Rhom Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Fazla bi gearı bişeyi yok, yeni 80 oldu bıraktım oynamayı, pvp rank 10-11 civarı tam hatırlamıyorum. CD-key, e-mail mevcut eğer e-mail değişebiliyorsa satmayı düşünüyorum. fiyat 60 TL paypal veya istanbul'dan yüz yüze yapabiliriz alışverişi. İlgilenenler PM yoluyla ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 50 tl + malbuşa bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bana satarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 hep pve yapmaktan oluyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 sıfır email adresi aldım, konu güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Yeni gelecekleri gördünmü dostum ? Rank sistemi fln gelicekmiş, belki satmaktan vazgeçersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 40 tl.. sıfır email + istanbul içi alıcı çıkarsa kutusuyla teslim edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 40 tl ye satıp napacaksın ki. Dursun kenarda işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar