Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Dartanian said: Bişey sorucam total nasıl? Özellikle İzmir'de kullanmış olan var mı? SHELL baya istikrarlı. hiç olmazsa aldığım mazotla ne kadar giderim biliyorum. Total filanda denedim. en iyi istasyonu Shell kadar oldu ancak. fenn said: full nasıldır adamlar motorine 4 diyor diğerleri 4,25 civarı derken korkumdan 1 depo almadım açıkçası lukoil filan da var yoksa denenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Zam ( güncelleme )lara tepkim http://www.youtube.com/watch?v=43sFylP5hK8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Olm gidin fulleyin depoları 10 krş zam geliyormuş temelli 10 lira yapsınlar bu ne lan :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Lukoil, full, starpet ve bunun gibi bir sürü firma da 2 turlu mazot satıyorlar eğer arabanıza alıyorsanız ince pompa olduğuna dikkat edin. Kalın pompadan alırsanız sıkıntı yaşarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mazota ,daha kibar deyiile dizel'e 0,7 krş zam gelmiş ohhh ferahladım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=zgjOSGTDoy8&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 AHAHAHAHAH FENé!!!QSDFHG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ankara, İstanbul, İzmirde benzin 4.73 oldu. 1 ay içinde 2 kere zam geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar