollardan” öldürülüp cesetleri deniz dibine yerleştirildi! http://www.hurriyet.com.tr/planet/21585392.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bibitmediniz.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 pilot cesetlerinde çıkardı doagl yoolardan oldurselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 gelecek shit stormu bi düşündüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Olm emir Rusya'dan geldiyse onlara savaş açalım madem. HIMHAMHAAAA MEYYKK UPP http://www.youtube.com/watch?v=9WqwFhX6Cqg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bck said: pilot cesetlerinde çıkardı doagl yoolardan oldurselerdi. das. kamuoyunu yokluyorlar da tın yok bizimkilerde. yemeyecekler sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 tam da isyan güçsüzlenirken böyle bir haber çıkmasına nasıııl şaşırdım nasııııl şaşırdım anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 NEDEN CAPS AÇIK BAŞLIK ARKADAŞIM! 3.DÜNYA SAVAŞI DA ÇIKSA CAPS AÇIK BAŞLIK AÇMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 şimdi o klavyeyi sakince yere bırak dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 napsak da şu alevi suriyelileri devirsek pfffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oneki Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 goldbären said: napsak da şu alevi suriyelileri devirsek pfffffffffffffff alevi ile ne alakası var? bırakın bu ağlamaları,bözö yököyörlör muhabbetini artık sıktınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ay mesajda bi bahar tazeliğiyle geldi zaten oneki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 napsak da kürdistanı kurmak için ikinci parçasını birleştirsek pffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 oneki said: bence hiç durmadan suriyede taş taş üstünde baş baş üstünde bırakılmamalı... akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 oneki said: bence hiç durmadan suriyede taş taş üstünde baş baş üstünde bırakılmamalı... yazdırdım ismini kkkdan, ilk sen gidiyorsun. hayırlı teskereler! bye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oneki Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Norak said: oneki said: bence hiç durmadan suriyede taş taş üstünde baş baş üstünde bırakılmamalı... yazdırdım ismini kkkdan, ilk sen gidiyorsun. hayırlı teskereler! bye! sonunu düşünen kahraman olamaz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 o değil de uçaklar füzeyle mi düşürüldü uçaksavarla mı o konu bi kesinliğe bağlandı mı? o konuda da bayağı shitstorm dönüyodu sonra birden herkes sustu, kesin sonuç çıktı da ben mi kaçırdım yoksa o olay öyle havada mı kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 havada kalmadı kesin raporu yayınladı TSK. Füzeyle düşürüldüğü sonucuna varılmış, patlama efektli diye geçirmişler Türkçe'ye, tam isabet etmeden uçağın yakınında patlayan füze ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oneki Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 şunu da sorgulamak gerekiyor,bilmem kaç parçaya bölünmüş uçakdan,pilotların naaşı nasıl olurda tek parça,ve botları dahi hasar görmeden çıkartıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 kim bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar