di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Selam, Sabah telefonum yataktan kaydi dustu, yerde duran sarj aletine denk gelmis kosesi, ekran kirilmis. Haliyle dokunmatik kismi calisiyor ama kendi calismiyor. Bu telefondan SMS'lerimi kurtarmam lazim. Contact list'im google'da, fotograflarim da sdcard'da neyseki. USB Debugging kapali, Windows ustunden USB storage olarak baglayarak ya da Kies ile de backup alamiyorum ne yazik ki. Bozuk bir dosya/sector yuzunden kopuyor iletisim internal memory'yi okumaya calisinca. Var midir oneriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 benim önerim sakın kıyıda köşede açılmış telefonculara verme.hem veri kurtarcam diye silerler hemde utanmadan para isterler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sms niye saklıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Yok bi oyle bi niyetim. Kendim yapicam ne yapacaksam. Isin kotu yani telefonun garantisi var Turkiye'de, bu internal memory davasina garantiye gondericem diye hazirlik yapiyodum, sabah ekran kirildi. =) Hani bekleybilecek bir durumda da degilim. Telefonsuz gezme luksum yok. Haliyle seve seve yeni bi telefon alinacak. Bu da en fazla kardesime falan gider tamirden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Lithran said: sms niye saklıyorsun Cok hayati seyler degil ama avukatimla, ev sahibimle gecen konusmalar var sms ustunden. Haliyle saklamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bu sim kartlar 40 50 sms kaydedebiliyordu bi zamanlar. kaydetme özelliği yok mu acaba oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 telefon işletim sistemi ios mi android mi nedir? edit: kies demişsin pardon samsung demekki. usb debugging çok talihsiz olmuş=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 samsung iste, kies mies demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sdcard diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Valla nasil bi kafayla yazdiysam hic aklima bile gelmemis. Samsung Galaxy S2 telefon. Telefonun sifiri 300 pound civarinda burda. Ekran fiyati da 120-150 arasi degisiyor siparis edecegim yere gore. Ama telefon zaten bi garip davraniyordu son zamanlarda. USB surekli takili zannediyordu vesaire. Simdi o ekrana 150 pound verip replacement ile mi ugrasmali yoksa gidip pasa pasa yeni telefon mu almali bilemiyorum. S3 fiyati da 440 pound bu arada. TR'ye gore daha ucuz ama hic de az para degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Asus'un tabletlerinde 3G olsa nokia telefon + tablet alicam, kurtulucam telefon derdinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Sutekli usb takili gorunuyorsa o giris nemlenmis olabilir bana olmustu ayni sorun garantide kurutup geri yolladilar. S2de rom yuklu ise sayet power+menu tus combosu ile avilirken android setup mudur nedir o ekrana geliyor. O ekranda dokunmatik zaten calismadigindan ses ve power tusu ile kullaniyorsun bildigin gibi. Yanlis hatirlamiyorsam seceneklerden birinde kucuk bi cache clean etkisi yapan bir secenek vardi onu secersen usb debuggingi kapatiyor. Android sitelerinde hem menunun nasil gorundugu hem ne yapman ile ilgili daha fazla bilgi mevcuttur. Telefon hic calismiyorsa bi samsung servisine hoturup para bayilabilirsin mesajlar kurtulur ama degermi o paraya bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi, telefonun modelini ebay.co.uk den arat, spare part olarak çakma çin malı ekranlar göreceksin çok ucuza. 15$ falan, bi de saatçi tornavida takımı belki ufak torx da olabilir. maharet boyada değil ustada hesabı. göster samsunga gününü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Abi o dedigin on cam sadece. Bende icteki LCD kirik. Ustune ekran degistirme olayinin zahmeti beni benden aldi ama cok dert degil. Ugrasirim bi sekilde. £100'a buldum ebay'de bi elemanda, telefon edicem simdi adama acil lazim bana gelip alayim mi diye ama yok der heralde pazar pazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Bu arada telefona VNC server kurup bilgisayardan baglanmak ve yonetmek gibi fikirler var kafamda ama install & run seklinde bir vnc server bulamadim android icin. Olsaydi bi sekilde ekranda ikon konumunu tahmin ederek acmayi denicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi £100 cok pahalı. etmez o kadar para o. modeli ne markası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Abi degmez dedigin telefon Samsung Galaxy S2 ? =) Sifiri TR'de 1250 lira burda 300 pound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ducktape kurtarmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Kirik LCD'ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 digitizer amerikada 100$ mış free shippingli falan komple screw tool set + on kapakla falan beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi bizde bi atasözü vardır eğer ducktape olmuyorsa wd40 o da olmadı at çöpe benim hanım hamile kalamıyordu. önce ducktape ile bantladım. olmadı wd40 sıktık biraz iyiydi ama yine olmadı çöpe atıp yenisini aldım. şimdi çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 CCM kurmayı dene istersen telefon takılı değil şu an kablosu yok yanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Aldim bi yerden bi ekran, 1-2 is gunu icinde teslim demisler. Bakalim gelsin degistireyim. Belki bi ihtimal garantiye itekleyebilirim tamir ettikten sonra, sifirini falan verirler bi ihtimal ama sanmam. Mayhem'e gondereyim telefonu o gotursun garantiye. Oyle olur belki. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 hdmi çıkış aparatı yok mu ? ya onunda ayarı var mı bilmiyorum daha önce hiç denemedim geçen arkadaş galaxy nexus s i teelvizyona bağlamıştı belki bir fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Abi ilk denedigim o olmustu ama calismadi. Cihazda miydi sorun yoksa charger port'u sikintili diye mi goruntu alamadim bilmiyorum. Sali gunu falan ekran + charger port gelecek parca olarak, tekrar bi denicem bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar