KingV Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 tekken tag tournament 2 oynayan yok mu? almayı düşünüyorum ama ps3'te 8mbit bağlantının yeterli olup olmayacağı endişesinden almadım. oynayan arkadaşların yorumlarını alabilirsem çok yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Oyunu aldım ama AKK aştığım için ay başında online oynayabileceğim. O zaman yorumlarımı yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 en kötü tekken oyunlarından biri olabilir şu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 online lag free gayet rabat oyle abarti bi bandwith istedigini de sanmiyorum yanliz ben bu mesajla ve bir iki arkadasin gaziyla ilk defa aldim tekken i de mortal kombat daha mi iyidi sanki? pek sevemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar