Artariel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 güzel üni, cs okuyorum tamam ismi pide kebap salonu gibi ama araştırmaya değer. böyle genel başlık amaçlı açtım sorusu olan falan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 kaşarlısı ne kadar aman mühendislikler var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 abi yensii geliyo oyunun. sen bitirene kadar kimse kalmaz cs atan zaten. bide ben bu ünite grafik mrafik yaptıydım, hala kullanıyolarmıs girişte falan sanırıö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bizim okuldan pek değerli hocalar gittiydi zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yapılan araştırmalar iyi diye duydum ben de akademik cevrede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 sorunuz falan varsa direkt rektöre sorun twitter'dan. adam anında cevap veriyor. bir de yurtları söz verilen günde açılmamış, aksilik olmuş, öğrencileri 5 yıldızlı otele göndermiş kalmaya. öyle bi okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 benim başıma geldi o, otel teklif ettiler de tek kişilikte kalan arkadaşın odasındaki koltukta yattım daha da işime geldi sabahladık ettik falan. ama şimdi oturup düşünüyorum da keşke gitseydim lan açık büfe diye ha bi de rektörü arada yurda dönerken voleybol oynarken görüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yarın orda başarısızlık zirvesi varmış ona bi gidelim diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=CGpQMNaYTDI#! gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ekonomi okumak için ideal. Geri kalanları bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 İşletme okumak için kesinlikle ideal. Ekonomi konusunda önyargıyla karışık şüphelerim var. Yani piyasaya bomba gibi gireyim istiyorsa kişi iyi olabilir ama özü'de neoliberal iktisattan başka bişey öğrenilmez gibi hissediyorum ben. Ki tüm diğer üniv'lerde müfredat/anlayış zaten bu yöndeyken özü'de dik alası mevcut gibi. Ne kadar gene kişiye bakıyor olsa da bu okunan bölümü kapsamlı ayıkmak etmek insan gene de bir yerden sonra bulunduğu ortama karışıp onun içinde eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Ekonomi için İstanbul içerisinde Boğaziçi, Koç, Sabancı ve Bilgi varken gereksiz. İşletme için piyasaya yakınlığı ile mantıklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar