Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekrani kirik telefondan veri kurtarmak

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Sabah telefonum yataktan kaydi dustu, yerde duran sarj aletine denk gelmis kosesi, ekran kirilmis. Haliyle dokunmatik kismi calisiyor ama kendi calismiyor.

Bu telefondan SMS'lerimi kurtarmam lazim. Contact list'im google'da, fotograflarim da sdcard'da neyseki.

USB Debugging kapali, Windows ustunden USB storage olarak baglayarak ya da Kies ile de backup alamiyorum ne yazik ki. Bozuk bir dosya/sector yuzunden kopuyor iletisim internal memory'yi okumaya calisinca.

Var midir oneriniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok bi oyle bi niyetim. Kendim yapicam ne yapacaksam.

Isin kotu yani telefonun garantisi var Turkiye'de, bu internal memory davasina garantiye gondericem diye hazirlik yapiyodum, sabah ekran kirildi. =)

Hani bekleybilecek bir durumda da degilim. Telefonsuz gezme luksum yok. Haliyle seve seve yeni bi telefon alinacak. Bu da en fazla kardesime falan gider tamirden sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla nasil bi kafayla yazdiysam hic aklima bile gelmemis. Samsung Galaxy S2 telefon.

Telefonun sifiri 300 pound civarinda burda. Ekran fiyati da 120-150 arasi degisiyor siparis edecegim yere gore. Ama telefon zaten bi garip davraniyordu son zamanlarda. USB surekli takili zannediyordu vesaire. Simdi o ekrana 150 pound verip replacement ile mi ugrasmali yoksa gidip pasa pasa yeni telefon mu almali bilemiyorum.

S3 fiyati da 440 pound bu arada. TR'ye gore daha ucuz ama hic de az para degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Sutekli usb takili gorunuyorsa o giris nemlenmis olabilir bana olmustu ayni sorun garantide kurutup geri yolladilar. S2de rom yuklu ise sayet power+menu tus combosu ile avilirken android setup mudur nedir o ekrana geliyor. O ekranda dokunmatik zaten calismadigindan ses ve power tusu ile kullaniyorsun bildigin gibi. Yanlis hatirlamiyorsam seceneklerden birinde kucuk bi cache clean etkisi yapan bir secenek vardi onu secersen usb debuggingi kapatiyor. Android sitelerinde hem menunun nasil gorundugu hem ne yapman ile ilgili daha fazla bilgi mevcuttur. Telefon hic calismiyorsa bi samsung servisine hoturup para bayilabilirsin mesajlar kurtulur ama degermi o paraya bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o dedigin on cam sadece. Bende icteki LCD kirik.

Ustune ekran degistirme olayinin zahmeti beni benden aldi ama cok dert degil. Ugrasirim bi sekilde. £100'a buldum ebay'de bi elemanda, telefon edicem simdi adama acil lazim bana gelip alayim mi diye ama yok der heralde pazar pazar.
Sosyal ağlarda paylaş

Aldim bi yerden bi ekran, 1-2 is gunu icinde teslim demisler. Bakalim gelsin degistireyim. Belki bi ihtimal garantiye itekleyebilirim tamir ettikten sonra, sifirini falan verirler bi ihtimal ama sanmam.

Mayhem'e gondereyim telefonu o gotursun garantiye. Oyle olur belki. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...